.
Отговор в тема
Страница 43 от 68 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1698
    Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    щото се превземат...

защо не понасям тишината?

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    защото се чувстваш самотен..

защо има звезди по небето ?
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    няма звезди... това е на Господ цедака

защо момчетата се опедалчиха?
    времет0 тu uztuча

Град
    Haskovo
    искат да са праят на интересни
    Защо има зима

Град
    Дружба
    щото има лято.. и тряа на някои да им е гадно, че е студено... Слънцето огрява под малък ъгъл Земята, така че лъчите не могат да затоплят повърхността, както и въздуха... затова е студено.. а що се казва зима.. не ме интересува

защо вярваш/не вярваш в бог?

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Вярвам в Бог, защото на хората им е нужна някаква вяра - каквато и да е тя - за да имат надежда в нея и тя да им помага да вървят напред, да се изправят пред предизвикателствата и да им помага в трудностите. Всеки има нужда да вярва в нещо - някои в Бог, други в извънземни, трети в магическото... Но всеки има нужда да изпитва някаква вяра, дори и да не го осъзнава и/или отрича.

Защо има цветове?
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Chrissie
    Защо има цветове?
    защото вашия бог така е решил...

защо мислиш/не мислиш, че има извънземни?

офтопик:
    ами аз не вярвам в бог и си се справям с предизвикателствата на живота, проблеми, изправям се след всеки удар... не вярвам в извънземните, а знам, че ги има, защото е егоистично и тъпо да мислим, че сме сами в едва ли не безкрайната вселена... наивно и егоистично... айде за бог да не почвам, че не мога да се спра после...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    офтопик:
    ами аз не вярвам в бог и си се справям с предизвикателствата на живота, проблеми, изправям се след всеки удар... не вярвам в извънземните, а знам, че ги има, защото е егоистично и тъпо да мислим, че сме сами в едва ли не безкрайната вселена... наивно и егоистично... айде за бог да не почвам, че не мога да се спра после...

Не, аз не споря нито се опитвам да създавам теми за спор. Просто изразих мнение, това е всичко. Да, съгласна съм - атеист си, не вярваш в Бог, не вярваш в нищо, свързано с него. Добре, никакъв проблем - всеки си има мнение, това е твоето и аз го оценявам, както предполагам си направил/а /по-скоро без "а"-то, струва ми се/ и ти, предполагам. Но тогава би следвало да вярваш в нещо друго, поне това е моята логика.
    А и е доста странно да ми даваш такъв отговор - "защото вашият Бог така е решил". Това, че някои хора са вярващи съвсем не ги прави и глупави. Не винаги вярата заслепява.

По темата... Би трябвало, изключено е да сме сами във Вселената, а и съм убедена, че дори тези същества ще се присмиват на нашия "интелект".
    Всъщност, ако трябва да съм честна, твоето обяснение, което даде по-горе за тази тема, е доста по-добро от моето.

Защо планетата ни е толкова малка?
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Град
    Дружба
    всичко, което не може да се обясни, се свързва с бог... започна да се използва като оправдание, като средство... и все пак не вярвам нещо да ми владее действията и съдбата... аз сам си я градя тая съдба...

относно темата: защо да е малка, добре си е... прекалено голяма щеше да е рядко населена... прекалено малка - щеше да е гъсто населена.... а и градовете щяха да са по-големи.. знам ли.. такова е устройството

защо ценностната ни система куца?

Град
    Soфiя
    защото сме материалисти

защо Адам и Ева са се поддали на изкушението ?
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Защо не ?

Защо слънцето свети ... ?

Мега фен Аватара на December
    Предполагам,за да можем да живеем Много съм зле с физиката

Един въпрос свързан с това което пита Tempest. Защо христианството не признава другите религии.Защо тези хора са толкова вглабени и ограничени?Какво ги кара да вярват в Господ?

Само за Tempest,че ми стана интересно.защо си написал "вярваш ли в бог"?Примерно аз не приемам християнският Бог,но приемам други божества.Това да кажеш,че не вярваш в Бог е като да кажеш,че не приемаш друга религията и си атеист.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на diksi
    За мен Бог е един, различни религии - различни имена..
    Защо Слънцето иска да угасне?

