Обичате ли училището? - Тук в Белгия да.Приятно е.В смисъл по-добре на даскало, защото няма къде да се луташ цял ден.В България не ми се ходише грам.
Върви ли ви? - Тук ми върви повече от колкото в България колкото и да е странно, защото все пак го уча на съвсем нов език.
В кое училище учите? В какъв профил/специалност/ сте? - В Handelsschool. Уча търговия.
Кои са ви любимите науки? - Честно казано нямам )))) Мисля ,че нидерландски, и в България съм била фенка на българския и литературата най-вече.Другото, което ми харесва е счетоводството
Какви са ви интересите и насоките в бъдеще/каква професия сте си избрали? - Още не съм сигурна.За сега ще си уча и занапред търговия.Мисля да ставам счетоводител.Ако завърша това училище получавам така и така документ и мога да започна веднага работа като счетоводител.Но смятам да отида след това в университет и да уча още нещо.Добре е, когато имаш повече възможности от една.И отделно след като всичко това свърши ако работното ми време е такова, че ще имам време след 6 часа след обед, смятам да ходя на курс за фризьорство, защото това винаги ми е било мания =)) И така.Доста са ми е висока летвата, но . .с учене ще го постигна =)