- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сте облечени в момента?С каква прическа сте и т.н?
ми аз понеже сега станах съм облечена с пижама а пък прическата ми (понеже имам къс бритон и той отива назад) прилича че е от 80 някъде![]()
Сив клин, тениска на Мейдън, коса вързана на опашка.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
С тесни дънки и бяла почти до коленете тениска на Американския университет. Вързана на кок коса.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Черно дънки - с кръпки.
Леопардова тениска.
Черна жилетка.
Стар антикварен часовник (на дядо ми) сложен на дълъг синджир.
Косата ми е пусната и иЗСправена с вдигнат на страни бритон.
Gledaii kak jiweqq *
зелена нощница на hello kitty и вързана на опашка права коса ... толкова ми е жега, че ме мързи да стана ;d
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Пижама + мокра коса.
Сега трябва да чакам хиляда часа да изсъхне и чак тогава да си легна, а трябва да ставам рано.
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
Amellia не я ли сушиш със сешоар? Знам, че е вредно за косата, особено лятото, но аз имах период без сешоар и вечер откачах докато изсъхне.. често заспивах с влажна коса и резултатът беше гадна настинка.
По темата - огромна тениска (като рокля ми е), която ползвам за пижама и спусната коса![]()
Ами понеже си лягам след малко, косата ми е вързана на конска опашка и съм само по една блузка , заради жегата :Д
анцунг, тениска.. коса ли.. доста къдрава, което ме подсеща,че скоро ще види ножица![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
С бял потник с дебела презрамка, върху него една тъничка розова блуза, и допреди малко бях с едни сини дънки/джеггингс, ама ги махнах, че трябваше да пробвам едни панталони, и сега съм по бельо![]()
късо долнище на пижама.. ;д тениска на pinkiе сивичка.. ;д и сутиенче ;д тва е ... а прическата рошавата ми коса.. днес не съм излизала затова не е станало нещо особено с нея
kusi dunkovi pantalonki i zelena bluza, s vurzana kosa sum
Боксерки![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
с пижама и суичър, а косата ми е начупена и леко влажна, защото преди малко излязох от банята![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
с тениска и анцуг, косата ми е права![]()
пижама и вързана коса...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
с късо долнище на пижама,тениска с надпис №23,прическа рошава,косата пусната свободно и след малко влизам в банята!![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
По НОЩНИЦА!!![]()
И косата ми е вързана на опашка!! :P
Сега събрах сили да се преоблека!! Голяма мъка е!!![]()
Ето ме ве4е съм по джинси и тениска!!
![]()
Ам с тениска на мама и къси панталонки. (пижама)
Косата ми е вързана .. (:
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
По пижамка съм, а косата ми е всеки кичур нанякъде..
Stay up all night with the stars *
СъщотоПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
всичи сте с некфи рошави коси .. е аз пък сум си вдигнала бритончето назад с една фибичка ии съм си изправила косата ии в корените съм и направила вафлички ... с черен молив съм ии спирала гланц ... с едно златно колие ... една блуза която немога да опи6а .. ;Д иии едни дънки по мене .... по чорапи съм но много скоро ще си сложа едни объвки на токчета изрязани с по една панделка .. черни ии тфа е ;Д
Ами аз съм с розови къси панталони, зелена блуза (до сега бях по бяла тениска, ама ми стана студено) ии с къдрава коса, хваната с една фиба.
Fighting for nothing is what you're born for.