- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сте облечени в момента?С каква прическа сте и т.н?
тъмно сини къси панталонки и черна тениска..
косата - пусната![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
с розови гащички и широка светло жълта тениска ,с която наням :P А косата ми е малко мокричка и на опашка![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Облечена с рокличаа и прическаа бРъкнала в контакта! Няям прическа обичаайното ми рошаво гнездоо
![]()
![]()
тениска ,анцуг и косата ми е на рибена кост ,че искам утре да е по-къдравка![]()
Бели дънки,потник и гривна и черни обеци и сандали :P
куси дънкови панталонки потни4е косата вързана и преди това исправяна с преса бритона хванат нагоре![]()
Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)
Мммм облечен съм с една тениска на Барт Симсън,надупен и на нея пише "Eat my shorts!" и с боксерки.. Прическата не мога да я опеделя![]()
` ЪпСуРт....
сива тениска на баща ми и вързана коса![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
^
нощничка костаа ми е хваната с лента и вързана на кок
...спи ми се![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Панталон до коленете,потниче и вързана коса..![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
дънки, потниче и добре вързана коса...тряаше да ходя за сладолед![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
гол до кръста , коса нямам все още![]()
с бели къси панталонки и една тениска на тате размер XL сиг..не,наистина доста ми е широчка![]()
косата ми е пусната,изправена...още държи от изправянето сутринта![]()
Ами в момента съм с бяло потниче на черни кръгчета и дънки. А прическата или това което е останало от нея - вдигната на опашка, че на нищо не приличаше![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
В момента съм облечена в оранжев анцунг и бяла тениска на черешки.Боса съм.Прическата ми е тип 320 волта. xD![]()
...
мии с едни сини къси гащтички и бяла блуза , а кщосата ми е вързана![]()
![]()
![]()
![]()
Косата ми е вързана,след малко ще влизам да се къпя..С къси зелени панталонки съм и един пинбян потник...Ако някои ме види ще има страх и ужас![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
пусната коса,къси зелени тащи бял потник и отгоре тъмно син суичър
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Къса пола,лилав потник и вързана на кок коса![]()
ОбИчАм Да ГоВоРя с ДуМи сЕкСи - яКо мРъСнИ!!!ОбИчАм Да СпЯ ф ЧаРшАфИ оТ сАтЕн...ОбИчАм дА тАнЦуВаТ За мЕн МоМчЕтА С тЪмЕн ТеН!!!ОбИчАм шТоМ мЪжЕтЕ зНаЯт Че СъМ НеДоСтЪпНа...ОбИчАм пОгЛеДиТе ШтОм ДyПеТо Аз сИ вРъТнА...
Бяла тениска на майка ми и вързана коса. (:
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
мм старата мьеталска тениска на Children of bodom, къси зелени гащи и вързана коса ...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Амии . . . с син клин и нек'ва туника![]()
а прическата си ми е обичайната .. дълга права кестенява коса
с анцуг и мръсна коса