.
Затворена тема
Страница 14 от 20 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 492
    На мене ми е Съчинение разсъждение А иначе в четвъртък имам класно по мат ...

Голям фен Аватара на melinor
    Сряда БЕЛ
    Четвъртък Математика

Цитирай Първоначално написано от melinor
    Сряда БЕЛ
    и при нас така..ама май се очертава да не са в една седмица

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Повечето сте прецакани доста гадно, защото учителките ви са патки..Нас вече ни оформиха по почти всичко.Съобразавят се с това, че ни предстои нещо важно.На мен ми остана биология и география, но по география ни каза, че ще пише оценки от участие в час и няма да изпитва.Каза го нарочно, защото така може да си пише завишените оценки коолкото си поиска.Почти всичките ни даскали си направиха оценките до края на февруари, казаха ни как се оформяме и който е доволен да спира да учи, за да се готви за изпитите.По английски от един месец гледаме английски филмчета в часа, за да не ни натоварва с домашни и материал, така или иначе сме си взели вече учебника.По история иска от нас само да слушаме в часа й, да правим управжения, но не ни кара да учим у дома.Всъщност е добър учител и запомняме всичко в час.По химия е на зелено още 1 седмица .Не ни пречи, защото и там сме оформени от началото на април.По физика каза, че срочната от първия срок + 2 най-добри оценки от втория срок + оценка от контролно средно аритметично правят оценката за годината.Като раздаде проекти на целия клас, написа на всички по 2 щестици-една за труда да го направим и 1 за разказването.Масово имат петици за годината, което си е много.По БЕЛ и по математика си ни мъчат, няма спор, но се постараха класните ни да са през 2 седмици.Не знам дали е за добро, или зло това, че така ни пускат оценки всички останали, но евала им правя, защото ни разбират и няма учител, който да не е склонен да те изпита, да ти даде консултация и да ти помогне когато имаш нужда.

Май ще ми липсва това училище (усмивка през сълзи)..
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    In your pink dreams.. :]
    Цитирай Първоначално написано от webprng
    Гадно...Не се притеснявай въобще.Все пак тва са хора,които след един месец няма да ги виждаш Готви се за теста и не обръщай внимание.BTW в кое училище искаш
    http://www2.minedu.government.bg/adminmon/schools/ - нещо полезно
    Във френската.

Как се справихте неска на теста по Бел ? Аз преразказа го свърших за 1час 20 минс а теста за 1 час и 10 минс Горе долу беше лесен .Сега отивам да решавам тестове за утре

Ех, Ани, щастливка си ти . Само биоложката ни е разбран човек и ни оформя вече Иначе другите го приемат като лична обида, че трябва да учим по МАТ и БЕЛ, а не по техните предмети.... Мойто класно по БЕЛ вече мина- беше тест и съчинение-разсъждение. Утре някой ще ходи ли на пробен?
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    ^ Даа. По математика
    Всъщост колко хора от тук ходят във Веди?

^1фр ходи там... всъщност 3 Ама ти в 1во или в 7мо си?

Peace & Love ;]]

Град
    1во Фр-тата ти в кое са ?

Ами... 7мо . Но всъщност познавам още 1 момиче, което пък е в 1во. Както и да е. Успех утре на пробния

Peace & Love ;]]

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    В моето даскало също е ад. Класното ни по БЕЛ е в понеделник, а по математика - в четвъртък - последен час, когато сме изморени и сме имали трудни предмети. През ден имаме контролни - в петък по физика, в четвъртък изходно по химия и по история. По БЕЛ и математика - през 2 седмици. Тъпото също е, че ни тормозят и по предмети като музика и трудово. И там контролно сме щели да правим и ни изпитва тая по музика. Не са ни оформили по нищо. Вече не знам дали да се готвя за изпитите или да уча за контролните жалко, че нищо не може да се направи ..
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Ех, Ани, щастливка си ти . Само биоложката ни е разбран човек и ни оформя вече Иначе другите го приемат като лична обида, че трябва да учим по МАТ и БЕЛ, а не по техните предмети.... Мойто класно по БЕЛ вече мина- беше тест и съчинение-разсъждение. Утре някой ще ходи ли на пробен?

Аз ще ходя в СМГ.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ей знам , че е трудно , но стига сте мрънкали . С мрънкане никъде няма да стигнете , както е така . Ще се мъчите . Колкото по-голям ставаш на учителите толкова по-малко им пука за теб . А колкото до класните , за класно се учи цялата година , това не се прави от днеска за утре , така че не се оплаквайте , че имате две класни в една седмица . Имала съм дни от 6 часа правим 5 контролни , от които едното класно и на никой не му пука . И реално погледнато ти си длъжен винаги за всеки час да си подготвен и аз да бях учителка , да речем по химия , нямаше да си зарежа предмета , защото вие имате изпити , имам си час , в който имам пълното право да изпитвам , да давам много уроци , да давам домашни ... За всеки учител неговият предмет си е най-важен , разберете го . Намерете начин да се справяте с всичко , вярно е , че едно малко ще загуби , друго ще спечели . Просто си преценете по кой предмет какво трябва да направите . Не си намирайте изпитите за оправдание . Миналата година сме взимали целият материал с много по-малко часове и с всичко съм справяла . Вместо да се оплаквате , просто се стегнете и направете това , за което се борите .

