.
Затворена тема
Страница 11 от 20 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 492
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    ще накарам някой друг да го направи

Millen4ety, дай си скайпа-стани част от братството .

melinor и Enitto също да не чакат втора покана
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Дайте си скайповете и аз ще направя
    Че вие май си падате индианци

Добро утро на всички

Добро утро. Как сте,хора? Вчера сте изписали 2 страници AnIcHkAtA ще ти пиша ЛС за скайпа ми . А иначе за ФЕГ не се притеснявай,ще влезеш, а и на мене не ми е много присърце тоя френски
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Ани, обещаваш ли, че когато станеш модератор, ще ни даваш да спамим в темата?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    А някой може ли да ми каже горе-долу колко е броят на кандидатстващите момичета в София и по колко влизат в една гимназия ( сори, ама съм злее )
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Е и ние не знаем, но сме доста хора, така че най-вероятно се борим поне по трима на Не знам какъв е броят, но в една гимназия влизат различен брой в хората. В испанската, да кажем, влизат 70 девойки, във френската (не съм сигурна, Ани ще каже), влизат май 91.
    Абе, потърси в гугъл сайтовете на гимназиите, в които искаш да кандидатстваш, там трябва да пише. : )
    с протегнати стъпала
    и шалове

Голям фен Аватара на melinor
    За у-ще не мога да кажа, но казвайте паралелки-те имат определен брой
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Град
    София
    У ФЕГА (преглъща като преди голямо изказване) приемат общо 91 девойки и 91 младежи.Паралелките са 7, по 26 човека в клас.Деление във ФЕГ и в 73 СОУ на девойки/младежи тази година НЯМА да има (не съм много сигурна за ФЕГ).Информация за други гимназии ето->

НТБГ- http://school.ntbg.bg/page.php?11
    НФСГ - http://www.nfsg.online.bg/bul/priem/priem.htm
    НЕГ - http://www.91neg.com/index.php?module=applying
    за ИЕГ габи даде
    АЕГ - http://www.fels-sofia.org/priem.html .

Броя на кандидатстващите се разбира след като приключи приема на документи .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Някой може ли да каже за всичко това с max бал?
    Ако имаш повече от него значи ли, че няма да приемат?
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Един тъп въпрос... но в Интернет четох различни варианти и затова да ви попитам. Нали си пишеш желанията преди самите изпити а не след тях?

^Да

Как, според мен след изпитите...
    с протегнати стъпала
    и шалове

Преди изпита е. При сестра ми беше преди изпита в справочника също пише така :P

Цитирай Първоначално написано от melinor

Град
    София
    Ако имаш повече от минималния бал, независимо колко по-нагоре е, те приемат.В зависимост от успеха на съответната година, разбира се.

За желанията-след изпитите са.За Класическата не знам, нищо не знам за нея , но за обикновените държавни към МОН е така.Няма как да знаеш как да си подредиш желанията, ако не си знаеш бала.Дори миналата година майка ми ги записва, сигурна съм.Освен това, в календара на ученика пише, че подаване на документите за първо класиране са от 3 до 8 юли. И да отбележа-подаване на заявления за участие в изпитите се извършва от 26.05 до 02.06.2009, но тогава НЕ се пишат желанията.

Ако още се съмнявате, ето да се уверите -> http://prikachi.com/files/812669T.jpg

П.П.:Кажете къде има някакви пробни скоро само да не са в неделя, че тогава съм на курсове

Град
    София
    Нееее, това за ФЕГ не е вярно.Пак са си момичета и момчета.Съжалявам, ако съм заблудила някого.Странно защо не мога да намеря нищо за 73 в нета .Ако някой се интересува, нека каже, учителката ми от уроците преподава там и мога да я попитам.

http://www2.minedu.government.bg/adm...t.asp?action=0
    Това е много полезно за професионалните паралелки.Има за всеки един град.За съжаление е за 2008/2009 учебна, но мисля, че няма да има промяна и тази година.Разцъкайте го, много е интересно

Едит:Аз вече си подредих списъчето.При бал 32.00 ще ги подредя така:
    1.9 ФЕГ-I ФЕ;II АЕ;III БЕЛ;IV И
    2.9 ФЕГ-I ФЕ;II АЕ;III БЕЛ/М/Г/Х; IV И/Инф./М/Б
    3.9 ФЕГ-I ФЕ;II НЕ;III БЕЛ;IV И
    4.9 ФЕГ-I ФЕ;II ИЕ;III БЕЛ;IV И
    5.9 ФЕГ-I ФЕ;II ИЕ;III БЕЛ/М/Г/Х; IV И/Инф./М/Б
    6.73 СОУ-I НЕ;II ФЕ;III БЕЛ
    7.НФСГ-Банково дело; I НЕ
    8.НФСГ-Застрахов. и осигурит. дело; I НЕ
    9.НФСГ-Застрахов. и осигурит. дело; I ФЕ

Мисля, че при такъв бал би трябвало да ме приемат на 3 желание, в най-лошия случай на 6, останалите са за подсигуряване

За максимален бал ли питаш? Повече от него няма как да имаш, ако съм разбрала правилно въпроса.
    Stay up all night with the stars *

Преди изпита е. При сестра ми беше преди изпита в справочника също пише така :P
    След изпита е. Миналата година кандидаствах и беше след. Първо си проверявахме оценките после имахме 3 дена (май толко бяха) за да си напишеме желанията.

Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    А някой може ли да ми каже горе-долу колко е броят на кандидатстващите момичета в София и по колко влизат в една гимназия ( сори, ама съм злее )
    Много е. В моето у-ще примерно в паралелка влизат повече от 20 момичета, защото момчетата не го пишат обикновено в желанията

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    За момента не може да се каже колко ще са кандидатстващите . Когато се подадат заявленията за участие в изпитите , ще се добие представа колко са кандидатстващите .
    По колко ученика влизат в една гимназия зависи най-вече от училището и от това колко човека искат да отидат там . Давам примери :
    - ако в едно училище има 4 паралелки по 26 човека във всяка (без значение какви) , но има само 32 човека за цялото училище , ще се направи само една паралелка , а учениците , които останат ще трябва да отидат в друго училище . Другите 3 паралелки се закриват .
    - докато в друго училище са обявени само 3 паралелки по 26 човека във всяка (отново без значение какви) , а кандидатстващите там са 103 . Тогава , ако училището разполага с достатъчно стаи и учители може да се добави още паралелка и да станат 4 паралелки .

П.П. Дано някой схвана нещо

Ако имаш повече от максималния бал , много ясно , че ще те приемат , кой ще върне по-умен ученик . Максималният бал е горе-долу , колкото да се добие представа , с какви оценки се влиза в това училище .

Цитирай Първоначално написано от fen4e123
    Един тъп въпрос... но в Интернет четох различни варианти и затова да ви попитам. Нали си пишеш желанията преди самите изпити а не след тях?
    Желанията се пишат след изпита . Миналата година кандидатствах ( както вече трябва да разбрахте ) и говоря от опит . Няколко дни след изпита си пишеш желанията , които искаш . Преди изпита би било много тъпо . Пишеш най-добрите училища , обаче на изпита блокираш и изкарваш две четворки , какво става тогава ? Да чакаш второ и трето класиране не върви След изпита е

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Ако имаш повече от минималния бал, независимо колко по-нагоре е, те приемат.В зависимост от успеха на съответната година, разбира се.
    Това зависи от другите кандидатстващи за тази паралелка , ако там има много хора преди теб , дори да имаш 2-3 единици над минималният бал може пак да не те приемат .

И да отбележа-подаване на заявления за участие в изпитите се извършва от 26.05 до 02.06.2009, но тогава НЕ се пишат желанията.
    Правилно

Оххх и ние имаме тея тъпи календарчета

Град
    Нееее, това за ФЕГ не е вярно.Пак са си момичета и момчета.Съжалявам, ако съм заблудила някого.Странно защо не мога да намеря нищо за 73 в нета .Ако някой се интересува, нека каже, учителката ми от уроците преподава там и мога да я попитам.

http://www2.minedu.government.bg/adm...t.asp?action=0
    Това е много полезно за професионалните паралелки.Има за всеки един град.За съжаление е за 2008/2009 учебна, но мисля, че няма да има промяна и тази година.Разцъкайте го, много е интересно

Едит:Аз вече си подредих списъчето.При бал 32.00 ще ги подредя така:
    1.9 ФЕГ-I ФЕ;II АЕ;III БЕЛ;IV И
    2.9 ФЕГ-I ФЕ;II АЕ;III БЕЛ/М/Г/Х; IV И/Инф./М/Б
    3.9 ФЕГ-I ФЕ;II НЕ;III БЕЛ;IV И
    4.9 ФЕГ-I ФЕ;II ИЕ;III БЕЛ;IV И
    5.9 ФЕГ-I ФЕ;II ИЕ;III БЕЛ/М/Г/Х; IV И/Инф./М/Б
    6.73 СОУ-I НЕ;II ФЕ;III БЕЛ
    7.НФСГ-Банково дело; I НЕ
    8.НФСГ-Застрахов. и осигурит. дело; I НЕ
    9.НФСГ-Застрахов. и осигурит. дело; I ФЕ

Мисля, че при такъв бал би трябвало да ме приемат на 3 желание, в най-лошия случай на 6, останалите са за подсигуряване
    Aни , извинявай , ама 29 желания ли са това
    Ти си откачила

П.П. И сега се сетих http://www.kadedaucha.com/ , сега още не е започнало много , но по време на изпитите тук има доста полезна информация , няма да ви навреди

Град
    София
    Не, 9 са си.Просто това с налконените чертички те го решават, а не ние.. .

Град
    Да бе ?! Така ли са ви преебали в София

Град
    София
    4 са строго определени и 3 са некви шантави .А това с римските цифри са съответно първи профилиращ предмет, втори профилиращ предмет, трети и тн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си