- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Автобронзанти..
Evanescencefan, ето линк.
http://www.lancome-usa.com/sunbody/s...r-airbrush.htm
ОК, на кратко за солариумите
1. Използват Ултравиолетова радиация, която кара кожата да остарее по-бързо и увеличава рискът от рак на кожата.
2. Не е по-безопасно от слънцето
3. Може да разпространи Кондиломи, стафилококови инфекции. А "очилата" които дават... и инфекция на очите.
4. Може да станете оранжеви.
Няколко "правила" ако все пак решите да отидете
1. Да не се прекалява. Както toy каза, най-много 2 пъти на седмица
2. Използвайте хидратиращ крем, за да намалите остаряването на кожата
3. Проверете и се уверете че всичко е било почистено и дезинфекцирано преди вас.
тийнеджър съм, затова влизам тук, а ти си няква малка пикла, невежа селянка. няма да споря. прекалено ограничена си за мен.Първоначално написано от summergir1
Good girl gone bad
На 18 съм и определено не съм ограничена, доста неща съм правила и видяла за възрастта си, но какво се обяснявам, не си струва.Първоначално написано от toy
Ако не ти се спореше, да не беше започвала спора!
ау,познавам 2 момичета дето си бяха слагали от това..ефектът-бяха със жълта кожа-отврат..тая картинка ми се запечата и сега едва ли ще прибегна до такива..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ти как четеш? през редовете ли? или каквото ти се иска да пише, това прочиташ? казах, че няма да споря, това не означава, че не ми се спори и че не бих те почнала. като спреш да ръсиш глупости и на всичкото отгоре да опонираш на хора, които знаят много повече от теб по дадения въпрос и се вслушваш малко какво ти се говори няма да се стига да спорове. вместо да ми отговаряш се замисли.Първоначално написано от summergir1
Good girl gone bad
Аз си взех на Гарниер най-вече заради бала и изобщо не съм станала на петна нито пък ми цапа дрехите
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Имам на Лореал sublime bronze.
Не ми цапа дрехите, мирише много яко, но се нанася трудно и възможността да не станеш на петна е минимална, особено след по-продължително нанасяне.
еми не, не чета през редове, ако четох през редове, нямаше да отговоря на всичките глупости които изписа...Първоначално написано от toy
какво ще ме почнеш бе... щяла да ме почне![]()
![]()
а ти всъщност на колко години си, че си толкова компетентна по тези въпроси, да не би да ходиш от 10 години, то май толкова ще ти трябва да направиш тен с видима разлика ако ходиш веднъж седмично, разбирачке![]()
Според мен пък е пълно с автобронзанти на най - различни марки и коя от коя марка правят продуктите си по - добри. Спред мен, за да ставате на петна не ги нанасяте хубаво!
Преди нанасянето кожата трябва да е ексфолирана с ексфолиант или утайка от кафе, да е измита много хубаво със сапун/душ гел. След това трябва да е абсолютно суха, да няма капчици вода!
Автобронзанта се слага отдолу нагоре, за да не се получава неравмюномерности, докато се навеждате надолу. Нанася се с много масижиране, докато попие! Хубаво е докато се мажете да си миете ръцете по-често и да ги подсушавате хубаво! След това не се обличат дрехи около 30 мин. не се докосват намазаните места, за да попие много хубаво в кожата. Времето на попиване зависи от структурата и вида на кожата.
Аз днес си търсих на Гарниер автобронзант, но още нямаше и си взех на Нивеа. Продавачката ми обясни как да избягвам петната. Преди това съм говорила с жена, която работи в козметичен салон.
продуктите са доста хубави и нямат сметка да са некачествени. просто трябва да имаш добра техника на нанасяне и да отделиш малко повече време, за да има хубав резултат.
Намазах малка част от автобронзанта в/у крака си, за да видя как ще изглежда и да схвана как да го нанасям, за да не стават фалове. След 4-5-6 мазания ще напиша ефекта![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Моя също е на Lancome`SOLEIL(flash bronzer), има специални за крака от тази серия, ръце, лице и за цялото тяло, но не са никак ефтини.Първоначално написано от stop_looking_at_me
Бях се мазала с един на Ейвън и беше отвратително и едвам се махна![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
По-добре отиди на солариум... Тези неща хич не ми допадат, станах някак... ОРАНЖЕВА![]()
А, нали знаете че в някои от салонте предлагат така нареченият изкуствен тен, дето влизаш в една кабинка и те пръска отвякъде и тенът става равномерен и не можеш да станш оранжав??? Някои ходил ли е на такова нещо?? Лятото докато си бях в БГ, в София има един такъв Холивуд Тeн Салон, май беше, и там предлагат този пръскащ се тен...
Другата седмица ще ходя на такъв тен-менте и затова много се интересувам да знам дали някои го е пробвал??
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Тея автобронзанти мн зле.Една приятелка беше станала цялата като циганче на петна буквално,беше ужасна гледка![]()
е, някой може ли да ми отговори?
You never see me again
колко време се задържа този тен-менте,които се пръска?
няма да е зле някой който е ходил на такава процедура да ни обясни .![]()
![]()
![]()
http://bgspraytan.com/index.html
решението![]()
You never see me again
Първоначално написано от Cameo
тези наистина ли идват на посочено от нас място?
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Аз бях използвала на Гарниер и ми се струваше, че изглежда добре, НО като се видях на снимки кожата ми изглеждаше жълтеникава.
Понеже незнаех, че има за тъмна и за светла кожа в магазина ми бяха дали за тъмна, а аз каквато съм бяла.
Може да пробвам с лосиона за светла кожа.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз съм ползвала на Nivea и Garnier и бях доволна от този на Nivea..А от Garnier станах на петна...
Мисля че тук във форума бях чела,че ако си ексфолираш добре кожата преди да се намажеш, тенът нямало да стане на петна.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...