.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Нерви

Нерви

Те са важни и за външния ви вид . Важно е да не се подлагате на много стрес , нали така? Аз имам супер суупер лабави нерви Прекалено лесно ми влизат под кожата е така и лесно ми лазят по нервите и това ми влиае чувствителноо зле . Не искам да се ядосвам за нищо един шибан ден , но уви ... Всеки божи ден има кой да ме разлюлеее мамка му .
    който търси - намира . ^^

OK
    -Пух? - каза Прасчо.
    - Да! - отговори Пух.
    - Нищо - каза Прасчо, хващайки го за лапичката.. Просто исках да съм сигурен,че те има Пух...

нека си знаете непознати хора , ако някой някога ви нападне с нещо се сетете за мен ...
    който търси - намира . ^^

Наистина... определено нервите се отразяват много на външният вид. Незнам дали точно това е смисъла на темата, но ако е това.. подкрепям.

hottie
    Guest
    Мдам на мен нервие ми влияят доста зле. Отслабвам, избледнявам и ме заболятат главата и стомахът.

Мега фен Аватара на iiirish
    И аз съм нервна като цяло Особено като живеех още при нашите психиката ми беше изключително лабилна. Баща ми е особен характер и при най-малкото нещо вика, крещи, мрънка... каквото му е на кеф. И аз адски много си го слагах. Не че сме имали скандали или сме се трепали в къщи, но не винаги съм имала желание да се прибера, като знам, че за една изтървана хапка хляб на земята ще има изречения Адски зле ми влияеха тия хора
    Сега когато живея при мъжо ми, съм много по-спокойна Пак ме хапят, но много много по-рядко. Чувствам се на мястото си и в душевен мир, дето се вика.
    С една дума ако по природа един човек е нервен, а околните му влияят допълнително и то отрицателно, нещата стават по-зле. Майката му е или да намериш начин да се успокояваш, или да се правиш, че не забелязваш или както направих аз

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Добре
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    и кво искаш от нас...и аз съм тъй и не прая теми нали
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си