- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- учите ли през ваканцията :D:D:D
абе....щях![]()
Нищо не съм пипнала , цяла ваканция почивкаВ неделя може да седна за половин час колкото да стофтам домашните и това ще е
![]()
още не съм учила тази ваканция, винаги уча в последния момент![]()
Аз като не съм ваканция не уча ,че те ще ми разправят ваканцията да съм учил и видях абсурдни постове от типа на "ако си мислиш за бъдещето" ХАахаахХАхАХа смешни сте ...
Това, че учиш според теб означава ,че ще постигнеш нещо ли ? Всичко е въпрос на късмет и амбиции! Трябва всеки да си има определена насока в която да се развива, а не да ми учи по всичко да изкарва 6-тици и да са радва там ... Примерно аз се развивам в уеб-програмирането и дизайн ,но дизайн по-малко. Друг в сферата на биологията - иска да става лекар трети историк , други в спорта ... всеки си има цели и мечти ,а не да си пълниш главата с ненужна информация ... например, че CO2+H2O = 2COH
(това сега си го измислих) просто е малоумно и ненужно....
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Не а и за понеделник нямам...както е поговорката Ден за ден![]()
НЕ !
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Не уча,защото даскалите не предаваха уроци и не дадоха домашни за ваканцията..... че и без тва никой няма да ги напрай (почти)![]()
Цяла ваканция нищо не съм барал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Учих, бая задачи изреших... (можеше и повече, де).
Сега имам да свърша нещо към 3.15 и към 4.00 вече ще уча ...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Имам много да уча,но не съм барвалаНо трябва да се стегна,защото искам да успея!
When You Live Forever,What Do You Live For??
Старая се да уча,защото се чувствам като лентяй ,но понякога ме мързи..иначе тази ваканция учих много по-малко отколкото ми се искаше![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
HE
офф, аз си бях казала, че сега през ваканцията ще уча по англ. за FCE, понеже доста наближи, ама нищо не пипнах, освен вчера половин час упражнения, преди да си легнаднеска мислех да уча, ама май ще го отложа за утре, и без тва досега бях навън, а след малко ще имаме гости...какъв е смисъла да почвам, като след 30 минути ще трябва да спра?
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Даже и съм на училище![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от Bianca
Синьото Мърфи <333, нооо...мързел, свещен мързел. Имам да пиша бая, ама познай!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
И аз го обичам, но само когато си го гледкам.Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
Осми клас ли си?
Определено не !![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
решавах задачите по математика , а то отзад имаше отговорите и аз ги преписах и си научих урока по история и география нищо повече![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
до миналата година не ..но сега вече 12 клас ..уча постоянно- няма значение дали е ваканция или не![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами сега почвам... добре че утре съм втора смяна, хаха.Иначе не знам какво ще направя на контролната по химия с тея алкани, алкини и алкени...![]()
kissin' you
Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...
Имах планове за ваканцията викам ще си назубкам по всичко ама то как ми се очерта само понеделник съм на даскало и до другия понеделник яко купон![]()
Даже понеже нямам история бех взела от една съученичка...преставяте ли си кво богатство имам вкъщи а не го използвамС успеха за ся съм си суперЛ и нема да ходя да се бъхтя за точен 6.00
![]()
![]()