.
Затворена тема
Страница 12 от 20 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 492
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Нищо не схванах . Предавам се

Я да видим дядо ви, дали ще успее да ви обясни: кхъкхъ
    Начи това са 9 желания, като римсикте цифри (І, ІІ, ІІІ) са съответно І (първи) профилиращ предмет в училището (примерно Френсакта гимназия, І език френски, ІІ език английски, ІІІ профил - бел) примерно.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    И тя ли си избира в кой профил да е , там френски , английски , български и т.н. ?

Дъъ, тя затова ги е подредила така, на първите няколко места е едно и също даскало, но с различни специални предмети или профили, или както ви е по-удобно да ги наричате. Явно самите паралелки също имат бал.. при мен не беше така

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Разгледай това и ще ти се изясни http://www.frenskata.info/html_failove/priem.htm .
    afterforever, ти да не завършваш ФЕГ?
    И да, самите паралелки са с различен бал.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Амиии, не, ама съм интелигентен, а Завършвам едно друго школо

john95 можеж ли да ми дадеш скайп ако искаш на ЛС за да те питам няколко неща за Димчо Дебелянов ... Моля те

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Ако имаш повече от минималния бал, независимо колко по-нагоре е, те приемат.В зависимост от успеха на съответната година, разбира се.

За желанията-след изпитите са.За Класическата не знам, нищо не знам за нея , но за обикновените държавни към МОН е така.Няма как да знаеш как да си подредиш желанията, ако не си знаеш бала.Дори миналата година майка ми ги записва, сигурна съм.Освен това, в календара на ученика пише, че подаване на документите за първо класиране са от 3 до 8 юли. И да отбележа-подаване на заявления за участие в изпитите се извършва от 26.05 до 02.06.2009, но тогава НЕ се пишат желанията.

Ако още се съмнявате, ето да се уверите -> http://prikachi.com/files/812669T.jpg

П.П.:Кажете къде има някакви пробни скоро само да не са в неделя, че тогава съм на курсове
    Затова питах, защото като четох датите и ми се стори странно. ама една учителка ни казваше как някакво дете мислило, че балът няма да му стигне и т.н. и аз с това останах с впечатлението, че се пише преди изпита. А тякъде в интернет четох, че е след изпита.

Аз се надявам тая година да са по- ниски баловете, пък и така се говори от родители и учители,че в нашта година имало по- малко родени. Дано да е така

Здравейтее. :P
    Брр, аз днес мааалко се замислих за класическата, но едва ли ще я пиша - държи се изпит по история (определено не ми е силна страна), така че...
    Иначе съм на пробен в неделя в СМГ; има и на 30 (пак в СМГ) и смятам пак да отида. Една съученичка е ходила на пробен там и ми заразправя, че най-много четворка мога да изкарам, защото задачите били много трудни, като за деца, учещи там... дрън-дрън. Аз не мисля така - не би ли трябвало задачите да си си еднакви... все пак, който може да ги решава - няма да има проблем.
    Друго, друго... лошото е, че класното по БЕЛ трябваше да го правим другата събота, когато отучваме, но ще имаме някакъв спортен празник, което е МНОГО лошо. Това значи, че най-вероятно класното ще е идния понеделник, ужас... не стига, че имам по математика във вторник... абе, дано да не стане така, че ще се видя в чудо.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Абе хора ако ви пусна един тест по математика някой ще се занимае ли да го разгледа да каже - труден ли ви е, лесен ли ви е..
    Аз разграничавам по 2 начина:
    Тояя много гаден бе
    и А, лесен беше...

Сериозно кажете аз ще го сканирам и ще ви го пусна... имам и по БЕЛ разни тестове..

Единствения който е у мен е един мноо гаден, освен че беше гаден нямах и време на него - изкарах към 63 точки мисля че... и пак си беше доста висок резултата за тоя тест

