- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Защо? (игра за умни хора)
Защото само говорим, а нищо не правим.
Защо сме във ваканция ?!!![]()
Защото сме готини хора,които обичат почивките![]()
Защо все още не си видял извънземно?
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Защото още не си си избралa![]()
Защо не си културистка![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Първоначално написано от maksimal
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
защото съм слаба..
защо ми е топло? ;д
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Не ми е топло
Защо земята се върти?![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
защото... Галилей е казал!
защо Сашето е ужасяващо тъп?
Защото така казва Ванката![]()
Защо..не можем да изтрелваме лазерни лъчи с очите си?
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Щот` не сме терминатори
Защо сме създадени?
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
за да създадем други хора
Защо Земята е третата планета най-близка до Слънцето?
щото тка са избрали прапрапрапрапрапрапрапрап редците ни (мхм, да, заселили са се на Земята)
защо, не ми ли вярваш?![]()
не,никак не ти вярвам![]()
Защо България не е световно известна?
защото няма кой да я направи такава![]()
Защо обичаме ?![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
За да може по-малко да мразим...
Защо живеем в България?
защото сме българи![]()
зощо всяко нещо трябва да има край ?
защото всяко начало си има край![]()
Защо плачем,когато се ударим?
защото ни е яд![]()
защо трябва да има отговори ?![]()
За да бъде всичко по-лесно
Защо има глупави хора?
За да може умните да се присмиват на някого..![]()
Защо съвременният българин е толкова мързелив?..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
защото обича жена му да му носи бирата,докато гледа футбол,а не сам да си я вземе![]()
Защо човекът има 2,а не 3 очи?
защото ако имаше три и трите го сърбяха поради това, че има две ръце няма да можше да си почеши останалото 3-то око
защо е 20.10часа
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Защото по световният часовник сега в наща часова зона е 20 часа и 14 минути.
Защо съществуват кифлите?
за да ядеш нещо сладкоо и вкусно :grin ммм.. одяде ми се ;д
Защо съществува паякът в стаята ми на име Джери ?
Защо трябва да знам?
Защо си пред компютъра?