.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Олимпиадата по история 2009

Здравейте, за първи път ще се явявам на олимпиада и съм решила да е по история. Ще ми се някой които е ходил да ми разкаже какво е, какви въпроси има, трудно ли е и какво да чета освен учебника за да се подготвя ? Аз съм 11 клас но уча материала за 10 и се чудя на какво ще са въпросите ? мерси предварително

Супер фен
    Оф, и тая нашта учителка ме кара да ходя, ама изобщо не ми се ходиии
    Мразя олимпиади!
    nicolepcd

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    И аз ще ходя на олимпиадата по история, само че за 8 клас.. Не е трудно изобщо. Олимпиадата е тестова на базата на матеряла от определения клас. Не е страшно изобщо.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Аз го реших да се явя само защото госпожата ми остави 4ка за срока и искам да и покажа че оценката и е на лична основа, защото може да не съм най-добрата но по история съм сигурна в знанията си

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    София,Кюстендил :)
    Аз ходих на олимпиадата вчера-не беше трудна .Г-та каза,че резултатите ще излязат до петък
    BTW:И аз съм 11 клас,но уча за 10 историята.
    Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...

О,нееее!

За училищният кръг това,което има в учебниците ще е достатъчно,мисля. Но ако се класираш и искаш да продължиш напред,ще трябва да имаш мисълта на археолог - да можеш да забелязваш и най-малките подробности в даден исторически извор, да помниш години и да съпоставяш,да правиш оценки на събитията, да сравняваш. Едва ли не да се пренесеш във времето. Не всеки може да бъде историк,така както не всеки може да бъде физик,химик,писател..

Защо не попиташ госпожата си по история ?

аз тази събота съм на олимпиада по български език.. и госпожата днес ни даде примерен тест (60 въпроса) и ни каза какво може да ни се падне и там и върху какво да наблягаме
    вашите не правят ли така ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Подготви се само на това което има в учебника.Хубаво е да запомниш годините всеи владетел с какво е свързан.Накарай учителката ти да ти даде стар вариант на олимпиада.Виж наи вечепоследните въпроси-те ти носят най-много

Миналата година ходих по история и стигнах до 2ри кръг. То било лесноо Но не помня нищо кой знае какво. Бяха въпроси под формата на тест. Аз не бях учила, тъй като г-жата обясняваше много добре.
    Stay up all night with the stars *

Град
    Враца
    И мен ме накараха да ида, а аз въобще не исках. 9ти клас съм, но съм на материал за 8ми... Значи ще е под формата на тест Лошото е, че се забърках с допълнителна информация, а май не беше добра идея... Дано да има повече от първите уроци и за Франция и Англия Сега ще потърся някои и други тестове...
    еlsy

Точно история ли реши? ужасТТТТТ
    Живота е песен, внимавай как я изпяваш!

http://friend.ipbfree.com FRIENDS FOREVER (H)

^Като като си по природните ретардирали науки, не се обаждай, ако обичаш. Темата е за друго.

Цитирай Първоначално написано от MentallyBlind
    ^Като като си по природните ретардирали науки, не се обаждай, ако обичаш. Темата е за друго.
    Всъщност доказано е, че най-развити са науките, които са на основата на математиката^^
    И бтв, като казваш на някого да не се обажда поради някаква причина, някак си е ритард след тва да се обаждаш по същата (никва демек)^^

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    И аз ще ходя на олимпиадата по история, само че за 8 клас.. Не е трудно изобщо. Олимпиадата е тестова на базата на матеряла от определения клас. Не е страшно изобщо.

И аз утре ще ходя.Дано са лесни въпросите,понеже нещо материала за 8ми клас историята не ми харесва
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен
    Сега тъкмо се прибирам от олимпиадата. Имаше 30 тестови въпроса, 20 с отворен отговор и един исторически въпрос за развиване, който дава 30 точки. Имаше основно въпроси, свързани с историята на България и Византия.
    П.П. И аз съм 9-ти клас, но с материала за 8-ми.
    nicolepcd

И аз утре съм на олимпиада 10 клас съм аре някой ако е ходил да каже горе долу какви са въпросите, то за всяка община са различни ама г/д и не ми е ясно за историческите извори там какво трябва да се прави ?

сигурно въпроса за историческите извори е тъп ама
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    И аз сега се върнах и имам чувството,че се изложих въпросите бяха 50,44 от който с по 1 отговор и няколко с 2 и още няколко там със свободен отговор...Ужас имам чувството,че резултата ми ще е слаб
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

а нещо за олимпиадата за 12 клас да знаете ?

Град
    паралелно
    Ами при нас (в Пазарджик) първият кръг вече мина. Само че онези акълници от министерството са решили вторият да се проведе на 28 март за цялата страна, когато респективно е предварителният за УНСС. Та познай колко хора ще идат на олимпиада.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Ами при нас (в Пазарджик) първият кръг вече мина. Само че онези акълници от министерството са решили вторият да се проведе на 28 март за цялата страна, когато респективно е предварителният за УНСС. Та познай колко хора ще идат на олимпиада.
    какво имаше на 1 кръг

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    въпросът,който дава 30 точки,койъто е за развиване там се изложих,иначе добре мина горе долу

Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    въпросът,който дава 30 точки,койъто е за развиване там се изложих,иначе добре мина горе долу
    какъв беше той

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    какъв беше той
    аз съм 9 клас и въпросът беше за просвещението като максимума беше 3 листа.Аз написах няма и 20 реда,искаше ми се да се класирам да хвана 75 точки ама няма да стане и тоя път.

някой знае ли какво се е паднало на 11 и на 12 клас?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си