- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- учите ли през ваканцията :D:D:D
неее....... тукашните имат обичаи да не ти дават домашно за ваканциите защото се предполага че те са направени са да имаш повече време за семейството:P
Боже и аз съм така.. Само че като гледам май няма да почна да уча...Първоначално написано от TheOtherME
две седмици не отворих учебник ,но днес... научих по 2-3 предмета.почвам да изпадам в депресия от факта ,че утре съм на даскало![]()
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Всички сме в депресияАз през ваканции не уча - те са ми почивката, никой няма да ми я отнема ... вярно че седмицата след това е най-адската в живота ми ... нооо поне хубаво съм си купонясвала преди това
![]()
За да разберете какво значи адски седмица , ще ви кажа горе долу какво ми предстои тая седмица ....
Понеделник: контролно по география и информатика
Вторник:Изпитване плюс контролно по френски (тая изпитва адски гадно)
Сряда: Контролно по математика плюс доклад по история
Четвъртък: Контролно по химия
Петък: Като за край на седмицата решиха да ни сложат контролни по физика и биология, а тази по испански сметна че ще е добре и да ме изпита.
Този план е единственото загубено за училище време от тази ваканция. Поне после да не изпусна по нещо да уча![]()
Леле...........Първоначално написано от kasidy
Много ви мъчат... кой клас си и къде учиш?
![]()
![]()
Успех във всичко тая седмица![]()
Пожелавам ти да мине леко..![]()
![]()
![]()
Мерси, мерсиХайде късмет на всички ученолюбиви и не толкова ученолюбиви мъченици през следващите няколко дни
![]()
И нека времето лети по-бързо до лятната ваканция![]()
Нямам търпение да дойде лятнатааа!!!Първоначално написано от kasidy
![]()
![]()
![]()
П.П.Аз съм от ученолюбивите.![]()
:P
![]()
ахаха ми сички мислят за бъдещето ти само, че като ти дават ваканция, която повечето пъти е къса малко хора се хващат да учат, щот се предполага, че през цялата година има преклено много време за учене =) а за разпускане кога? =)=)Първоначално написано от sweetkiss74
НЕ !Винаги уча последният ден от ваканцията.
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Уча! Учебника стои до мен, аз играя ЦС, майка ми кат дойде за час от секундата гаса монитора, и зимам учебника. Слетобед съм по кафета, щото майка ми мисли че съм научил.![]()
да, но повечето не мислят и затова не учат
Абе ваканцията не е ли за почивка от училище? А те учителите ни дадат по цял куп домашно-иди си почивай...Е много се дразня така![]()
Първоначално написано от alwaysnforever
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от alwaysnforever
и аз
Все си правя някакви планове да речем да наваксам по някой предмет, ако съм изпуснала нещо да речем, но си оставам с намеренията...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
НЕ!!!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ми неделя учих около час
И аз съм по абсолютно същия начин.Ужас..и тази ваканция трябваше толкова много неща да науча и напиша,но както винаги повече от половината неща така и не ги свърших.А тази седмица,както и другата всеки ден имам по едно контролно и явно ще трябва да уча от единия за другия ден!!!Първоначално написано от Seducti0n
![]()
![]()
Що за въпрос?!Хората,които искат да успеят в бъдещето учат и влагат всичко от себе си!И да уча през ваканцията..все пак съм 7-ми клас,след тази година имам изпити,а искам да вляза в някоя елитна езикова гимназия.Така че ако и ти имаш някакви намерения за своето бъдеще си сдягай задника,а да успееш.Никой не обича да го прави,но е наложително..
Don't worry,be happy!
Еее чакай малко , не нападай така човека ... ти си седми клас, изпита ти е след два месеца, че и по-малко. Нормално е да учиш ... също така и хората в 8, 12 клас иии тн ... абе такива, на които им предстои изпит ... другите може и мъъънинко по-леко да карат![]()
Ъпсурт! Ваканция щом е - не се учи!![]()
Live now, this is your time!
Ваканцията не.. нали е дадена да си починем,инче по принцип уча чат пат за някой контролнаособенно по МАТЕМАТИКА
![]()
Аз учих през ваканцията.Все пак съм 7 клас и е наложително.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3