- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- К*рва във класа...HELP
mmmm не не недей сега неискам![]()
![]()
![]()
![]()
аиде стига толкоз
Оу, леле к'ва беда е сполетяла вашия клас.. тц, тц, тц - просто нямам думи.Аз ако бях на твойто място, уная щях да я направя на нищо пред цялото училище да види тя де се намира! Хах, ше ми се прави тя, се едно че е на дискотека, ае да си ебе майката... , не е моя работа, но звучи странно от страна на ученик да се облича така
![]()
Кой клас си?![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
"охх,сутиена ми е мокър"![]()
![]()
![]()
Има ги и такива с прекалено голямо самочувствие! Кажи и в лицето, че е мноого смешна ..![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
xaxaxax
Тогава ще се получи обратен ефектПървоначално написано от nesquiky
Те ще станат селските пачи вместо въпросната "курва"
Имам идея....
Намери някой навлек - не е задължително да е от класа ти, но трябва да е тъп грозен и досаден.
Казваш му, че тя го харесва и, че чака той да забележи.
А после сеир![]()
Момчетата ще се спукат от смях включително и вие момичетата..
ааа И тоя навлека да е от твойто даскало все пак![]()
Пуу да имам такава нова съученичка, която ми се натиска... Без да му мисля ще я опънаПървоначално написано от Neftochimic
. Пък после да става каквото ще
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Аз щях да я пребия буквално.Като се замисля аз щях да бия бившата на гаджето ми,която все още уж го обичала...2 месеца са ходили,а той не може да я търпи,но..ме спря.Обаче ако се изцепи още един път ще я пребия наистина.Затова говори с тая по женски и и обесни едно хубаво,че щше стане лошо ако продължава.
![]()
Искам да ви кажа,чеее днес "госпожичката" отиде в мъжката съблекалня...седна там при момчетата(поне така те казаха) и след малко едното излиза и я дърпа за раката...Тръгнаха към тоалетната и всички си помислехме ,чееее...Но после разбрахме,че тя спорела колко му е голям... и искала да го види.Е кажете т'ва не е ли К*РВА?
![]()
"Най-лесния начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш изцяло!"
Първоначално написано от safetyMode
Тя нека си е курва,на тебе кво ти пука?!![]()
точно...ти си гледай момчето,не се опитвай да я промениш,щото според мен няма да успееш.Първоначално написано от adizitk1
просто остави да си показва задника и циците,пък ти си се дръж на ниво....
наистина доста от съветите бяха доста интересни и сигурно ако се вкарат в действие ще стане голям купон,ама по-добре не падай на нейното ниво...
тя сама достатъчно си се излага тъй че...
само напред и нагоре..и успех с приятеля ти![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
хахах това ми напомни на една от моето училище, която прилича малко на въпросната, която притеснява авторката. Та тази малката се заяждала с момичета от спортното, които тренират някакво бойно изкуство и са доста едрички. Разбрали се да се бият, а момичето от даскалото ми искало това да е пред нашето, защото ще й помогнат. Или поне така се надяваше..на помощ от онея, пред които си вре циците. И какво стана? Така я омотаха, че цялото й лице, барбар с фон-дьо-тена останаха на цимента и после не можеше да я познаеш от кървавата й маска. Вика "помощ", а всеки си прави кефа да я гледа. Малко тъпо и от тяхна страна да не помогнат, ама тя си и заслужаваше да си изяде боя и да се кротне.Първоначално написано от sweet_nothings