- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой пробвал ли е това? Аз съм удивена...
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-469...er-diukan.html
Вижте коментарите под книгата само...поразпитах приятели и се оказа, че много мои близки я имат и са адски доволни. Не чух негативен коментар и всички са свалили по 10-20 килограма...
На мен ми трябва малко за вталяване, но си я поръчах и аз от сайта
Днес или утре ще ми дойде книжката, но искам да питам някой от тук опитвал ли я е?
тая книга от толкова отдавна се върти по форума, че не е истина ..
конкретно по темата - леля ми я използва и е наистина доволна - мина през всички етапи и сега определено има ефект. Личи си, че е отслабнала.
Диетата наистина е много ефикасна, но уврежда бъбреците и не ти предлагам да я пробваш, но ако вече си решила пий много витамини (не само витамин С).
една приятелка си прееба бъбеците така,да
после доктори дрън дрън и са пак е на диета
троши си главата
+1Първоначално написано от rauwkost
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Виж темата Пиер Дюкан във форума.Аз съм на тази диета и за 1 месец съм 9кг по-лека.Говорила съм с лекар,заради тези бъбреци и жената ми каза,че сме още млади и ако си пием минимум по 2 литра вода на ден няма да имаме проблеми с бъбреците
Мама я има,но още не е почнала диетите...за мен няма смисъл от диети.Ако си дебел,да,но за няколко килограма,най-добре спорт!Както си решиш.
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Да права си.Ако трябва да се смъкнат 5кг не е нужно такива драстични диети,но вече ако говорим за 10-20 кг трябва и малко ограниченияПървоначално написано от mim4ety_sara
Имам книгата и пробвах да я правя, но нещо не се получи, ходя на даскало, а там няма какво да си купя от позволените неща в менюто. И все пак мисля отново да я пробвам скоро.![]()
Свалих 6 кг, но покрай коледните празници пак качих, не всички, но.. Сега пак съм на същата диета. Определено има ефект, стига да имаш воля, първия път ми беше много трудно - почвах я, спирах я, докато накрая не се реших. Успех!![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
аз значе ,че е мн вредна за целуя органицам даже имам позната ,която е вкарана в болница![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
не е мн подходяща за тинейджъри, но като цяло е суперПървоначално написано от galu6a
една приятелка на майка ми свали супер много с тази диета
Аре си одиме! НА СЕЛО!
чувала съм положителни отзиви за тази диетаимам познати ,които свалиха и споделяха,че докато са на тази диета не се чувстват толкова гладни
но наисина ако става въпрос само за няколко кг по-добре спор от колкото диета
нашите свалиха по 5-6 килограма, една моя позната-8.
така че е ефикасна![]()
Аз в момента съм на нея. И съм доволна за сега. Прочети я внимателно, следвай съветите (особено този за течностите!) и ако е подходяща за теб диетата, мисля, че ще постигнеш желания резултат. Като я започнеш, сама ще прецениш дали се чувстваш добре и дали да продължаваш. Има хора, на които не им понася. Има такива, на които много им помага. Позната на майка ми свали около 35кг.
Увряха ви главите най-сетне.Колко месеца говорих,че уврежда бъбреците и ако не се появят симпомите,то ще се появят след време,а вие туа все развивате теории за вода и някакви простотии.Ама щом 5 кила са по-важни от 2 бъбрека и сумати органи,личен избор.
sexita(навърташ се и в med faculty нали),не се захващай с такива диети,това е нож с две остриета.Ако толкова искаш диета виж 90 дневната.Но лично аз свалих 15 килограма (предполагам ти нямаш да сваляш кой знае колко) преди година и половина само за 1 1/2 - 2 месеца,без диети и да си призная минимално спорт (много стълби изкачвах,много!).Спрях абсолютно всичко сладко,газирано,брашно тип 500 и пържено,храних се с портокали,мандарини,ябълки и салати,защото нямаше друго,а беше зима, и ги свалих.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Майка ми също я има и успя да свали цели 25 кг! Разлика естествено има и то много голяма! А и не е вярно, че вреди на бъбреците! Ако пиеш по 2 литра вода на ден няма да имаш никакви проблеми!
^Петко, ако пиеш много вода няма да имаш проблем с диетата на Дюкан!!!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Бебс,тъй като теб си те respect много,няма да ти говоря много,щото ще се запаля пакПървоначално написано от CaribbeanGirl
![]()
Само ще кажа,че това за водата е мит.Тъй белтъците от многото месо,което се приема се наслояват в бъбреците,което затруднява много работата и им забавя работата,което ги уврежда.И тъй като водата и всички течности минават през бъбреците всеки си мисли,че "прочиства" белтъците.А белтъците не са песанчинки или камъни в бъбреците,които излизат,чрез консумирането на голямо количество H2O.
Но както казах-въпрос на личен изобор![]()
![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
В med faculty се навъртам, от време на време, дам...за новини за кандидатстването :РПървоначално написано от MrUndaztood
Та за диетата...аз мисля да сваля 5 килца и да я спра...сега съм 58... по принцип съм 55, но съм си доста височка и не ми личи, но пък сега имам коремче, което искам да минимизирам малко![]()
За бъбреците...подочух само, но не разбрах...сега като обясни ми стана ясно...но аз ако карам 2 седмици или не знам и аз колко...не знам с каква бързина ще си сваля килограмите...та... ако не е голям периода на диетата не мисля,че ще се увредя много...
Иначе спортувам активно 2 пъти в седмицата след работа, но не мога да разчитам на това. От известно време се тъпча като прасе и постоянно съм гладна, което мисля, не е никак добре.
Окей, MrUndaztood, няма да споря...понеже и аз много те уважавам! Аз нямам представа от диетата на Дюкан, но питах мама иии тя така каза! Затова го и написах де!![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Аз я имам тази книга, прочетох я г/д. Сега опитвам друга диета и после мисля да видя как да задържа постигнатото.
Бъбреците наистина се увреждат от всякакви диети главно поради малкото количество течности, което се приема. Аз лично пия много вода, да не кажа, че се наливам почти 3-4 литра вода на ден минимум пия. Голямо количество изпивам след училище.
Чувала съм много добри отзиви на по - големи от мен жени, които наистина са отслабнали видимо и нямат проблеми със здравето си![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Тази диета изобщо не е за ПОДРАСТВАЩИ!!!!!!!!!! НЕ си увреждаите организма , после ще страдате..Както казва Дюкан тази диета през живота може да се прилага до 2 пъти..не мислите ли че след раждане ще ви е по нужна отколкото сега????!??! Внимавайте!!!
Първоначално написано от CaribbeanGirl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гола и боса си на тема метаболизъм и диети, пролича си. Не казвай и дума повече!
sexita, поразрови се малко, почети биохимия и си направи списък с 10 причини, поради които не искаш да започваш диетата на Дюкан.Не си причинявай подобно нещо.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!