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Щот му писнало да ни топли

Защо вярваш/не вярваш в бог? :P
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ааа повтаряте се
    Проблемът е,че и аз не знам дали вярвам или не.Трудно ми е да повярвам,че има нещо,което управлява животите ни,обаче не мога и да кажа,че не вярвам.
    П.С:Снощи имахме дискусия на тази тема в едно бунгало...на не съвсем трезва глава .Забавно се получи
    Защо е създаден алкохолът?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Град
    Дружба
    offtopic:
    Цитирай Първоначално написано от December
    Само за Tempest,че ми стана интересно.защо си написал "вярваш ли в бог"?Примерно аз не приемам християнският Бог,но приемам други божества.Това да кажеш,че не вярваш в Бог е като да кажеш,че не приемаш друга религията и си атеист.
    ами бог е наименованието на кой да е бог, произволен... независимо коя религия е - мюсюлманство, християнство, будизъм и т.н. ако атеист е да не се кланям пред никакъв бог и да не приемам никаква религия - да, атеист съм

относнооо темата:
    защото някой си е забравил компотите на времето и те са ферментирали...

а защо сега да пиеш алкохол е модерно?

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    кой казал, че е модерно

защо е създадена дъвката
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    Дружба
    да може да се твърди, че Наполеон е бил мултифункционален - дъвчи дъвка и мисли...

защо е модерно да си пушач днешно време?

Град
    December написа:

Съжалявам, че се бъркам, след като излишно е написано "само за Tempest" , но темата ми харесва.
    Да, той не вярва в Бог, не вярва в никое божество и това реално го прави атеист - той го признава, приема го, не му пречи и очевадно е доволен. Защо това да е проблем? Всеки има право на избор, това е неговият.
    А пък това, че ти вярваш в други богове би трябвало да те прави политеист. Това проблем ли е за теб? Проблем ли е за който и да било другиго? Не, нали? Той е направил своят избор, както и ти своят и това е чудесно.

Ох, и... Tempest, обяснението беше супер, благодаря ти.

По темата… Не смятам, че е модерно да се пуши… вече. Сега сякаш всеки се опитва да избягва цигарите – но, по-скоро е заради икономическата криза, отколкото за нещо друго. Предполагам, че повечето хората пушат само защото не могат да спрат.

Защо са създадени наркотиците?

Град
    Дружба
    темата ми харесва вече... почваме все по-сериозни въпроси да задаваме

наркотиците са опиати... не знам защо са измислени, с лечебна цел може би.. и вече след това за глупости...

защо има такава жажда да знаем повече...?!
    (говоря общо за човечеството)

Град
    Защото любопитството е в човешката природа, нормално е да искаме да знаем колкото е възможно повече неща - за щастие, понякога това в наш плюс, но не винаги, защото често пъти знанието може да ни изиграе лоша шега.

Защо хората са емоционални?

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от Chrissie
    December написа:

Съжалявам, че се бъркам, след като излишно е написано "само за Tempest" , но темата ми харесва.
    Да, той не вярва в Бог, не вярва в никое божество и това реално го прави атеист - той го признава, приема го, не му пречи и очевадно е доволен. Защо това да е проблем? Всеки има право на избор, това е неговият.
    А пък това, че ти вярваш в други богове би трябвало да те прави политеист. Това проблем ли е за теб? Проблем ли е за който и да било другиго? Не, нали? Той е направил своят избор, както и ти своят и това е чудесно.
    Ох, и... Tempest, обяснението беше супер, благодаря ти.
    Не,нищо не съм му казала.Къде видя да го обвинявам,че е атеист.Аз питах защо е написал само за един Бог,а не съм му казвала нищо за това дали той вярва или не.Аз и затова съм против християнството.Те вярват,че само тяхната релия е истинска,и че всеки които вярва в нещо друго или не вярва,ще отиде в Ада

Въпросът на Tempest също е много интересен.Нали и National Geographic имат сега една такава реклама любопитен ли си?Ако хората не задаваха въпроси и не се опитваха да се стремят към повече,сега още щяхме да ходим голи и да спим по земята облечени в кожи.Много неща могат да се каже по този въпрос.Вече ние имаме много неща, но въпреки това учените се стремят да правят всичко възможно за да научат още и още.Това всъшност ме плаши,защото трябва да има и мистерии.А и ако знаем всичко,няма да е интересно и животът ни няма да има смисъл.
    Tempest кажи ми какво мислиш и ти по този въпрос(защо има такава жажда да знаем повече...?! )Много ми е интересно как разсъждаваш

Съжелявам за големият офтопик.Дано модераторите да не го забележат.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Soфiя
    Зашото ако не бяхме, щяхме да сме роботи..

Защо не сме безсмъртни ?

Град
    Дружба
    иначе щяхме да сме киборги - роботи.. с една цел - да работим, да продължаваме рода и да умрем... трябва ни итрига

защо никой не признава хората, които казват истината в очите?

Мега фен Аватара на SonataArctica
    щот са тъпи

Що има толкоз много букви и повечето ми се размазват?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си