.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89
    Цитирай Първоначално написано от rusova
    Цитирай Първоначално написано от HichNeMiPuka
    Цитирай Първоначално написано от rusova
    Цитирай Първоначално написано от Supermie
    Подарете й едни чехли и един вибратор...ако не и харесат чехлите да се е*е в г*за!
    xa xa mnogo si uriginalen/na 6te preplqskam ;]
    4e taka de nikoi da ne mis a zasqga i da ne mi sa nabira mnogo ;] ama mili4eta vi6te sega rabotata e takava 4e sme v svobodna durjava i mojem da se oblizame da s enatiskame i takiva ne6ta kadeto i iskame i s kogoto si iskame ..maco tova 4e si ima6 aver i 4e tq hodi pri nego i cqlostno negov problem toi ako ne q ignorira prai si smetkata za ko e s tebe i za ko ne ;] takivA DA Q bie6 ili da i kazva6 ne6to nqma smusal tova e decka gradina napravo tova moje da e za dobro koeto ti sa slu4va ,za6to gledate se lo6o na ne6tata e ko 6te ti otmukne gadjeto 6te si nameri6 po dobro ;] jivota tejak ;] pazite si nervi4kite i dumite za p natataka kogato 6te ti trqbvat ti si trugnala da se zanimava6 s nqkvo momi4e koeto si e suvsem individualno i si prai kot si iska i taka trqbva da e ;] sled nqkolko godoni kogato pootrasnete dano da go usaznaete ,boi6ta i mrasutii ne ur6at rabota za6toto nqkoi den na tebe 6te ti dodi na glavata i po gr6ka da e ili ne i togava 6te vidi6 kakvo i 6te se zamislite ;] xaxa cqla lekciq moga da vi iskaram tuka ama nqma xagx ah dorry na bukvite 4esa na US ama bg ne66to mi sa preeba ;] aide mucunki malki
    миличка, научи се да пишеш пък после давай акъл. макар че съм съгласна с теб за някои неща. пиклата си е такава... и да я биеш, и да не я биеш пак ще си е същата. ти си гледай своя си живот, пък щом и младежът ти не ѝ объща внимавай не се кахъри. след време ще разбереш, че в тва време е най-добре да си егоист. е виж ако започне мн да се бута бих я ошамарила, та да знае да не се закача с мен
    еее добре хахахахахахаха аз не давам акъл а си казвам мнение,разликата е голяма. ти сама казваш и да я биеш и да не я биеш пак ще си е същата сама си противопоставяш на думите си азю моя живот си го гледам и затова нямам такива проблеми хахахах аз съм разбрала каквото трябва.егоист ли? ахахаха по-добре не..... и ко кат я ошамариш много велика ли ще станеш , т.е. да в очите на приятелите ти ама не и на околните ... след 10 години ми се обади да си поговорим пак аиде 4ао
    още сега мога да ти звънна

mmmm не не недей сега неискам аиде стига толкоз

Оу, леле к'ва беда е сполетяла вашия клас.. тц, тц, тц - просто нямам думи. Аз ако бях на твойто място, уная щях да я направя на нищо пред цялото училище да види тя де се намира! Хах, ше ми се прави тя, се едно че е на дискотека, ае да си ебе майката... , не е моя работа, но звучи странно от страна на ученик да се облича така
    Кой клас си?
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

"охх,сутиена ми е мокър"
    Има ги и такива с прекалено голямо самочувствие! Кажи и в лицето, че е мноого смешна ..
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxax

Цитирай Първоначално написано от nesquiky
    Ти и момичетата се съюзете и я ПРЕБИЙТЕ!!
    Тогава ще се получи обратен ефект Те ще станат селските пачи вместо въпросната "курва"

Имам идея....
    Намери някой навлек - не е задължително да е от класа ти, но трябва да е тъп грозен и досаден.
    Казваш му, че тя го харесва и, че чака той да забележи.

А после сеир

Момчетата ще се спукат от смях включително и вие момичетата..

ааа И тоя навлека да е от твойто даскало все пак

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    че да имаш такава съученичка е супер....
    Пуу да имам такава нова съученичка, която ми се натиска... Без да му мисля ще я опъна . Пък после да става каквото ще
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Аз щях да я пребия буквално.Като се замисля аз щях да бия бившата на гаджето ми,която все още уж го обичала...2 месеца са ходили,а той не може да я търпи,но..ме спря.Обаче ако се изцепи още един път ще я пребия наистина. Затова говори с тая по женски и и обесни едно хубаво,че щше стане лошо ако продължава.

ВАЖН0

Искам да ви кажа,чеее днес "госпожичката" отиде в мъжката съблекалня...седна там при момчетата(поне така те казаха) и след малко едното излиза и я дърпа за раката...Тръгнаха към тоалетната и всички си помислехме ,чееее...Но после разбрахме,че тя спорела колко му е голям... и искала да го види.Е кажете т'ва не е ли К*РВА?

"Най-лесния начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш изцяло!"

Цитирай Първоначално написано от safetyMode
    .... Като отиде да му се натиска ти отиваш при него и му лепваш една целувка ама по - продължителна.

Тя нека си е курва,на тебе кво ти пука?!

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Тя нека си е к***а,на тебе кво ти пука?!
    точно...ти си гледай момчето,не се опитвай да я промениш,щото според мен няма да успееш.
    просто остави да си показва задника и циците,пък ти си се дръж на ниво....
    наистина доста от съветите бяха доста интересни и сигурно ако се вкарат в действие ще стане голям купон,ама по-добре не падай на нейното ниво...

тя сама достатъчно си се излага тъй че...
    само напред и нагоре..и успех с приятеля ти
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от sweet_nothings
    Оу, леле к'ва беда е сполетяла вашия клас.. тц, тц, тц - просто нямам думи. Аз ако бях на твойто място, уная щях да я направя на нищо пред цялото училище да види тя де се намира! Хах, ше ми се прави тя, се едно че е на дискотека, ае да си е** майката... , не е моя работа, но звучи странно от страна на ученик да се облича така
    Кой клас си?
    хахах това ми напомни на една от моето училище, която прилича малко на въпросната, която притеснява авторката. Та тази малката се заяждала с момичета от спортното, които тренират някакво бойно изкуство и са доста едрички. Разбрали се да се бият, а момичето от даскалото ми искало това да е пред нашето, защото ще й помогнат. Или поне така се надяваше..на помощ от онея, пред които си вре циците. И какво стана? Така я омотаха, че цялото й лице, барбар с фон-дьо-тена останаха на цимента и после не можеше да я познаеш от кървавата й маска. Вика "помощ", а всеки си прави кефа да я гледа. Малко тъпо и от тяхна страна да не помогнат, ама тя си и заслужаваше да си изяде боя и да се кротне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си