- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли мастурбирали с най-добрата си приятелка?
ами в момента не ,но по принцип ДА![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Засега не мисля да го правя, не съм чак толкова загоряла, че да налитам на приятелката си...![]()
Е кво лошо в 6ти клас с най добрия ми приятел си купувахме списания ... И се криехме в строящата се къща на един съсед, обръщахме си гръб и си маахме на воля![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Е не стига груба си .... не мисля че бих могъл да налапам пишка ...Първоначално написано от p0iSsOonN
![]()
![]()
![]()
Ем тя не ми беше най-добра приятелка... беше просто една от приятелките ми. И даже заформихме нещо като лесбийска връзка за малко.![]()
Ама беше просто странен период от пубертета ми
![]()
Ами аз не бих..
В същност бих,но ако дойде такъв момент,няма да го направя..
Прекалено много си я уважавам,за да зарязвам принципи и работи..
Моята сексуална мечта е аз и още две момчета,така че момичетата нямат шанс с мен..![]()
![]()
оо не аз съм адски хетеро, даже не съм се целувала с език с момиче, има достатъчно момчета ...
Аз съм триполов зеленоципест хъръбърдър нинджа .... мисля че важи и за мен ....Първоначално написано от p0iSsOonN
Не съм правила и не бих го направила (така мисля в момента,след време незнам)![]()
замисляла съм се и мисля че няма да е зле ама нямам най-добра приятелка ...![]()
I can remember,when we first met-all the promises you gave me...It was the perfect kiss that i could not resist...