- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС за ЕДНА нощ
аз съм За. неангажиращ секс, без чувства, с непознат/а може да е точно това, от което се нуждае човек. не може вечно всичко да опира до чувства. има си и чисто плътски нужди и желания.
Преди съм го правила,понякога е било за повече от една нощ примерно 3-4 нощи,но все тая като не съм ходила с даденото момче,но понякога страста не може да се контролира и се случват такива неща.(СТИГА ДА НЕ СТАВА НАВИК,ЗАЩОТО...)
Сега не гледам много положително на това може би защото си имам сериозен приятел незнам.
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Казах,че съм "За" само,защото веднъж ми се случи и че съжелявам за станалотоПървоначално написано от Alexandra93
Иначе съм си твърдо против редовното практикуване на този вид секс и то най-вече,когато е с различни момчета
Освен това не се оправдавам,а пояснявам![]()
Твърдо против... никога не съм го правила, няма и да го направя!
Не съм го правила и съм против.![]()
имам си серизозен приятел и не ме вълнува много..
Курвенски изпълнения
Прекрасен секс
Но задължително с презерватив
Smile!?
Аз съм ЗА, правила съм го, хубаво е.
Божествена лудост ли ме обхвана?
ЗА много ясно, няма нищо лошо в това![]()
:P
People Allways Leave !!!![]()
![]()
За.
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Първоначално написано от sextazy_baby
![]()
Нищо не е истинско,
нищо не е истинско,дори и сега
и аз не съм истински,
аз съм просто твоята празна мечта ..
Giddy
Първоначално написано от Zodiac
хах.. еми не знам, може би бих опиталаНа скоро ми се случи нещо подобно
Не беше секс а просто натискане, целуване
![]()
Хубаво беше и сета още поддържам връзка с момчето и сме си приятели
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ми значи не е било за една нощПървоначално написано от xplay
![]()
ти космяс'i
умирам от болка като слушам ви фолка... ><
RHCP
Интимните отношения бяха за 1 нощПървоначално написано от d00d
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ако бях к*рвичка ... ОК ама не съм.! така че не съм мн мн за секса за една нощ
kusaTa poli4ka,
dulgaTa kosi4ka,
tovA e devizuT na
vsqKa u4eni4ka
Чакай да дойдат русенци в Силистра и може да не е само за една нощПървоначално написано от xplay
Горе на терасата в обсерваторията има доста място
В куполите също ...
![]()
![]()
Ако "инвестицията" си заслужава - твърдо "ЗА" съмПървоначално написано от MrFantastic
:P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Много ясно че съм ЗАако е яка мацката и не съм в сериозна връзка взимате там предпазните средства и се помпате
![]()
За и съм го правил![]()
Правила съм го и честно казано...съжалявам..
Но ако срешна някого наистина привлекателен, но не може да има нищо между нас бих действала стига после да не се влюбя нещо ,чее ужас голям![]()
Bah go mai ostarqh!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Sq 6ta vi razkaja istoriikaaa:
razdelihme se s moita priatelka s koqto imah nai-dulgata si vruzka i neinata nai-dobra priatelka koqto ne e BG mnoogo mnogo me haresva6e i to si li4e6e ot sqkude.Moqta biv6a otka4a6e ot tozi fakt no az i dokazah 4e nqma ot kakvo da se pritesnqva.Taka stana 4e kato skusahme sled 5 dni az bodnah priatelkata i za edna no6t,do tozi moment ne go bqh pravil za6toto sam super pritiv sexa za edna no6t i iznevqrata,a sam na 24 i da v kaja sam minal prez dosta ne6ta i sam se opazil.Ta slu4aqt mi dokaza 4e sam bil prav,nqma smisal ot tova,habene na emocii e za men.Tuk vie ste kato cqlo po malki i vi se struva 4e sveta vi e v krakata i iskate da opitate ot vsi4koo i nai-veroqtno taka i 6te napravite,no sled vreme koeto ne e mnogo dale4 6te vidite 4e sam bil prav,sega kakvoto i da vi govorq si e praine na vqtar samo(ta6ak rabota).
Naistina ni6to ne pe4eli6 ot tova,nqma po gotino ot tva da svur6i6 s liubimia ti 4ovek,tva drugoto si e izprazvane na ta6acite ili na4esvane!
A za iznevqrata ve4e ako imate malko akul ne se potdavaite na tva 6toto nikoi put nqma da imate stabilna vruzka i semeistva otdadete li se na tozi viu luja!
Sajalqvam ako tva koeto pi6a vi zvu4i kato BA6TINSKO konsko basi![]()
![]()
И аз съм ЗА, стига да е убава
Мммм зависи до колко съм психясъл и дали е пълнолуние![]()