- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС за ЕДНА нощ
Спокойно няма такава опасностПървоначално написано от stratega
И не съм казала подобно нещо !
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Аз все още не съм го практикувалНо съм За , няма нищо лошо , но ако е с презерватив...
![]()
аз пък съм против![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз съм против
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Правила съм го и съм против. Не е кой знае какво и не си струва.
правила съм го и не бих повторила..![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Чесно казано не си падам по секса за една нощ.Не бих го направила![]()
ЗА!![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Мацко доволен съм от подписа ти ... сутринта като се прибирах таксиджията започна да ми говори че алфите били калпави коли ей направо щях да го убия той нормален ли е така да говори на пиян болен алфист .... и поне да беше с нещо съществено ок ми той караше новата каруца дачия ....Първоначално написано от Slawi92
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ей има една нова алфа мн ме накефи..... голям звяр, малко горзна предница, но това я прави яка![]()
А ти нали си паралия ... вземи си я ... 8c competizione може би за нея говориш ... не е от най-евтините върви по 250 000Евра без ДДС и акциз ... в БГ има само една таква ...Първоначално написано от stratega
![]()
Не съм такъв тип да търся по баровете мацки. Просто не обичам да ходя по такива места. Нямам нищо против и бих го направил когато ми е по-интересно. Някой път ще отида в някоя дискотека или друго място и ще хвана някоя, да видя к'во е с непозната..
Don't tell me what I can or can't do !
предпочитам секс за много нощи....
абе баце аз съм момче веееПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
аз ако бях щеше да стане фен на алфите
![]()
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Знам че си момче бе .... аз така си говоря ... "мацко" ме кефи повече от "батенце"....Първоначално написано от Slawi92
![]()
![]()
![]()
аа добреПървоначално написано от ubuntureload
и Alfa Romeo I Lancia RulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
бе прваил съм го.. и не останах много доволен.. тва си е относително.. дали си имам приятелка.. от колко време съм сам.. занимава ли ми се въобще .. и те такива истории
момчетата нужно ли е да отговарят
:P
мисля , че от всичко трябва да се опита в този живот . . . тръпката си е тръпка все пак . . .
зависи . Ако имам приятелка това просто няма начин да се случи . Но ако съм в такъв период, в който съм сам ( макар че не съм имал такъв от близо 3 години ) защо не , винаги е имало нещо възбуждащо да правиш див секс с човек който може да не видиш никога повече
Ааа я стигаПървоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
Аз съм си моралисткаПросто между мен и това момче си има химия от 6 години,но така и не бяхме стигнали до нещо повече от една-две целувки и прегръдки (не се стигна до по-сериозна връзка!!!)
А това със секса вече май не е в графата "секс за една вечер",защото сме си заедно
![]()
Що се отнася до x3eme - с него нещата се промениха преди около месец и за момента сме си в приятелски отношения,а за нещо по-сериозно МОЖЕ БИ ще се говори след прибирането му в България![]()