- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- цвят на 2009
Носи това,което ти харесва и ти отива. Не е важно каква е модата,а какво е настроението ти и вкуса ти.
Има цветове,който никога не бих облякла независимо каква е модата.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
амм на мен просто ми е интересно какъв е.. иначе не ми пука каква е модата или дали на някого му харесва.. нося това, което ми паднеПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
Значи това лято пак ще е шаренийка![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
нали е годината на бика и модерните цветове са : основен цвят - жълто, допълнителни - всички топли цветове: оранжево, червено, бежово, кафяво![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
За моя най-голяма радост, понеже така или иначе половината ми гардероб е синПървоначално написано от LovEsIckk
По принцип не обичам да нося най-модерните цветове, защото просто се сливам с тълпата. Когато си купих жълт панталон преди 3-4 години, никой нямаше и на всички им правеше впечатление. Сега вече не е интересен и не го нося (е, той и без това се скъса, така че и да искам, не мога да го нося
)
Аз знам,че лилавото е също модерен цвят тази година,но не съм сигурна понеже не следя модата,а това кеото на мен ми харесва и ми е удобно и ми отива като цвят
черно![]()
Не знам за жълтото, но всички магазини са пълни с лилави, сивии кафеникави дрехи...
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
на мен ми пука,за да знам какъв цвят дрехи да избягвам да си купувам.Първоначално написано от KoRnFlAkE
![]()
примерно както лилавото ми беше любимия цвят и имам супер много лилави дрехи.. и изведнъж сульо и пульо тръгна целия лилав по улиците и аз се чувствах тъпо.. ТЪПО. и повече не искам да се чувствам така.![]()
а ако и това лято пак всички са като клоуни в жълто и зелено,ше се застрелям
Първоначално написано от guinessgirl
ем то момичето пита просто,попринцип и аз не се водя от модата ,купувам си тва дето ме кефи не кво продават по магазините,ама то като решат,че нещо е модно и само тва пускат по магазините
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Бляк.. жълтоНяма да сме модерни това лято
![]()
Забелязвам по магазините адски много тъмно зелено и лилаво също.
Stay up all night with the stars *
абе направо всички цветове на дъгата![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
И по мои наблюдения жълтия пак е на мода, любимия ми цвят![]()
Но лично аз си купувам това, което ми харесва и ми седи добре.. не ме зарибява идеята да съм като клоун, сливаща се с целия цирк по улиците..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
СИНЬООООООООООООООООООООО ООООООО ще е тази година , много яко синьо вече почти навсякъде го гледам , панталони , блузки много е якоооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А , да и зелено , тъмно много хубаво зелено излиза навсякъде![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.