Знаете ли някакви тестове по математика, но да има отговорите и коя задача колко точки носи? Защото аз открих само тези, които са били от 2007 и 2008, но в никойю примерен не намирам точките към задачите. Ако някой знае, моля да пусне...

regalia6.com

Re: Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]

Нещо, за което много се спореше [Автор-AnIcHkAtA]
    НЕ, НЕ, НЕ, НЕЕЕ, ХОРАА, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ШИРОКО И ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!Ако някой е написал 70 училища и балът му стига за всички освен първото, в 69 училища ли ще го приемат?!Какъв е смисълът тогава да ги пише под ред желание?!Във всяка паралелка приемат по най-много 30 души, ако на 300 им стига балът за нея, какво правим??ПРИЕМАТ ТЕ В ПЪРВОТО ВЪЗМОЖНО ЖЕЛАНИЕ, ЗА КОЕТО ТИ СТИГА БАЛЪТ!!!!ПРИЕМАТ ТЕ САМО В 1 УЧИЛИЩЕ.МОЖЕШ ДА ГО СМЕНИШ САМО АКО УЧАСТВАШ НА СЛЕДВАЩОТО КЛАСИРАНЕ.ПРИЕМАТ ЛИ ТЕ НА ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ, СМЯНА НЯМА!!!!Майка ми е учителка, от нея ги знам тези неща, убедена съм в правотата на думите си !

е тогава защо има място за 30 училища а не за 2

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    ^^ Добре де , като не схващаш защо говориш . Много хубаво , точно и правилно си е написано всичко . Не са прави на по-умен . Тя никъде не е казала само две училища . Може да те приемат само в едно училище (на първо класиране) , може то да е написаното на 1-ва позиция , а може и ако за първите 29 позиции , в нито едно от училищата не те приемат , да си приет само в училището , което е на 30 място . Какво се заяждаш ...

Айде успех утре на пробния

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    НЕ, НЕ, НЕ, НЕЕЕ, ХОРАА, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ШИРОКО И ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!Ако някой е написал 70 училища и балът му стига за всички освен първото, в 69 училища ли ще го приемат?!Какъв е смисълът тогава да ги пише под ред желание?!Във всяка паралелка приемат по най-много 30 души, ако на 300 им стига балът за нея, какво правим??ПРИЕМАТ ТЕ В ПЪРВОТО ВЪЗМОЖНО ЖЕЛАНИЕ, ЗА КОЕТО ТИ СТИГА БАЛЪТ!!!!ПРИЕМАТ ТЕ САМО В 1 УЧИЛИЩЕ.МОЖЕШ ДА ГО СМЕНИШ САМО АКО УЧАСТВАШ НА СЛЕДВАЩОТО КЛАСИРАНЕ.ПРИЕМАТ ЛИ ТЕ НА ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ, СМЯНА НЯМА!!!!Майка ми е учителка, от нея ги знам тези неща, убедена съм в правотата на думите си !

Защото все някой трябва да бъде пре*бан и най-често са идиоти като тебе!Има мноооого неща, които не са ясни на 90% от кандидатстващите, но някои поне се опитват да разберат повече, за разлика от други..

П.П.:Pooky, аз също искам ФЕГ
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на melinor
    vol.3 ?

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA

Защото все някой трябва да бъде пре*бан и най-често са идиоти като тебе!Има мноооого неща, които не са ясни на 90% от кандидатстващите, но някои поне се опитват да разберат повече, за разлика от други..

ми не се заявдам просто питам ..беше ми интересно явно никой няма да обясни а ще се прави на много интересен

ми не се заявдам просто питам ..беше ми интересно явно никой няма да обясни а ще се прави на много интересен
    Гледай сега : Имаш бал 28.00 а си записал на първите 29 места все училища с бал над 28 => влизаш чак в 30 училище ,на което бала е 27 (примерно) Това е според мене

Град

Ее супер един човек, който да иска там..Всеки дето питам ми казва или немска или испанска.Е хубаво дано да се видим догодина

Ааа, не правете вол.3 още. Поне петдесет страници да стане - така е по правилата на форума.
    Аз днес бях на пробен в СМГ по математика. Беше си шит. Е, имаше лесни задачи, но имаше и доста трудни. Сигурно съм хванала 4ка, дано само не е по-малко, че ще се гръмна.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си