.
Затворена тема
Страница 13 от 20 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 492
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ми, Kum40Val40, аз обосновах..Човека не се стресна, но оценката далеч не беше реална.. ходете щом искате, но не се отчайвайте след това..Вкъщи напоследък ми е слаба подготовката, но ми писна вече от зубкане Иначе нашите не ме дебнат изобщо.От МОН сме се запасили с един куп справки, но мерси за предложената помощ
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Да ви се похваля. Днеска правих един тест по математика от 50 задачи и изкарах 5.10
    П.С. Има ли тук някой от Веди ?

^ Браво. Една приятелка ходи във Веди.
    Stay up all night with the stars *

Можете ли да ми кажете нещо за НТБГ.Каквото и да е .На кръстопът съм и затова питам Също така можете ли да ми предложите някой добро училище, в което се учат много компютри

Тая темичка е много миличка.. не знам що, ама така го чувствам... успех на всички дечковци и дано влезете там, където искате и не се разочаровате. Пък ще ни стискате на нас палци на матурите :P

Аз съм в Регалия.
    Относно НТБГ. Познавам двама пичове от въпросното училище. И двамата учиха здраво, за да ги приемат. Сега са доволни. Но и за там трябват добри оценки. Аз лично много не си падам по тясно специализираните училища.
    Относно училищата, в които се набляга на компютрите, мога да посоча "Джон Атанасов" и ТУЕС. За второто има допълнителен изпит по физика.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Тая темичка е много миличка.. не знам що, ама така го чувствам... успех на всички дечковци и дано влезете там, където искате и не се разочаровате. Пък ще ни стискате на нас палци на матурите :P
    Благодаря, ще стискаме палци .Ама хайде кажи си къде завършваш, че любопитството ме гложди

Kum40Val40, за Регалия съм чувала много добри неща.Дори се колебаех дали да не се запиша там на уроци, но все пак реших друго.НТБГ..знам ли..Мисля, че НФСГ е по-добре.Имам приятели и в двете училища и казват, че в часовете по английски в НТБГ си свиват трева в стаята или се разхождат по НДК, прави сметка..Даскалите по АЕ рядко влизали.За НФСГ все хубави неща, но избора си е на webprng.Има много учители по АЕ, може да не са така останалите.Не знам защо, но просто имам по-положително мнение за ФСГ.Ако НТБГ ти е на сърцето, влизай там .А за компютрите мога да ти кажа само да не влизаш нито в Киров, нито в Джон Атанасов.Сигурна съм, че има някакво училище към Младост, където влизали с по-висок бал и било по-хубаво.Все пак, отново избора си е твой .

П.П.:Не мисля, че за ТБГ трябва много учене .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Еми във ТБГ има специалност Инкономист информатик и затова ми е като фаворит ...

П.С. Мерси Anichka

AnIcHkAtA, ахахах няма да кажа, пък

Ето днеска трябваше да са изпитите Неска изкарах 5.100-Мат и 5.490-Бел
    ПП утре съм на пробен стискайте палци

минимален и максимален бал от миналата година

10 2224433 НТБГ 27,519 34,715
    11 2211420 НФСГ 27,446 35,124

Това са супер оценки. Само не разбрах от какви изпити са. Пробни във Веди или?

Еми не.Намерих един тестове и ги реших Утре съм на пробни.А за икономист информатик бала е около 29.860

Ако изкараш такива оценки и на истинския изпит, вътре си!
    За утре - успех.

Град
    In your pink dreams.. :]
    Здравейте..
    Значи аз ходя във Веди, но искрено го ненавиждам..Не заради самото преподаване, то е добро, учителите ми са добри, но просто групата ми наистина ме депресира.Не знам как се паднах там, най-вероятно съм изкарала хубави оценки на теста за групирането.Те са как да го кажа.. абсолютно незряли.."Задръстени"както се казва.Нооо в повечето случаи изкарват по добри оценки от мен.А пък за да ги победя трябва да съм като тях, а аз не искам.Но от друга страна ми писна да изкарват повече от мен, при положение, че аз не уча по - малко от тях.Но какво те имат по-добри резултати от мен, нима съм по-глупава от тях, та това възможно ли е ?
    И най-лошото е, че вече винаги преди изпит в главата ми е единствено мисълта "Ще се издъня", "Другите пак ще имат повече от мен", а не ми се струва чесно.Толково много страсти и сълзи пилея на един пробен изпит, че просто ако нещо не стане на истинския не знам какво ще правя.

