- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- К*рва във класа...HELP
Тоз па...На курви да завиждаме....Забога?! Та те са смешни какво да завиждаме?!
мхмПървоначално написано от vellvet
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Споко и ние си имаме една квартална принцеса при нас...повечето момчета не и обръщаме внимание само смотаните гангстерчета дето се прават на играчи се въртът около нея....от мъжка гледна точка лично аз гледам ма не пипам че е мръсно....![]()
![]()
абе във всеки клас, квартал и т.н има по 1-2-3 такива. Майната им просто ги подминаваме като пътни знаци и тва е. К*урвите са някви комплексирани, малки пикли и не заслужават вниманието. Мозъка им е на ембрионален стадий (ако ме разбрахте) , така че не заслужават вниманието на никой ценящ себе си човек. Тва мисля аз..
![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Сутиенът и бил мокър... егати потната крава.Те момчетата ви може и да я гледат, ама няма да я пипнат, защото малко или много и на тях им е ясно за аккво става въпрос.
kissin' you
Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...
може би ,защото всяко себеуважаващо се момиче , дори и да има какво да покаже няма да го направи.а да не говорим и за това ,че сваля момчета ,които си имат гаджета и дори са около нея.друг въпрос е вече дали момчетата й обръщат внимание.за мен такива момичета са адски жалки.Първоначално написано от MP
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Първоначално написано от diksi
хм... и аз съм на това мнение...то за ко да завиждаш на к*рви...лесно е да станеш
"Най-лесния начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш изцяло!"
оня ден аз и две момичета заедно с нея направихме общ чат и и намекнахме нещо със споменчета
»»»...НеДеЙ дА сЪ НаДуВъШ..зА МеНе пЕт ПаРи нЕ сТрУвЪш..нА дРуГа НоМеРаТъЪ сИ пРаВи,НеКа тЯ дА тЕ ТъРпИ..ВсИчКо сИ иМа кРаЙ и МоЕтУу ТъРпЕнИе зНаЙ...«««
ЧуДиШ сЕ Защо Си КучКа,ЧуДиш Се ЗаЩо Се СЛучВА...ЛеСНо е дА Се ПроДаВаШ...ТруДно е Да Не Се ПреДаВАш...
зНая Че Ме МраЗиШ,Зад ГъРбА ми Ти ЗЛорАДсТвАш,Но МиличКа ЖиВОта Е Такъв-ТРуДно Е Да БъдЕш ПръВ!
"Най-лесния начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш изцяло!"
Курвенска работа..Измислете нещо гадно за нея.Например,че е правила тройка с цигани![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така смятамПървоначално написано от nefchi_bs
На курвите няма кой да им изсуши сутиените
ще си останат сами и това е
![]()
^ мм не мисля, че ще си останат сами за жалост има и много глупави момчета които им се хващат и по-късно разбират,че са сгрешили
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Подарете й едни чехли и един вибратор...ако не и харесат чехлите да се е*е в г*за!
Всичко е добре,когато свършва добре!
xa xa mnogo si uriginalen/na 6te preplqskam ;]Първоначално написано от Supermie
4e taka de nikoi da ne mis a zasqga i da ne mi sa nabira mnogo ;] ama mili4eta vi6te sega rabotata e takava 4e sme v svobodna durjava i mojem da se oblizame da s enatiskame i takiva ne6ta kadeto i iskame i s kogoto si iskame ..maco tova 4e si ima6 aver i 4e tq hodi pri nego i cqlostno negov problem toi ako ne q ignorira prai si smetkata za ko e s tebe i za ko ne ;] takivA DA Q bie6 ili da i kazva6 ne6to nqma smusal tova e decka gradina napravo tova moje da e za dobro koeto ti sa slu4va ,za6to gledate se lo6o na ne6tata e ko 6te ti otmukne gadjeto 6te si nameri6 po dobro ;] jivota tejak ;] pazite si nervi4kite i dumite za p natataka kogato 6te ti trqbvat ti si trugnala da se zanimava6 s nqkvo momi4e koeto si e suvsem individualno i si prai kot si iska i taka trqbva da e ;] sled nqkolko godoni kogato pootrasnete dano da go usaznaete ,boi6ta i mrasutii ne ur6at rabota za6toto nqkoi den na tebe 6te ti dodi na glavata i po gr6ka da e ili ne i togava 6te vidi6 kakvo i 6te se zamislite ;] xaxa cqla lekciq moga da vi iskaram tuka ama nqma xagx ah dorry na bukvite 4esa na US ama bg ne66to mi sa preeba ;] aide mucunki malki
ехх.. да бех в тоя клас дидиииииииии...ще я разпукам тая..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щеш не щеш ТОВА Е..
Мен ще ми е неприятно да я доближа камо ли за нещо друго...Какво като е красива и си показва ''хубостите'' като се замисля какво е докосвало устните и колко често.....дори не бих я целунал...Може да я гледам отстрани но нищо друго...Първоначално написано от gonnaMAKEyouSAD
Както каза някой преди мен..причаквате я и я спуквате от бой..да и е за урок![]()
Бтв..като казах бой се сетих че тая година трябваше да имаме една нова в класа ам тя от Върбешница..ии казахме на класната че ако дойде ше я бием и когато идва и когато си отива..ии отиде във "в" клас![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Според мен не й обръщай никво внимание и не се занимавай с нея, се пак така ше паднеш на нейното ниво![]()
Амии,то който го няма в главата го има на друго място![]()
точно след година-две ще й видиш сметката...
Бях пияна, когато си написах ника.
За твоето гадже не се тревожи той е с теб и те обича , а тя скоро ще разбере , че по този начин далеч не се стига рано или късно ще стане безинтересна защото е показала всичко .
Тя си го е избрала. Не можеш да го промениш, но може да не й обръщаш внимание. А ако гаджето ти държи на теб, ще направи същото.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
миличка, научи се да пишеш пък после давай акъл. макар че съм съгласна с теб за някои неща. пиклата си е такава... и да я биеш, и да не я биеш пак ще си е същата. ти си гледай своя си живот, пък щом и младежът ти не ѝ объща внимавай не се кахъри. след време ще разбереш, че в тва време е най-добре да си егоист. е виж ако започне мн да се бута бих я ошамарила, та да знае да не се закача с менПървоначално написано от rusova
![]()
еее добре хахахахахахаха аз не давам акъл а си казвам мнение,разликата е голяма. ти сама казваш и да я биеш и да не я биеш пак ще си е същата сама си противопоставяш на думите сиПървоначално написано от HichNeMiPuka
азю моя живот си го гледам и затова нямам такива проблеми хахахах аз съм разбрала каквото трябва.егоист ли? ахахаха по-добре не.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и ко кат я ошамариш много велика ли ще станеш , т.е. да в очите на приятелите ти ама не и на околните ... след 10 години ми се обади да си поговорим пак аиде 4ао