- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- К*рва във класа...HELP
напръскай някой по-старичък учител с парфюм от секс шоповете... забравих му името дето възбужда противоположния пол и се моли да вземе да му налети таа к*рва![]()
![]()
тогава евентуално ще се позасрами... а по същество .. набий я
![]()
![]()
![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Бий и два шамара и да не се прави на интересна.
Тя си е решила да е такава и се съмнявам ти да я промениш или който и да е от класа ви.
Ех много им се дразня. Догодина като дойдат в даскалото ми всички до една такива ще има да ядат бой.
Stay up all night with the stars *
Хъх ние така ще направиме с лицето на една фдт-красавица.Първоначално написано от rauwkost
![]()
Stay up all night with the stars *
Хванете я някой път в коридора всички момичета и й кажете няколко думички...
Или просто я изолирайте от класа. Да седи сама, да се правите, че не я чувате, дори когато попита за химикалка например. Ще престане да се държи така, сигурна съм...
Защо да е тъп? Че му се прави секс ли? Щото другите деветокласнички, които не са курви, трудно ще му пуснат. А на всеки му се прави секс, и такива съученички тип "за 1 път" се харесват на момчетата.Първоначално написано от sweetkiss74
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от aciko
a такаааа, да си дойдем на думата...Първоначално написано от Nam3less3
sweetkiss74 - ей дечко, айде да не започваме с обидите, че много ще си поемеш![]()
<N>
пфф омръзнало ми е от такива боклуци.. а пък нали знаеш,че ако си лесен не си интересен..скоро ще им омръзне тая мърла,а ти през това време можеш да направиш доста неща...докато минава покрай теб,ти уж най-неволно я спъни,примерно...затапвай я постоянно като каже нещо (не мога да ти дам пример,защото на мене в нужда ми идват тия изразчта,с които храня целия си клас) ..или най-добре я изчакай някъде до училище и я набий..какво губиш ?
![]()
ti pak maco ko tolkzo se vprqga6 takoa si e momi4eto obi4a da hodi s golqmi dekolteta i t.n..... ko moje6 da i kaje6 v o4ite kak se obli4a li emi tq go znai vse pak :d gledai si jivota ne se mesi v nadrugite kat ti e tolkoz zor za gadjeto si go pazi nego puk i toi ima glava i da si misli toi s neq ...mngo tupa tema zna4i ..sorry
Мнеее пак щях да мисля така.Мразя курви и дори динозавар да бях пак щях да си мисля по същия начинПървоначално написано от aciko
![]()
"Най-лесния начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш изцяло!"
Айде,айде сега,ако беше момче и дойде да ти се качи на хуя,все едно няма да е наебеш ...Първоначално написано от sweetkiss74
ИИИИ аз искам такава в нашия класссс![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от aciko
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Първоначално написано от eXpl0d3
доста са ви богати фантазиите![]()
ооооо замислете се вие нито като момчета нито като момичета можете да кажете на кого му се прави и кой се отвращава така че си трайте там и по-темата...
Долавям ОГРОМНА доза женска завист.Дали е възможно да има друга причина,поради която не я харесват съученичките и?Все пак,какво по дяволите на вас ви пречат поличките и?Като има какво да показва,защо да ходи като клошар?
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Не се притеснявай, ако твоя приятел я игнорира, няма смисъл да се тревожиш и да си "тровиш" делника заради тази!Първоначално написано от sweetkiss74
![]()
не знам дали някой го е предложил преди мен. Като отиде да му се натиска ти отиваш при него и му лепваш една целувка ама по - продължителна.![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
и бой няма да я оправи тая, трябва някой да я изе*е много жестоко да не може да ходи после и да видим дали ще се натиска или ще си седне на задника![]()
щом е курва се предполага че ще иска ощеПървоначално написано от colymoly
![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
И аз имах съученичка, която му се натискаше на приятеля ми в началото на вързката ни и малко преди това като знаеше, че имаме чувства, обаче въобще не ми пукаше. Аз дори на него нищо не му казах, след 1 месец му казах, че ми писна от нея да ходи до него, не го ревнувах, но въпрос на чест.Колко съм се променила, сега ако някоя се държи така...
![]()
Стига завиждали де,по-полека.![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.