- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сте облечени в момента?С каква прическа сте и т.н?
Боксерки![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
с пижама и суичър, а косата ми е начупена и леко влажна, защото преди малко излязох от банята![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
с тениска и анцуг, косата ми е права![]()
пижама и вързана коса...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
с късо долнище на пижама,тениска с надпис №23,прическа рошава,косата пусната свободно и след малко влизам в банята!![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
По НОЩНИЦА!!![]()
И косата ми е вързана на опашка!! :P
Сега събрах сили да се преоблека!! Голяма мъка е!!![]()
Ето ме ве4е съм по джинси и тениска!!
![]()
Ам с тениска на мама и къси панталонки. (пижама)
Косата ми е вързана .. (:
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
По пижамка съм, а косата ми е всеки кичур нанякъде..
Stay up all night with the stars *
СъщотоПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
всичи сте с некфи рошави коси .. е аз пък сум си вдигнала бритончето назад с една фибичка ии съм си изправила косата ии в корените съм и направила вафлички ... с черен молив съм ии спирала гланц ... с едно златно колие ... една блуза която немога да опи6а .. ;Д иии едни дънки по мене .... по чорапи съм но много скоро ще си сложа едни объвки на токчета изрязани с по една панделка .. черни ии тфа е ;Д
Ами аз съм с розови къси панталони, зелена блуза (до сега бях по бяла тениска, ама ми стана студено) ии с къдрава коса, хваната с една фиба.
Fighting for nothing is what you're born for.
светли дънки, изправена коса и лилава блузка
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
С лилав панталон, сива блуза с къс ръкав на някакви рисунки, черни пантофки, черна чантичка...
Косата ми е изправена ии... току що се върнах и не ми се ходи пак навън![]()
по пижамка съм вечее, а косата ми е вързана на опашка![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
с къси панталонки и няква изръсена тениска дето ми стига до коленете а причската...все още е изправена(косата де)![]()
С сиво долнище на анцунг, и синя горничка на пижамки, защото след малко лягам...а прическата, косата ми е на кок .
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
червен панталон,черно поло.. и изправена коса..преди малко се прибрах
![]()
Еми уж някаква пижамка..ама не баш с панталонки и фанелка,че време за лягане..![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Дънки, потник и суичерче, че ми стана студенко. Нямам прическа : )
Stay up all night with the stars *
Стари дънки и тениска...прическа...миии първи номер съм ма аз така си хода винаги...
в момента с къси дънкови панталонки и тениска с кученце над което пише " Im Still Loving YOU "![]()
wcичкi stanaхте зwezдиi ,
aма маi zabраwихte ,
че зwezди ima
caмо на неbeto ...;;[!]
мии къси дънкени панталонки и цикламено потниче с мики мауса прическата е чуплива и леко бухнала коса и съм си хванала бритона с фибичка
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Черен клин,розов потник,а прическата е къдрава,отзад хваната и сплетена такава...неска бях да ми я правят и много си я харесвам![]()