- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]
Благодаря ти много първо [hug]Първоначално написано от AnIcHkAtA
Tи пък сега много песимистично го изкараМакар че е вярно до някаква степен, въпреки че не трябва да е така ( понеже министъра е глупав и дефакто дете, което не ходи на уроци, не може да влезе в елитните гимназии, а не всички родители имат възможността) Но както и да е..Ти сега не се отчайвай няма да свърши света, ако не влезеш в най- елитните гимназии(не мога да повярвам, че го казвам аз- най-големия песимист на света
), няма да тотален ад и няма да е много по-лошо преподаването и в нормално училище,пак с някакъв език с бал около 30 да кажем, който съм сигурна че ще изкараш
![]()
ПП: Изобщо не ми се решават задачи, тъй че не мога да ти помогна xD
Ами честно казано Ани - мойто решение не е от най - лесните - но се надявам да го схванеш...Първоначално написано от AnIcHkAtA
Свързваш П със М ...
Триъгълник PQD e ednakyv na AQM ->AQ =PQ i DQ= MQ
-> DQ i MQ - Mediani ; No nie znaem (pone az) 4e medianata razdelq 1 triygylnik na 2 RAVNOLICEVI!!! - AMPD - e kvadrat v koito ima 4 RAVNOLICEVI triygylnika ; No tozi pravoygylnik e polovinata ot ABCD -> S= 0,5
Triygylnika S na MPQ - e 1/4 x 0.5 = 0,125 sm na kvadrat
Po sy6tiq na4in otdqsno i - > 0.125 x 2 = 0,25 sm na kvadrat...
Сори за латиница ама ме мързеше да сменям нон стоп езиците..
И на мен българският ми е силната страна, затова наблягам на него и в училище, и в курсовете, на които ходя. А относно математиката: учи по нея в училище и се подготвяй за контролните, за които ,предполагам, ви предупреждават.Първоначално написано от Pooky
'Ако ходиш на уроци, си пиши домашните редовно и съвестно.
Няма начин старанието ти да не проличи.
П.П.: Леле, колко ми се иска да вляза във френската.Някой може ли да ми каже максималния и минималния бал от миналата година? Предварително се извинявам, ако тази молба ви се отправя за n-ти път.
![]()
^ Не знам за максималния, но минималния е 32.500.. Така пише в справочника на Веди, но мисля, че има и грешки в него защото някои неща не отговарят.Дано да НЕ е вярно, защото ми се вижда множко![]()
В моя справочник на Веди пише бал френската- 30.984Първоначално написано от Pooky
![]()
Лелелелеле!Един приятел, който също се кандидатства там, ми каза, че негова позната била приета с бал 29 на втроро класиране. За миналата година става дума.
Напоследък мама ме успокоява, че 95-та и 96-та са годините с най-малка раждаемостще кандидатстват малко деца . Освен това има повече свободни места и влизането в елитните гимназии ще е по-лесно.
Дано да е така.
![]()
Да и аз го чух това.. Пишеха още, че щяло да се влиза с 3ки в езиковите, защото увеличавали и местата ..![]()
Няма да е така... точно 95 и 96 е началото на раждаемоста - края на кризата...Първоначално написано от TheNewReligion
93 и 94 - те са били късметлиите ...
Тфа е за нас момчетатаПървоначално написано от webprng
![]()
- те женската конкуренция обсъждат..
Мойто успокоение е - че ТОЧНО нашия випуск е най-новия вид идиоти... казвам ти че със сигурност тази година изпитите ще са по лесни, а ако пак има мноо 2йки - и критериите ще паднат...Първоначално написано от john95
Даниел Вълчев каза, че трудността на изпита тази година щяла да бъде същата като тази на миналия.И все пак за идиотите си прав.
![]()
Даниел Вълчев ако иска да седи още на тоя пост ще трябва да нагоди така нещата че да има не повече от 10 % (даже по малко) 2йки - А за да направи това - трябва или да даде лесен изпит или да направи 60 точки 5тицата...Първоначално написано от TheNewReligion
Може ли да ми кажете в теци стправочници само баловете за училищата в София ли пише? Ако ги има и за другите градове някой може ли да ми каже колко е балът за езикавата в Стара Дагора? Пълното и име е Гимназия с преподаване на чужди езици(ГПЧЕ) Ромен Ролан.
За Стара 'Дагора' едва ли има но за Стара Загора - потърси ли в Нета ?
http://www.romainrolland.org/school/...=236&Itemid=43 - Ето ти - може да ме благотвориш наполовина - защото не пише нищо за баловете....
Питай някой познат от квартала който учи там - с колко е влязъл, но не вярвам минималния да е повече от 28 - 29 .... Което е към 4ки на изпитите и 6тици по БЕЛ и Мат за края на годината...
90% от обстоятелствата зависят от нас.Никой не е длъжен да променя изпита, защото 2 000 кифли са си развявали байрака по кафенета.
![]()
Да 1вото отпада -> Вълчев ще наглася критериитеПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
А те ако бяха само кифли.... има такива дето и на кроасани се правят...
john95 да за Стара Загора, объркала съм. Иначе мерси, но и аз там гледах, ама питам тук, защото пише само как се образува балът... Ако някой знае все пак...
Еми... чакай да питам Чичко Гугъл може още нещо да изтърси...![]()
Нищо за теб - сори- Намери някого който е 8ми клас сега и го питай колко е имал на изпитите...
Нищо, мерси все пак. А в справочниците дали ще има?
Здравейте,хора!
Та.. аз да ви попитам за някакви онлайн тестове по БЕЛ.По математика си решавам от книжки,ала-бала,ама по БЕЛ няма от къде вече.Всичко е решено,или пък ми се струва тъпо.Само да не е помагало-там също съм ги минала всичките.
За тази,която каза,че от сега почва сериозна подготовка.
-Ако не си се старала тези месеци,едва ли ще можеш да се стегнеш за г/д 30 дни.Не започвай да зубриш като машина,просто намали излизанията по кафенца,купони и пр.успех!
Аз преди бях намерил едни онлайн по БЕЛ и по Мат. (един сайт бешеПървоначално написано от YouCantStopMe
) като бях 6ти клас и там като напишеш отговора ти казва веднага дали е верен или грешен и накрая ти казва оценка и си беше там нали 50 въпроса ама сега не мога да го намеря...
Както и да е.Първоначално написано от john95
Не трябва да се оповаваме на съмнителни статистики. Просто трябва да се учи здраво.
![]()
Aa.. този сайт и Габито го беше намерила и го прати,обаче в общ чат..ама мнооого,мноого отдавна.Първоначално написано от john95
Айде,търси сега.
Явно ще трябва да се поровя още из нета.
![]()