- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Защо? (игра за умни хора)
щото си пиян кат' кирка... или си махмурлия... или просто си сънен
защо задавате лични въпроси, чиито отговори, чудото да стане, няма да знаем?!
Да се правят на интересни.Може само да им е лигаво.К'во ти пука въобще?
Защо се нуждаем от писменост?
то и този въпрос е малко глуповат ама нищо![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Що'т тъй.
Защо китайската азбука има 100 (или повече букви), а бълг- та 30![]()
китайската азбука има около 2000 символа... учат се 3 години, честито... ние сме късметлииПървоначално написано от DaNGeRousLy
и някои все пак не знаят как да ги използват...
защо луната действа на водата (приливи/отливи)?
Не знам..![]()
Ще повторя един въпрос : Защо никой не признава хората, които казват истината в очите? (tempest)
защото на някои не им понася да чуят истината, казана без колебания и задръжки... защото някои предпочитат да си живеят в заблуда, създадена от сладникави лъжи... ами не - истината горчи
Защо добрите новини внасят енергия в хората?
Защото го развеселяват..А да те развеселят е хубаво!![]()
Защо навсякъде е пълно с идиоти?
Първоначално написано от eliyiy
Защото това е България!![]()
Защо Земята е единствената планета, на която В МОМЕНТА има вода?
Земята не е единствената планета, на която има вода. На Марс също се предполага, че има, само че е дълбоко замръзнала.Първоначално написано от Djenka
Да не говорим и за някои други космически обекти.
Защо (с каква цел) е построена Великата китайска стена?
Ако историята не ми обягва, беше построена за да предпази Китай от монголските племена.. но може да не съм прав.
Защо хората чувстват умора?
Прав сиПървоначално написано от vesji
.
Защото в мускулите не постъпва достатъчно кислород за аеробните процеси и се натрупва млечна киселина в тях.
Защо при плаване в открито море се заболява от морска болест?
Не знам.. Защото морската болест се хваща при плаване в открито море??
Защо някой хора не държат на външния си вид и са посукани??
Защо са разбрали,че това е нещо повърхностно и не толкова важно колкото мозъчните способности.Или просто са мърлячи и непукисти
Защо се нуждаем от вода?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
защото.. ако не се лъжа 70+% от нас са вода... и тя ни снабдява с разни там.. съставки, които са ни жизнено нужни...
защо компютъра е неизменна част от днешното ежедневие?
Защото всичко е обвързано с него..
Вярно ли е, че мускулна треска се лекува само с повече движение и защо?
Първоначално написано от eliyiy
амии вярно е, предполагам... не знам защо обаче... то мускулната треска е претоварване... което значи недобро окисляване на мускулите... с пвоече движения се задвижва и кислорода в мускулите и сигурно затова така се лекува.. ноо, да определено е вярнос мускулна треска съм качвал баири.. на следващия ден нищо ми няма
защо домашна Гроздана (гроздова ракия) ми блъскаше на Кайсиевица?!
Защото е паднала някоя мишка вътре![]()
![]()
![]()
Защо чемшира пожълтява след като някой се изпикае върху него ?![]()
![]()
![]()
-----------------------------------------------------------Първоначално написано от BiGBaDWolF
кажи ми нещо, което не пожълтява, когато го препикаеш.. моля те!
защо не ми пука, че тя си има приятел..?!![]()
Искаш да кажеш някой с който да излизаш и да играеш хек(не знам какво е това,ама съм чувала да говорят)Ами някои хора обичат само собствената си компания.
Tempest нали ти казваше на другите да не задават тъпи випроси от личният си живот, на които няма как да знаем оговора,а ти правиш същото![]()
Защо през пубертета ни избиват пъпки?
е, що задавам тъпи въпроси... щото 2 дена съм на алкохолна основа...
по въпроса: честно казано си нямам никаква идея, като цяло е неизменна част от пубертета... всичко, което може да ми щракне в мозъка е само теории (неверни ъф корс)
защо на някои хора алкохола им повишава мозъчната активност?
Не знамСигурно им дава повече енергия или има някакви съсваки в него.Спирт
![]()
А за пъпките.То се иска постоянстово при ползването на продукти и всичко ще е окОбаче повечето само момичетата се сещат да ползват(по мои наблюдени в козметика и диети
![]()
)
Защо хората имат нужда от съня(я да видим кой си е купел новият брой на Нешънъл джеографик![]()
)?
П.П. пак прекалих с емотиконките![]()
ами аз не ползвам козметика и нямам много пъпки...
по въпроса: нямам никаква идея защо трябва да спим... смисъл.. за да си починем, евентуално, ама не знам съня как действа на организма (и мозъка съответно) положително и ободряващо, при положение, че мозъка продължава да си работи... нямам пари за списанийца
защо хората си поръчват двоен хамбургер, голяма порция пържени картофки и след това диетична кола?
Щот е модерна![]()
![]()
За пъпките - и аз нямамИмам едно златно зелено мазило от Орифлейм без което не мога да живея и която ми спасява живота
![]()
Защо не можем да отидем на Юпитер( това госпожата по физика ни го обеснява в началото на годината.много е интересно,да видим дали и вие знаете)?
физика нямам от миналата година, а и баща ми не ни е казвал (той ми преподаваше), предполагам заради метеоритния пояс между Марс и Юпитер?
Защо натискаме по-силно копчетата на дистанционното когато се изтощи батерията?