.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    ще шибам и шибам и шибам и ще ва нашибам

баси да не правя секс повече бляк
    да ми лапате "половия ми орган"

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Тези, които смятат, че темата е глупава-опитайте да помислите с горните глави и току виж откриете смисъла, който аз съм намерила.
    Част от вас успяха да го направят, което е похвално.
    Не знам, вече за кой пореден път го казвам
    СИТУАЦИЯТА Е ИЗЦЯЛО ХИПОТЕТИЧНА,
    нереална, измислена или там още каквито прилагателни ви хрумнат.
    Целта ми е да ви провокирам да видим кое ще надделее.
    Не взимайте написанато толкова несериозо...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Дай боже на никой да не му се налага да избира моето момче избра специалното момиче, ама се прави според мен
    Ще проведа проучване и аз по темата. Но като знам, че моя никога не е имал момиче на мечтите(даже и аз не съм била никога в тази графа), вероятно би се спрял на втория вариант.

ти като поставяш въпроса излиза, че моя е просто еб**ч и до там. Просто е човек, който няма да си позволи да бъде омаян от който и да е, който не е изпитвал тази обожествяваща другия любов.
    Аз пък да допълня хипотетичните ситуации: как стои въпроса с опита им от предишни сексуални връзки?

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от xXxPinkSouLxXx
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Знам, че е нереална, вие прекалено много се задълбавате в това.
    Просто го приеме като игра и преценете какъв искате да бъде вашият герой в нея.
    +1 Наистина много задълбават Пък ите не разбират лзбовта, което е най-важното в тази игричка.Ако това момче ти беше отговорило вариант 1 щеше да си проличи колко държи на момичето, но тука нашите сополанковци /без да се обиждате / не искали да си пропиляват живота за това избират непозната блондинка с големи ци*и
    Абе ти прочете ли си мнението преди да го пуснеш ?

Първо: кой ти даде право да класифицираш хора, които не познаваш ?
    Второ: ако не си разбрала става дума за хипотетична и изключително нереална ситуация
    Трето: всеки има право на собствено мнение

Аз също бих избрала втория вариант, по простата причина, че вярвам че няма незаменими хора и не бих страдала за нещо изгубено...
    И както каза MakeMeLaugh живота е един и не бива да се пропилява

П.П. Според мен темата не е тъпа
    Come out, come out wherever you are...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    От позицията на жена, която обича много мъжа до себе си и за нея той е сбъдната мечта, мога да кажа, че не ме бърка да не правя никога вече секс с него, но да съм с него. И определено бих правила 1 път секс, но да е с човек на който държа. да правя секс с който и да е с много хора не ми е в природата...И все пак аз съм жена, а в темата се пита за мъж.

Момиче съм и ще избера втория вариант,защото в него живееш в мечти,в лицето на всеки,с който спиш, виждаш твоето момче,което толкова обичаш,но не си имал,докато в първия варямн имаш това,което си желал до болка за една нощ,незабравима нощ и после нищото,жевееш в спомени.Разликата между спомена и мечтата е,че в едното се таи надежда

Бих избрал момичето на мечтите ми, но вместо да правим любов, предпочитам да си поговорим, да е галя и целувам цяла вечер, нищо няма да ми стане ако не правя секс
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Очаквах вече някой да ме е напсувал

Ем аз естествено бих избрал второто.Не си падам по дълги връзки особенно "влюбване" и да съм само с нея.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз ще отговоря като момиче, което би спало с момиче.

2рият.

2 - ри вариант ...
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Абе как може никой да не се подиграе на мнението ми нещо ви има тази вечер :С

Цитирай Първоначално написано от EroSennin
    Бих избрал момичето на мечтите ми, но вместо да правим любов, предпочитам да си поговорим, да е галя и целувам цяла вечер, нищо няма да ми стане ако не правя секс

Ти си болен ве, върви да се прегледаш!!!!!!!!!!!

Шегичка

По темата:Кой не обича да му се слугува! (втория)
    Всичко е добре,когато свършва добре!

Мега фен
    Град
    София
    Много тъп въпрос.
    И като добавим,че думичката "ако" е яко противна - маэалооооооооо.
    [size=7][b][u]fosse cos

Колкото и да е влюбен човек, има някаква капчица здрав разум, която ще му подскаже че рано или късно ще си забрави любовта и че няма да е разумно да прави секс с нея, а после цял живот нищо..

Изобщо, не мисля че някой с мозък в главата ще избере 1вия вариант...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А да бе, ако ще златна да и е фтичката пак ще си избера другата девойка. Млад съм живее ми се

EroSennin признай си - нарочно го написа

Пресли - ако баба беше мъжка...ех колко неща могат да се случат

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    EroSennin признай си - нарочно го написа
    В момента бих избрал първи вариант и бих прекрал 1 ден само с нея, не ми трябва секс, стига ми да съм с нея Лошото е че това е невъзможно :С

Нито ще е първия нито ще е последния човек на тая планета по които бих се увлякла!
    И да предпочитам ВТОРИЯ ВАРИАНТ!
    Никога заради никой не бих си подарила сексуалния живот!
    Даже ще раждам със секцио-не ме инт. детето си е дете-секса си е секс и не си давам пу*eнцето и хубавия секс! Вероятността детето да унищожи сексуалния ми живот не ми допада!Дори и един белег не искам да има по нея!
    В крайна сметка исках да кажа че не бих си пожалила секса заради нищо и никой!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Нито ще е първия нито ще е последния човек на тая планета по които бих се увлякла!
    И да предпочитам ВТОРИЯ ВАРИАНТ!
    Никога заради никой не бих си подарила сексуалния живот!
    Даже ще раждам със секцио-не ме инт. детето си е дете-секса си е секс и не си давам пу*eнцето и хубавия секс! Вероятността детето да унищожи сексуалния ми живот не ми допада!Дори и един белег не искам да има по нея!
    В крайна сметка исках да кажа че не бих си пожалила секса заради нищо и никой!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ми момиче съм и клоня към втори вариянт иначе при първи вариянт после може ли да мастурбираме ?

Голям фен
    и 2та варианта са неприложими в реалността , но ако при вариант 1 моето момче си остава с мен без интимни отношения аз съм твърдо ЗА все пак любовта не се крепи само на едното ч*кане

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Ми момиче съм и клоня към втори вариянт иначе при първи вариянт после може ли да мастурбираме ?
    То остана и това да ни забранят на нас (момчетата) !

Втория вариант много ясно. Какво е това, да правя секс със нея и повече никога? Много фантастика е самата тема. Нека да гледаме реално на нещата!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си