- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли мастурбирали с най-добрата си приятелка?
probvala sum smisul az sum si bi i si xodq s edna priqtelka 1 stanaxme mn dobri fr i kato vidqxme 4e se dopulvame vuv vs otno6eniq sega i xodim 4ustvame se na 7moto nebe ii e super xubavo opitai 6tom ti e interesno
Сега не, може би след 10-тина години.![]()
Don't worry, be happy!
НЕ!![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Не виждам защо не,но и за това има време,просто няма да е с толкова добра приятелка,защото взаимоотношенията ни може да се променят
Естествено,че гласувам "за" с 2 ръце!Аз съм си навита за такова нещо,но може би не с най-добрата ми приятелка!Обаче само за 1 път!Момчетата сладки не си ги заменям!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
с удоволствие бих гледал такоа нещо![]()
![]()
![]()
Аз също :PПървоначално написано от audipower
Walk with me now, fly with me later...
Категорично НЕ тя ми е като сестра.....
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Авторке , правиш ли разлика между мастурбиране и орален секс?
При първото СЕ САМОЗАДОВОЛЯВАШ.
Това , което имаш предвид е орален секс м/у две приятелки.
По темата...
Засега не бих...
Занапред в живота ще видим![]()
Трябва от всичко да се опита(почти
)
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Ммм.. точно с най - добрата ми приятелка не, защото я приемам като част от семейството ми и просто не мога да си го представя. Но имам една приятелка, на която й се иска да опита, пък и аз съм склонна..
![]()
Всички сме го правили това!Първоначално написано от ubuntureload
![]()
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Аз небих го направила![]()
Небих го направила с най-добрата си приятелка но с друго момиче да
Живеи живота си,така че да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво,когато си спомняш
абе животни мръсни такива вие официално несте нормални скапани лезбийкитрябва сички да се обесят някъде и да се избият масово и светът да се отърве поне от тая напаст след това са хлебарките и целият свят ще е чист от тая глутница,ех просто само като се замислиш те кара да се усмихнеш просто красота
![]()
Абе баш за най-добрата ми приятелка не знам,ама с друго момиче все някога бих се прежалила![]()
Лелеее,ега ти разврата се е появил в тоя сайтИ то с най-добрата ти приятелка??
![]()
Нямам такива мераци.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
имам една съседка и нейната приятелка по цял ден кисне в тях
Един път я питах ей така на майтап кво правят все заедно двете затворени по цял ден там и тая ми вика: "Играеме си с телата"
Де да знам ама ми прозвуча много сладко като го чух от нейната уста и особено като си ги представих как си играят и се докосват леко и нежно.
Аз съм позитивно настроен към това да пробвате, стига да е по взаимно желание и двете да искате да се усетите
Дано резултата да е такъв, какъвто очакваш и да няма разочарование след това
I'll take your brain to another dimension
Аз съм ЗА...само веднъж съм го правила с една моя приятелка,и на двете ни хареса!! :oops:
Ако искате да видите мои снимки влизайте Тука
Повечето ми приятелки казват че "не" мастурбират. Прекалено са срамежливи. Срамна работа. Пък зависи ако е някоя такава извратена като мене може и нещо повече![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.