- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Защо? (игра за умни хора)
мм... престараваш се - 1 седмица, няма и толкова, и си аут... щото трябва от някъде да черпим енергия, а откъде другаде, ако не от храната? Вода? Водата колко калории има? Всеки случай не стигат за дневните нужди от енергия... вчера бях на 4 вафли цял ден и днеска бях парцал сутринта... подкрепих се с 2 хамбургера и живнах... ето защо...
защо наистина повечето съфорумници само се лигавят?![]()
защото сме мънички сладки лигавички пухести плюшкани муцонени мушмулчитЪ![]()
( да пази Господ )
защо съществуват емотиконите ?![]()
за да може да се "изразяват чувства" по интернет... което ми идва в повече и не се сдържам да се засмея... ффффахахаахаххахахааха
защо продължавам да льокам кола, след като е 2:37 и не ми се спи?
щото няма с кого да празнувамай нанякъде брат?
Защо се чувствам прецакан?
шот си прецакан
Rule 20 гласи?
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
защото може би е така![]()
защо трябва еднообразието да съществува
FUCKтически не ме интересува![]()
не трябва!
защо обама прилича толкова на бил гладен? :/
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
въобразяваш си ;]
зашо го даваха да вали днеска е дге?!
Други сили, които причиняват ветровете или им влияят, са силата на баричния градиент, кориолисовата сила, плаваемостта и силата на триене. Когато съществува разлика в плътността между две съседни въздушни маси, въздухът се стреми да се премести от областите с по-високо налягане към областите с по-ниско налягане. Поради въртенето на планетата около нейната ос, въздушните потоци в области, достатъчно отдалечени от екватора и земната повърхност, са повлияни от кориолисовата сила. Триенето с повърхността на земята води до навлизане на ветровете по-навътре в зоните с ниско налягане.[2]
В по-общ план двата основни фактора, определящи едромащабната атмосферна циркулация, са разликите в нагряването между екваториалните и полярните области и въртенето на Земята.[3]
При анализа на ветрови профили ветровете се разглеждат в контекста на механично равновесие между физични сили. Такива модели се използват за изслеване на уравненията за движение на атмосферата и за количествени оценки на хоризонталното и вертикално разпределение на ветровете. Геострофният вятър е компонента на вятъра, представляваща резултата от кориолисовата сила и силата на баричния градиент. Посоката му е успоредна на изобарите и при незначително триене съответства приблизително на теченията над атмосферния граничен слой при средни географски ширини.[4] Термичният вятър е компонентата, дължаща се на хоризонтален температурен градиент или бароклинност.[5] Компонентата на агеострофния вятър представлява разликата между действителния е геострофния вятър и предизвиква постепенното изчезване на циклоните с времето.[6] Градиентният вятър е подобен на геострофния, но включва и центробежната сила.
Инфо-то е взето от :[http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...82%D1%8A%D1%80
![]()
Защо небето е синьо?
Fuck all them h8rs
Fuck all them hoes !
Първоначално написано от _SwEeT_
Във форума се пише само на КИРИЛИЦА ! Не е зле да прочетеш правилата - http://www.teenproblem.net/f/pravila.html няма да ти стане нищо![]()
Fuck all them h8rs
Fuck all them hoes !
да и се пише по тематаПървоначално написано от screammyname
за да е по- интересноПървоначално написано от SilverRain
![]()
Защо си тук ?
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
За да се забавлявам![]()
Защо има банкноти по 2 и 5 лева, а няма по 3 и 4 ?
Fuck all them h8rs
Fuck all them hoes !
как ше няма!? ААА, ше се разправям с магазинерката!
Защо се лигавя?
шот си лигавнее
защо искам да живея сама в апартамента ?
'Щот имаш hot and sexy boyfriend и го искаш 24/7 в леглото![]()
![]()
Защо пея фалшиво : D?
Fuck all them h8rs
Fuck all them hoes !
щото треа се подкрепяме ;]
SilverRain - кой те излъга, че съм лигавне btw?!
Защо не си е платила нета?
шом не си лигавне за кво са лигавиш ?Първоначално написано от Tempest
пак си гледал залеза, брат...Първоначално написано от DeViLMaN
SilverRain - аз ако знаех, щях ли да питам?!
Защо не си е платила нета?
е сори падна се тъй че аз ти отговорех, ако отговора не ти харесва съжалявамПървоначално написано от Tempest
пт: заквот няма пари
защо си толкова хубав/а ?![]()
не съм
защо е толкова смотана новата ми програма?!![]()