- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За хигиената преди секс
^ Кажи ми, че не беше нещо миризливо
^ Сигурно не му е останало време на момичето преди това.И все пак е по-добре така, отколкото да ти лъха като я съблечеш (или да ти боцка).
хорица....не забравихте ли нещо МНОГО важно.... това да минеш през аптеката за презервативи не е ли част от хигиената на секса??
иначе...душ,бръзнач всеки ден,ако може първото дори 2 пъти...а пък и да ви кажа...като ще се награбвате без "подготовка" съмнявам се че ще се награбвате с някого,когото не познавате... т.е. дори и да се случи така че не сте имали възможност за душ,едва ли ще ви помисли за нечистоплътни...пък ако е свалка за една нощ със сигурност се затврорили входната врата на излизане с мисълта че ще чукнете нещо и сте се изчъпкали предварително,нали
та като обобщение:
1-зъбки
2-коса
3-косми
4-презерватив
п.с. пропуснах това с парфюма...не мисля че е задължително...някой път (особено мъжете) прекаляват с него![]()
![]()
~девойче съм~
Подкрепям с 2 ръце, 2 крака и 1 член...Първоначално написано от miminko
![]()
Абе вие тук защо си мислите,че някой се интересува от това кой кога се къпе и се бръсне?!?Общо взето е пълно с мноооооооого глупави теми тук!(личи си,4е все деца са ги праили)![]()
Това ви е някаква уникална глупост, набита в главите - че момчетата задължително трябва да си обръснат краката и двойката да се изкъпе преди секс.
Еми аз ги обичам малко по-мръснички и естествени (в никакъв случай чак потни и смръдливи). Но къпане всеки път преди секс - еми сеедно съм си хванал надуваема кукла. Тя ще да е толко чиста и безвкусна.
Абе друго си е dirty и влажна.
Косми се махат задължително, но при интимните части може и да има малко (стига да не е гора). Има си срамни прически, на които някои мъже просто не могат да издържат. И това не значи нечистоплътие по никакъв начин, а просто е въпрос на вкус. Никой няма да се оплаче от огледално обезкосмени г** и п**** но това не значи, че ги предпочита така. Също така никой няма да се оплаче от малко косми.
Става въпрос само за интимни части. Иначе най-гадното нещо на този свят е момиче с косми по краката.
Иначе относно мъжките крака - специално мойте няма да бъдат избръснати !
Не знам кой въведе тъпата мода, че мъжа трябва да прилича на гей, но все повече оказваме яростна съпротива. По университетите бръснатата порода изнежен мъж е почти изчезнала. Това е можеби заради разликата разликата в умствения багаж.
Ол и за тоновете парфюм преди секс. Абсолютно отблъскващо. Като и удариш един език отгоре до долу и ти стане парфюмено в устата ззз![]()
Действително да си в собствен сос не е оферта. Става дума за секс, а не за повръщане предизвикано от остра миризма.
Кво значи 'винаги трябва да си готов' ... днес съм бил 15 часа на работа, препОтил съм се дет' се вика, а кво остава ако на някой НЕДАЙ СИ БОЖЕ му се наложи да скокне до някой кенеф през деня, щото да речем е в кофти период със стомаха.. На връщане от работа минаваш през жената, взимаш я, пазарувате си винце, вечеря и отиваме у нас..
в повечето случаи е напълно разбираемо да си теглиш един душ преди интимни отношения. Тамън жената има време да нареже салаткаС МНОГО ОЦЕТ и олио! (оффтопик)
и после g0 g0 fire in the hole.. както се казва.
притеснителното в тоя случай е АКО не се 'оправиш' преди да си легнеш..
иначе тука много секс машини има явно, дето постоянно им излиза 'непредвиден секс' по всякакви заведения и местообитания.. страшни сте, ей )
и аз тъка,бръсна се всеки ден на всякаде..защото мразя да съм наболаПървоначално написано от ubuntureload
мажа се с лосион и съм готова за секс във всеки един момент
аз наското поддържам голяма интимна хигиена. ама с презерватив и мръсен може да си!ама не чак в изпражжжж.....
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Аз си взимам душ всяка сутрин преди да излезна и всяка вечер преди да си легна и според мен това е нещото , което всички трябва да правятАко имам възможност си взимам душче преди секс , но след секс задължително
Иначе космите по цялото тяло ги махам с кола маска , но това вече е въпрос на личен избор
Друго много важно е грижата за зъбките .... поооне по венъж на ден ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! Попринцип си ги мия сутрин и вечер , а по някой път и през деня , ако съм яла нещо , което остава по зъбите
Според мен личната хигиена е едно най - важните неща и не би трябвало да има хора , които не се грижат за нея , но лично аз съм попадала на доста такива за жалост
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Аз си мисля, че тази тема може и 'важна тема' да я направят, хората забравят колко е важна хигиената и то не само заради това, че някой може да ти откаже секс понеже намирисваш.![]()
Важно е човек да се грижи за себе си от уважение към собственото си тяло. Никога не съм разбирала хората които след като се събудят не правят поне едното миене на очи и зъби...Още по-ужасно е ако някой симпатичен човек започне да ти говори и ти точно в този момент спираш да го слушаш с надеждата да спреш и обонянието си...
къпете се и правете сексрадвайте се
![]()
~девойче съм~
Всеки път, преди да изляза с приятеля си, взимам бърз душ и махам всички косъмчета, така че не ми се е случвало да съм неподготвена.
Отказвала съм секс, защото съм леко "набола" - два милиметра - достатъчно, за да се виждат гадни, малки, черни точки! Адски ми се правеше, но трябваше да чакам една седмица, за да станат достатъчно за кола маска. Не мога, гадно ми е, не знам какво ще си помисли. Чувствам се хиляди пъти по-добре, когато съм гладка като бебешко дупе.Първоначално написано от mecho888
Тцтц..Не знам какво ти е, ама мене няма да ми направи НИКАКВО впечетление за малко "набола"..Да ти имам разбираниятаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Всеки с вижданията си. И аз предпочитам партньорката ми да се е хигиенизирала преди акта, аз също го правя.
Нямам много време за секс напоследък, но предпочитам да ми мирише на чистоДруги претенции нямам.
Принципно си взимам душ веднъж дневно , понякога и два пъти, зависи . Но сутрин задължително.
Държа много на чистите зъби.
За космите ми е все тая .
Моите не си ги харесвам .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
...
И аз подкрепям .. добра хигиена ежедневно всеки трябва да си имаПървоначално написано от Gavin
![]()
![]()
аз по-принцип съм манияк на тема чистота и дори да не правя секс се къпя поне два пъти на ден, зъбките повече от два пъти и бръсненето редовно и така..
6б3З10