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Брр, аз днес мааалко се замислих за класическата, но едва ли ще я пиша - държи се изпит по история (определено не ми е силна страна), така че...
    Иначе съм на пробен в неделя в СМГ; има и на 30 (пак в СМГ) и смятам пак да отида. Една съученичка е ходила на пробен там и ми заразправя, че най-много четворка мога да изкарам, защото задачите били много трудни, като за деца, учещи там... дрън-дрън. Аз не мисля така - не би ли трябвало задачите да си си еднакви... все пак, който може да ги решава - няма да има проблем.
    Друго, друго... лошото е, че класното по БЕЛ трябваше да го правим другата събота, когато отучваме, но ще имаме някакъв спортен празник, което е МНОГО лошо. Това значи, че най-вероятно класното ще е идния понеделник, ужас... не стига, че имам по математика във вторник... абе, дано да не стане така, че ще се видя в чудо.
    Повярвай ми, това за СМГ е вярно.Учениците от школата и училището изкарват 5 и 6, защото предната неделя решават подобни задачи.Само ще се отчаяш..Имам приятел, който миналата година ходи там няколко пъти и само 4, а не реалния изкара 5.45 като знаеш колко беше труден тази година.Не ходи в СМГ.Е, ако си го решила твърдо-пробвай се.

Ванка, давай ги, ама чак в събота ще мога да ги реша
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от john95
    Абе хора ако ви пусна един тест по математика някой ще се занимае ли да го разгледа да каже - труден ли ви е, лесен ли ви е..
    Аз разграничавам по 2 начина:
    Тояя много гаден бе
    и А, лесен беше...

Сериозно кажете аз ще го сканирам и ще ви го пусна... имам и по БЕЛ разни тестове..
    съгласна

Голям фен Аватара на melinor
    Аз от Класическата отдавна се отказах

А иначе аз май не съм разбрала за записването на у-щата.

давай john решавам всичко

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Повярвай ми, това за СМГ е вярно.Учениците от школата и училището изкарват 5 и 6, защото предната неделя решават подобни задачи.Само ще се отчаяш..Имам приятел, който миналата година ходи там няколко пъти и само 4, а не реалния изкара 5.45 като знаеш колко беше труден тази година.Не ходи в СМГ.Е, ако си го решила твърдо-пробвай се.

Ванка, давай ги, ама чак в събота ще мога да ги реша
    Ее, ужас.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Голям фен Аватара на melinor
    Колко у-ща смятате да пишете?

Здравейте хора,
    Та да питам, че нещо май не разбрах - ако по единия предмет имам около 5 на изпита, а другия над 5 (5.50 да кажем) и шестици за годината, това върши ли ми работа за езиковите?
    GbSy, и на нас ни се паднаха в една седмица класните
    john95, пусни тези задачи да ги видим...
    И надявам се да нямате против следващия път по имена да ви наричам. Аз съм Калина, за по кратко-Кали

Град
    София
    Здрасти, Кали!Добре дошла!
    Перфектна работа ти вършат тия оценки

Айде.. добре дошла!
    Охоо.. оценките са перфе!
    Искам да видя тестовете,за които говори Ванкатааа

Той теста е един ама ще взема от мойте хора някой друг и ще ги сканирам...

А какви оценки горе-долу вършат работа за езиковите? Защото аз по математика... не знам дали ще мога да изкарам пълно 5.

П.С:От Стара Загора, всмисъл не кандидатстват толкова много като в София...

fen4e123
    Хубаво е, че не си от София (от една страна, де), защото има по-малко кандидатсващи и конкуренцията не е толкова голяма, колкото тук.
    Давам пример - имам приятелка, която сега е осми клас, учи в природоматематическа гимназия в Кюстендил. Градът, естествено, си е по-малък от София; да не говорим, че имаше повече места, отколкото кандидатсващи => всички ги приеха. Е, не по първо желание всички, но повечето.
    Иначе и аз не се надявам на петица, по-скоро 4.80 (на един тест изкарах 4.92 *proud*, така че нещо такова ще изкарам и на изпита, надявам се)..., но гледам БЕЛ да ми компенсира математиката.
    Просто заложи на по-силната си страна, дай всичко от себе си там, пък тя все донякъде ще припокрие това, в което не си добър/добра.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Що така говорите за СМГ. Аз пък знам че оценките от пробните са доста показателни за оценката от истинския изпит. И аз ще съм там в неделя.
    Я кажете как се подготвяте в къщи. Не ми обяснявайте за частните уроци или школите. Решавате ли тестове или задачи. Ваште висат ли ви на главата? У нас майка ми ме дебне много яко. То това е много досадно, ама добре че е тя, че иначе може и да не се сетя...
    Ако искате, мога да ви пусна един линк от МОН с баловете от миналата година. То май тук го имаше някъде. И така всеки ще си направи сметка какви оценки горе долу ще му свършат работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си