- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КАК ВЪЗПРИЕМАТЕ ОТВОРЕНАТА ВРЪЗКА ?
Никога не бих се съгласила на подобно "нещо"... даже не бих го нарекла връзка.. тва си е чисто използване.. хем си му сигурна за секс, хем може да си чука и други... как ти се струва???
Вие сте яко зле!![]()
Ами да имала съм отворена връзка!Струваше си-имахме малко проблеми с терена,но с тоя мъж си заслужаваше-не съм имала чувства към него-нито той към мен! Правехме мръснишки и дори животински секс! За мен беше важно да го имам поне за хубавия секс-не ми дремеше дали ще се чука с други!
Това продължи около 7-8месеца....към края той беше адски ангажиран в работата и секс срещите ни намалиха изкл. много! И да един друг ме изкуши и почнах да спя и с него...
С първия почти се забравихме-не сме си писали,не сме се чували и виждали....но наскоро той ми писа!
Укори ме,че не съм му се похвалила за изкусителя (с който в момента сме гаджета) припомни ми,че се бяхме разбрали,ако някой от нас си хване гадже или нещо подобно и дори прати поздрави на момчето с което съм сега! Ще си останем приятели-не сме си сторили нищо лошо-не сме се карали-а секса си го биваше!![]()
Бог знае кога бих изпаднала в нуждата от секс-може би бих го потърсила,ако не е зает!![]()
От моята отворена връзка съм доволна! И пак бих го направила!![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
О, да!И още нещо-отворената връзка НЕ е само за него А Й ЗА ВАС!
Нима за вас не е важно да разполагате със свободата си!
И наистина - в един брак който продължава сума години секса буквално малко по малко си умира-и често се случва да си изневеряват двойките! Как я мислите тая, че секса след 20-30годишен брак е същия както преди 5-10-15-20 години ли?![]()
Вярвайте ми както и да експериментирате се ще се изхабите от към идеи които са в МОНОГАМЕН стил!
Според мен е по-добре или да се спретват някви тройки и оргии след дълъг брак или всеки да си почуква по нещо извън семейството по абсолютно дискретен начин и 1000% без чувства!
Четете истории в www.izpoved.com и влезте в час със реалността!
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Не съм имала такава връзка, но моето мнение е, че отворената връзка е като отвореното мляко - разваля се .
When you dream anything can happen.
Едва ли си имала 20 годишен брак, за да си сигурна. А и твоето е друго. Става въпрос за връзка, в която сте официално заедно, в която прекарвате времето си заедно, може и да живеете заедно. Всички аспекти на връзката с даден човек са налице...и правите секс и с други. Не става дума просто да се срещата да правите секс, защото няма с кого. Разбра ли разликата?Първоначално написано от CrazyBear
Не бих имала такава връзка.Не зависимо колко често се виждаме.Няма да приема моето момче да бъде и с други,ако е с мен е само с мен и точка.
Приемам го , като край на нашата връзка.
Envoi moi ! ;]
Първоначално написано от krem4et0
+1Първоначално написано от AutumnTears
За мен това е все едно си необвързан и правиш чест секс с един човек от чисто сексуално желание към него може би ..![]()
Няма смисъл от такава връзка![]()
Ако искам да ходя и да правя секс с различни хора въобще няма да се захващам с някого ...
А и какъв е смисъла да казваш,че си с някого и в следващия момент да се уговаряш с някой приятел кога и къде ще ходите да се е*ете![]()
Когато си с някого и между вас има чувства няма значение дали се виждате често и колко пъти правите секс. Ако се обичате няма да има значение и няма да има смисъл от такива глупости. За мен този тип "връзка" дори не е връзка, какво е това като се видите - обичам те и т.н. като не давай всичко що мърда... е няма такъв вариант, според мен твоя човек не те обича. Тегли му чертата!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
"Отворена връзка" за мен не е връзка![]()
![]()
Аз съм за отворената връзка.. дори в момента съм в такава.Aз предложих защото 1во имаме един живот и колкото и да сме влюбени не бива да се ограничаваме само с един сексуален партньор. Hе казвам разбирасе да ходиш да се ебеш наляво и на дясно ,но има моменти в които, някой супер мн те привлича и неможеш да устоиш. Разбира се всичко става дискретно за да не разправят хората, че приятеля ти е балък и тнт.И смятам ,че този тип връска помага и за това да си имат по-голямо доверие...![]()
![]()
![]()
![]()
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...
Явно съм сбъркана нещо, но обясни ми как може да обичаш и да си ВЛЮБЕН в някой, а в същото време да не можеш да се сдържиш и да не може да устоиш на когото и да било? Влюбеният обикновено даже е вманиачен и заслепен от половинката си. Ако обича истински...би пренебрегнал първичното. Ако сексът е по-важен от чувствата ти...мнооого жалко.
Пиши на кирилица!
krem4et0
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Аз против, тези.. хъм връзкиТо това и връзка не е..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
НЕ сексът не е по-важен ! Просто когато сте от по-дълго време заедно нещата се изчерпват от към сексуална гледна точка знеш как му е най-добре на него какво ще направи той и тнт. Тогава търсиш нещо различно и според мен е нормално ,освен ако не си супер ограничен .Като казвам обаче нещо различно нямам предвид да е постоянно ...Нз така мисля аз както и той.... и ни е мн добре !Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...
Отворена точно не, но секс с друг за освежаване на връзката. Или да направим тройка, тоест когато и двамата сме съгласни да си доставим удоволствие с трети. Да гледам гаджето с друг е страшно възбуждащо, или тя да ме гледа с друга. Изобщо някакви секс игри, които и двамата желаем, могат да донесат несравними еротични мигове на наслада.
Първоначално написано от krem4et0
+1![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
mi az i priqtelkata mi sme taka. tq se vijda s drugi i az s drugi..no obi4am samo neqПървоначално написано от nahalna
![]()
Отворените връзки за мен са връзки, крепящи се на желание, страст, нагон.. всичко друго, но не и чувства. Това е и правилото на една такава връзка. И рядко се стига до "три дни яли, пили и се веселили".
Хубави са тез' връзки.. зависи от емоционалното състояние.![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris