Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
Увряха ви главите най-сетне.Колко месеца говорих,че уврежда бъбреците и ако не се появят симпомите,то ще се появят след време,а вие туа все развивате теории за вода и някакви простотии.Ама щом 5 кила са по-важни от 2 бъбрека и сумати органи,личен избор.

sexita(навърташ се и в med faculty нали ),не се захващай с такива диети,това е нож с две остриета.Ако толкова искаш диета виж 90 дневната.Но лично аз свалих 15 килограма (предполагам ти нямаш да сваляш кой знае колко) преди година и половина само за 1 1/2 - 2 месеца,без диети и да си призная минимално спорт (много стълби изкачвах,много!).Спрях абсолютно всичко сладко,газирано,брашно тип 500 и пържено,храних се с портокали,мандарини,ябълки и салати,защото нямаше друго,а беше зима, и ги свалих.
В med faculty се навъртам, от време на време, дам...за новини за кандидатстването :Р
Та за диетата...аз мисля да сваля 5 килца и да я спра...сега съм 58... по принцип съм 55, но съм си доста височка и не ми личи, но пък сега имам коремче, което искам да минимизирам малко
За бъбреците...подочух само, но не разбрах...сега като обясни ми стана ясно...но аз ако карам 2 седмици или не знам и аз колко...не знам с каква бързина ще си сваля килограмите...та... ако не е голям периода на диетата не мисля,че ще се увредя много...
Иначе спортувам активно 2 пъти в седмицата след работа, но не мога да разчитам на това. От известно време се тъпча като прасе и постоянно съм гладна, което мисля, не е никак добре.