- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Защо? (игра за умни хора)
защото разсипват организма, също и водят до пристрастяване => допълнителни разходи..
защо на повечето им пука за мнението на масата хора?!
Защото ми се ходи до тоалетна
А защо на следващия не му се ходи до тоалетна?
щото не е пил колкото тебе
защо всички се кефят на някви супер безсмислени песни?! (главно от рода на "мрън-мрън")
защото ежедневието им е празно и скучно и за тях това е нещо великоПървоначално написано от Tempest
защо така не ми върви ?
минаваш през такъв период.. и аз така си мислех и всичко се оправиспоко, и с тебе ше стане така ;]
защо живеем?![]()
За да умрем![]()
Защо умираме![]()
?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Защото човечеството не заслужава такъв талант.
Защо винаги сме недоволни?
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Защото само след смъртта можем истински да оценим творчеството му (за жалост)..
Защо Хоумър Симпсън обича да казва "D'oh"? ;d
напълно обезкосмен човек не съм виждал
защо пак напълнихте единствената интересна тема във форума с тъпи въпроси?
Защото е "За умни", ако го нямаше това то нямаше кой да влезне в тази тема...
Защо се мислите за умни?
да си умен за всеки е различно.. за едни бележчиците от училище са най-важните и според тях се определя колко си умен... ми аз трябва да съм средно тъп! Смятам се за умен, защото правя разлика между сериозно и на шега, защото не ми е първото средство за самозащита боя... вербалните атаки са ми малко по-силничкии защото от обща култура знам разни работи, които мнозина няма да узнаят, било то от учебници или от живота..
защо почти всеки се има за най-умния?
Защото смята, че всички останали са идиоти.
Защо не си лягам, след като ми спи?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
защото си пристрастена към компа!
защо тука най-известни са 3-4-5 стила и всичко други се смята за "помия"?
За музика ли става въпрос?М защото всички са зомбирани, и ако се различават от другите ги е страх,че ще са лузърчета![]()
Защо умираме(пак задавам този въпрос,защото предишният отговор беше страшно тъповат.Не разбирам,хора щом ще отговаряте така лигаво,защо въобще влизате...)?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
По принцип човек е възможно да живее до 150 години,
но при живот изпълнен с толкова много стрес, работа, проблеми - пределът е станал 70-80 години. Винаги има и изключения.
Защо умираме? Няма да го обяснявам тука с термини, за да може всеки един да го разбере. Умираме, защото клетките в организма са в определен брой и чрез процеси на делене започват да намалят.
Постепенно... и така се стига до смъртта.
За жалост не сме вечни.![]()
Защо мацките сложили два пръста фон дьо тен и пудра, изкуствени коси, милги... се имат за звезди????
те се имат за звезди, а ние ги имаме за кифли..и така те се мислят за непустижимите красавици, а всъщност са някакви, които в магистралата са пълни..
![]()
Защо като ме нарани аз още повече се връзвам на него ??![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
за да се намираш на работа... драматизираш, агонизираш, не знам и аз как да го нарека... кофти е, ама трябва да правим разлика между "не мога" и "не искам"... щото едно е "не мога да го забравя", друго е "не искам", нали? Говоря общо, не за твоя проблем, щото си нямам никаква идея (не искам и да имам) какъв е проблема...
защо ставаме все по-егоистични?! (въпрос ала' "защо умираме?", с възможност за локуморазтягане)
Айде и аз да се впиша
[quote="Tempest"]не мисля,че ставаме по-егоистични. По-скоро винаги сме си били и ще бъдем такива. Зависи и много от това как сме възпитани и в каква среда сме израстнали. Забелязала съм,че децата/хората,които са сами т.е нямат брат/сестра са по-егоистични. 6;37 :< *прозяВ*Първоначално написано от Tempest
Защо сънната артерия се нарича сънна? пуф
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
щото като се клъцне и си заспиваш.. вовеки
защо 8 часа сън е оптимален?
щот аз спя по 8 часаи всички трябва да взимат пример от мен
![]()
защо..... ми писна тоя тесен апартамент![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
защото си мечтаеш за по-широк![]()
защо има реторични въпроси..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
От къде да знам.. За да кажеш нещо на някой чрез въпрос![]()
![]()
![]()
Защое нужно да имаме по 4тири сезона?