- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Защо? (игра за умни хора)
Правим отчаяни опити.Тъпото е, че копчетата май нямат никаква връзка със батерията![]()
А за планетите: ами беше нещо общо за калциите в костите ни, и госпожата каза,че когата си на тази планета само при едно леко докосване ще ти се счупят костите.Нещо подобно...
Аз си мислех,че учителите взимат много пари,а казваш че нямаш пари за Нешънъл джеографик![]()
Защо се нуждаем от списания и интернет?
П.П.Май само двама човека пишем в тази тема![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Защото търсим излишна информация с която да се забавляваме и да си запълваме мозъка с глупости
Защо някои хора не ядат зеленчуци?![]()
Първоначално написано от ParadOx
Защото зеленчуците не ядат хора.
Защо няма обикновен прах за пране?
Your pseudo sunshine I don't need.
Има![]()
Защо преди малко изядох 2 пържоли а не давам над 44кг.![]()
??
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Защото метаболизмът ти е наред и всичко излишно се "изгаря" от организма.Първоначално написано от December
Защо Том Сойер боядисва оградата на леля си Поли?
За да спечели парички![]()
Защо влизаш в тийнпроблем?
Нямам си друга работа.
Защо Робин Худ бива обявен за човек извън закона?
сигурно заради политически цели.. краде от богатите, нормално алчните копелета да се обявят срещу него
защо си мислите, че даскалите вземат много пари?!
Мии всъщност не си мисля ....![]()
![]()
![]()
Защо защо ????
ай ся да видим как ш ми отговори следващия?![]()
![]()
![]()
Щото така![]()
Защо трябва да има толкова болести и нещастие?
за да можем да оценим доброто и здравето
Защо някои родители са толкова консервирани?!
Ами колко стачки правеха би трябвало да има успехПървоначално написано от Tempest
![]()
Яко ли е да ти преподава родителят ти![]()
![]()
Винаги съм си мислела,че е адски зле.
защото не са либерални,,
защо някой ми чука на прозореца по тва време?
Щото иска да те пита нещо и не му се спи![]()
Защо повечето не се кефят на стари песни?
Поздрав : The Underdog Project - Summer Jam
щото не ти се спи, вероятно си влюбен/а...
Защо на опаковките с храна за кучета пише: Нов, по-добър вкус – кой я е пробвал?
Онова куче дето ходи на МарсТо е най-умното и може да говори.Питали са го дали е вкусно и то е казало "Да,това е най-очарователното нещо което някога е докосвало непцето ми.Бих си го купил и за 10 паунда!Ще кажа на моята кучка само това да ми опакова в раницата когато пътувам за Марс!"(представете си го с един интелигентен акцент
)
Защо дрехите ни се мачкат![]()
Защото.
Защо повечето, които създават теми, са прости и неграмотни,,?
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Защото умните си имат работа..
Защо повечето от децата в България не спортуват?![]()
Защото са заети да ходят на кафенца или да седят пред компютъра![]()
Защо английският е най-популярният език(засега)?
Защото е сравнително лесен и практичен.. Пък и през 19-20 век, Англия е била много силна държава, която се наложила в Европа.. Наред с някои традиции и закони, се е наложил и езика..![]()
Защо Титаник потъва..?
Като махнем айсберга.. Потъва, защото Лео трябва да умре..
Защо солените палачинки се ядат по-бавно от сладките?![]()
Защото сладките палачинки съдържат много повече въглехидрати, които са основен енергиен източник за тялото.Първоначално написано от diksi
Защо наркотиците са вредни?