- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]
Я да видим дядо ви, дали ще успее да ви обясни: кхъкхъ
Начи това са 9 желания, като римсикте цифри (І, ІІ, ІІІ) са съответно І (първи) профилиращ предмет в училището (примерно Френсакта гимназия, І език френски, ІІ език английски, ІІІ профил - бел) примерно.
И тя ли си избира в кой профил да е , там френски , английски , български и т.н. ?
Дъъ, тя затова ги е подредила така, на първите няколко места е едно и също даскало, но с различни специални предмети или профили, или както ви е по-удобно да ги наричате. Явно самите паралелки също имат бал..при мен не беше така
![]()
Разгледай това и ще ти се изясни http://www.frenskata.info/html_failove/priem.htm .
afterforever, ти да не завършваш ФЕГ?
И да, самите паралелки са с различен бал.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Амиии, не, ама съм интелигентен, а![]()
Завършвам едно друго школо
![]()
john95 можеж ли да ми дадеш скайп ако искаш на ЛС за да те питам няколко неща за Димчо Дебелянов ... Моля те![]()
Затова питах, защото като четох датите и ми се стори странно. ама една учителка ни казваше как някакво дете мислило, че балът няма да му стигне и т.н. и аз с това останах с впечатлението, че се пише преди изпита. А тякъде в интернет четох, че е след изпита.Първоначално написано от AnIcHkAtA
Аз се надявам тая година да са по- ниски баловете, пък и така се говори от родители и учители,че в нашта година имало по- малко родени. Дано да е така![]()
![]()
Здравейтее. :P
Брр, аз днес мааалко се замислих за класическата, но едва ли ще я пиша - държи се изпит по история (определено не ми е силна страна), така че...
Иначе съм на пробен в неделя в СМГ; има и на 30 (пак в СМГ) и смятам пак да отида. Една съученичка е ходила на пробен там и ми заразправя, че най-много четворка мога да изкарам, защото задачите били много трудни, като за деца, учещи там... дрън-дрън. Аз не мисля така - не би ли трябвало задачите да си си еднакви... все пак, който може да ги решава - няма да има проблем.![]()
Друго, друго... лошото е, че класното по БЕЛ трябваше да го правим другата събота, когато отучваме, но ще имаме някакъв спортен празник, което е МНОГО лошо. Това значи, че най-вероятно класното ще е идния понеделник, ужас... не стига, че имам по математика във вторник... абе, дано да не стане така, че ще се видя в чудо.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Абе хора ако ви пусна един тест по математика някой ще се занимае ли да го разгледа да каже - труден ли ви е, лесен ли ви е..
Аз разграничавам по 2 начина:
Тояя много гаден бе![]()
и А, лесен беше...
Сериозно кажете аз ще го сканирам и ще ви го пусна... имам и по БЕЛ разни тестове..
Единствения който е у мен е един мноо гаден, освен че беше гаден нямах и време на него - изкарах към 63 точки мисля че... и пак си беше доста висок резултата за тоя тест![]()
Повярвай ми, това за СМГ е вярно.Учениците от школата и училището изкарват 5 и 6, защото предната неделя решават подобни задачи.Само ще се отчаяш..Имам приятел, който миналата година ходи там няколко пъти и само 4, а не реалния изкара 5.45 като знаеш колко беше труден тази година.Не ходи в СМГ.Е, ако си го решила твърдо-пробвай се.Първоначално написано от GbSy
Ванка, давай ги, ама чак в събота ще мога да ги реша
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
съгласнаПървоначално написано от john95
![]()
![]()
Аз от Класическата отдавна се отказах![]()
А иначе аз май не съм разбрала за записването на у-щата.
давай john решавам всичко![]()
![]()
Ее, ужас.Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Здравейте хора,
Та да питам, че нещо май не разбрах - ако по единия предмет имам около 5 на изпита, а другия над 5 (5.50 да кажем) и шестици за годината, това върши ли ми работа за езиковите?
GbSy, и на нас ни се паднаха в една седмица класните![]()
john95, пусни тези задачи да ги видим...
И надявам се да нямате против следващия път по имена да ви наричам. Аз съм Калина, за по кратко-Кали![]()
Здрасти, Кали!Добре дошла!
Перфектна работа ти вършат тия оценки![]()
Айде.. добре дошла!![]()
Охоо.. оценките са перфе!![]()
Искам да видя тестовете,за които говори Ванкатааа![]()
Той теста е един ама ще взема от мойте хора някой друг и ще ги сканирам...
А какви оценки горе-долу вършат работа за езиковите? Защото аз по математика... не знам дали ще мога да изкарам пълно 5.
П.С:От Стара Загора, всмисъл не кандидатстват толкова много като в София...
fen4e123
Хубаво е, че не си от София (от една страна, де), защото има по-малко кандидатсващи и конкуренцията не е толкова голяма, колкото тук.
Давам пример - имам приятелка, която сега е осми клас, учи в природоматематическа гимназия в Кюстендил. Градът, естествено, си е по-малък от София; да не говорим, че имаше повече места, отколкото кандидатсващи => всички ги приеха. Е, не по първо желание всички, но повечето.
Иначе и аз не се надявам на петица, по-скоро 4.80 (на един тест изкарах 4.92 *proud*, така че нещо такова ще изкарам и на изпита, надявам се)..., но гледам БЕЛ да ми компенсира математиката.
Просто заложи на по-силната си страна, дай всичко от себе си там, пък тя все донякъде ще припокрие това, в което не си добър/добра.![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Що така говорите за СМГ. Аз пък знам че оценките от пробните са доста показателни за оценката от истинския изпит. И аз ще съм там в неделя.
Я кажете как се подготвяте в къщи. Не ми обяснявайте за частните уроци или школите. Решавате ли тестове или задачи. Ваште висат ли ви на главата? У нас майка ми ме дебне много яко. То това е много досадно, ама добре че е тя, че иначе може и да не се сетя...
Ако искате, мога да ви пусна един линк от МОН с баловете от миналата година. То май тук го имаше някъде. И така всеки ще си направи сметка какви оценки горе долу ще му свършат работа.![]()