Гадно...Не се притеснявай въобще.Все пак тва са хора,които след един месец няма да ги виждаш Готви се за теста и не обръщай внимание.BTW в кое училище искаш
    http://www2.minedu.government.bg/adminmon/schools/ - нещо полезно

Щом не ти харесва да си като тях "задръстена", недей, не е нужно. Само че това няма много общо с оценките, които изкарват те и които изкарваш ти. СтЕгни се. Знам, че по време на изпит много е важна психологическата нагласа. Чувал съм от госпожата ми по математика, която е била наблюдаващ квестор за добре подготвени ученици, които така се панират на изпита, че не могат и името си да напишат. Така че нещата са свързани и има върху какво да поработиш.

Pooky, не се притенявай изобщо. И мойта група в началото беше така, някви супер умни, ама впоследствие разбрах,че не са по-умни от мене Искам да задам един въпрос,сигурно ще ви се стори тъп , ноо : Кога и как се определят училищата-гнезда?? В училище нищо не казват...
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Аз имам по-тъп въпрос... Какво е училище гнездо..... Да не мястото, където ще ти е изпитът....

Ами.. да. Там си подаваш и заявлението за полагане на изпитите.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от fen4e123
    Аз имам по-тъп въпрос... Какво е училище гнездо..... Да не мястото, където ще ти е изпитът....
    Там си подаваш заявление за изпитите и те те разпределят в кое у-ще ще си направиш самия изпит. После там си проверяваш оценките и попълваш желанията.
    Stay up all night with the stars *

Около 20-26 май, ако не се лъжа.

Някой решава ли тестовете в помагало Аз по Бел обикновенно ги рещавам за по 20 минс и изкарвам 70%+ което ме радва
    Искате ли да намерим някой тест който никой да не е решавал и да си направим нещо като мини изпит.Почваме го всичките и после сверяваме и виждаме колко ще изкараме

КумчоВълчо (сори не ми се копира ника ти)
    И аз съм в Регалия. Коя група си?

Иначе успех на всички утре на пробните изпити. Ако 5.50 по едното ми стига, то тогава ще трябва да се напъна по Бел. Аз до сега на пробните не съм изкарвала 5.50...А нашите въобще не ми стоят на главата. Оставили са ме сама да се подготвям. Освен домашните за курсовете, решавам по бел тестове...По математика в началото, ама нещо се отказах.
    Остана само месец до изпитите
    А госпожите в училище ни правят страхотни услуги просто - контролни и изпитвания по всички разказвателни...та да се чудиш сега за класното по мат ли да учиш, по химия ли
    Пуф, с нетърпение чакам да минат изпитите...Някой ще сподели ли добри училища, та да пиша след гимназиите?

Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    КумчоВълчо (сори не ми се копира ника ти)
    И аз съм в Регалия. Коя група си?

Иначе успех на всички утре на пробните изпити. Ако 5.50 по едното ми стига, то тогава ще трябва да се напъна по Бел. Аз до сега на пробните не съм изкарвала 5.50...А нашите въобще не ми стоят на главата. Оставили са ме сама да се подготвям. Освен домашните за курсовете, решавам по бел тестове...По математика в началото, ама нещо се отказах.
    Остана само месец до изпитите
    А госпожите в училище ни правят страхотни услуги просто - контролни и изпитвания по всички разказвателни...та да се чудиш сега за класното по мат ли да учиш, по химия ли
    Пуф, с нетърпение чакам да минат изпитите...Някой ще сподели ли добри училища, та да пиша след гимназиите?
    Ох.. и аз много се дразня.
    Просто всеки мисли единствено за неговия си предмет и изобщо не ги интересува дали ще кандидатстваме или не.Чувам само едно-оправяйте се!.. и ни затрупват с уроци.
    То не е география,химия,биология,ф зика,историяя
    я.. [/i]

btw... при нас господина по математика още не ни е казал кога ще е класната.Питаме,питаме и получаваме само едно - Спокойно.Ще ви предупредя...
    остава да ни каже предния ден и да остана ето така-
    Абее..
    Поне знам по БЕЛ кога ще ни е.
    Ама не се притеснявам.Няма да уча дори. :P Продължавам си само с тестовете.
    А.. хора,на вас какво ще ви е-съчинение разсъждение,трансформиращ преразказ,непознат текст..друго ;д?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си