.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

СЕКС С БИВШ / А ...

ходили сте с някоя / някой и след време обстоятелствата ви разделят,но пък секс не е проблем да си правите ,дори и да си имате сегашни отношение с друг/друга ... ще продължите с това удоволствие или ще загърбите всичко в миналото с този човек ?

*Спри да пишеш с главни букви!
    Точка 6 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

да правил съм и правя

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Направих го веднъж, защото УЖ се бяхме събрали с този човек или по-скоро бяхме в такъв процес .. Иии накрая се оказа, че на него просто му се чукало .. Както и да е, така и не разбрах какво се случи ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    In the middle of nowhere
    Не и никога не бих правила
    Come out, come out wherever you are...

да и после ми викаш друго

Голям фен
    Ами ако нямам приятел може би зависи поради каква при4ина сме се разделили,но ако имам приятел твърдо НЕ
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Не съм го правила .. Но звучи добре .. Sex with my ex
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Момини Цици
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    .. Sex with my ex
    Да, тая фраза наистина звучи добре, но не съм го правила и не бих иксала..

Правил съм яко е.
    Покорявай всичко що ти пречи, Люби , Обичай и Живей , бъди Човек , а не ЧовеЧе - гори , но никога не тлей

Правил съм го , явно си става някак естествено макар и да не го разбирам точно за какво иде реч.

Град
    `In Hell`
    Правила съм го.Мислех си че после ще ми е гадно но просто приех че си беше просто ч*кане

Град
    Под масата
    Еми правил съм го.. и пак бих,стига преждевременно да не съм си хванал нова
    dance

Да..просто ми се правеше секс...и знаех, че въпросния бивш, който не бях виждала 1 година ми е вързан...едно обаждане и всичко се подреди Но повече не бих го направила, защото той си създаде надежди, че "връзката" ни може да се възтанови...трябваше да бъда доста директна, за да му обясня как стоят нещата...
    Затова съм против

А де!От 9 месеца го чакам ,да се начекне и да си продължим отношенията по тоя начин...

Не съм го правила.
    Ако(пази Боже) с приятеля ми се разделим, най-вероятно бих го направила отново с него Е то такъв секс, че как да спреш
    (но само с него).
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    София
    Не - като късам, късам с всичко, свързано с човека. А и сексът с нов партньор винаги е по-привлекателен, поне за мен.

да! ходех с едно момче разделихме се... но продължихме да се виждаме от време на време за нещо по така... и разбрахме че не можем да сме разделени и от тогава до сега... сме заедно

Град
    Където сваря
    Куп небивалици ... зависи от секс-а сигурен съм че повечето които са пуснали постове в тази тема дрънкат да не заспат тои нека да им се и въпросния/ната да са под ръка съм сигурен че всеки/всяка една ще се изкуши така че хора спокоино дишаите ...

П.С. Това е изтъркано вече "не небих" "С него никога" "аз неща да го гледам" ... Това са простотии ... зависи и колко време сте ходили с дадения човек ако на 2 - 3 дена връзка му викате ходене може ид а се съглася че има и някои лесни на 5 мин и са готови ... И да говорите глупости няма да станете по големи газари/газарки форума е да си кажеш каквото е не да се правиш на по велик/и от останалите никои незнае кои пише зад псевдонима така че споко
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    бих продължаила със секса..ако ми е харесвал де

Град
    Paradise
    Не съм и не бих. Ето защо:
    http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p3_1751_0.html

ПП. А и не е въпроса само в секса. Когато с някого сте се разделили е най-добре да се отдалечите максимално, за да се забравите. Не да се чукате.

Цитирай Първоначално написано от Gary
    Не - като късам, късам с всичко, свързано с човека. А и сексът с нов партньор винаги е по-привлекателен, поне за мен.
    +1
    Много добре казано

Ако аз съм скъсал с нея => значи ми е омръзнала, за какво да искам повече..
    Ако тя с мен - не бих й доставил удоволствието, ще изпитам удоволствие, че няма да пусна ;р
    Ако сме скъсали взаимно, че просто нещо не върви, без прекалени драми и съм свободен не мисля за друга и т.н. и ме е хванал нагона... ше й скъсам гащичките :P Газ до дука като за последно
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Да. Правила съм го и бих повторила.
    И все пак не с всеки бивш, зависи как са се развили взаимоотношенията ни.
    Просто секс. Нищо повече.

за веднъж ще е голяма тръпка,но за повече ще се появят чувствата,които опитваш да забравиш

против, освен ако няма възможност за продължение на връзката

ахх .. еми зависи каква връзка сте имали с бившата любов и доколко сте си подхождали по отношение на секса...а сега да ли сте с друг/а ..ваш е проблема..все пак секса е здраве :P
    The BoYs Are mY tOYs!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си