.
Затворена тема
Страница 16 от 20 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 492
    Град
    In your pink dreams.. :]
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Зависи коя езикова искаш..Едно е ИЕГ, друго е ПГИЧЕ.Ако започваш чак сега, не очаквай нещо много добро.С повече потенциал можеш НТБГ да хванеш. но ти казваш, че искаш езикова, тогава 7 СОУ при благоприятни условия и късмет.Съветът ми е да наблегнеш на БЕЛ, но и да не забравяш математика.Ако си ходил/а на курсове и си учил/а здраво сега е момента да си дадеш яко газ и по двете и да изкараш един бал 33.Ако обаче сега започваш подготовката, си избий от главата идеите за 73, ФЕГ, АЕГ и ИЕГ, за НЕГ да не говорим.Дай всичко от себе си, в този момент не е важно какво ще ти кажем ние.Това, което е учено, е научено.Последния месец е борба за десети.Ако досега си учил/а за 30 дори да се скъсаш от зубрене, повече от 31 няма да изкараш.В мнението ти обаче пише "по-здрава", което ме кара да си мисля, че и досега не си спал/а .Ако е така, решавай по възможно най-много тестове по БЕЛ седмично (дори това да значи 10-12) и по 2-3 по математика.Ако досега не ти се е отдала, за един месец нищо няма да промениш.Просто не трябва да губиш тренинг.

П.П.:Хайде да ми решите една задачка
    Даден е квадратът ABCD с лице 1 кв.см.Точките М и Р са среди съответно на страните AB и CD.Колко кв.см. е лицето на четириъгълника MNPQ?Свододен отговор.Ето чертеж --> http://prikachi.com/files/823551G.jpg
    Отг:0.25

Поуки, http://test7.hit.bg/index.html .
    Теста от 2007 с отговори и още някви глупости
    Благодаря ти много първо [hug]
    Tи пък сега много песимистично го изкара Макар че е вярно до някаква степен, въпреки че не трябва да е така ( понеже министъра е глупав и дефакто дете, което не ходи на уроци, не може да влезе в елитните гимназии, а не всички родители имат възможността) Но както и да е..Ти сега не се отчайвай няма да свърши света, ако не влезеш в най- елитните гимназии(не мога да повярвам, че го казвам аз- най-големия песимист на света ), няма да тотален ад и няма да е много по-лошо преподаването и в нормално училище,пак с някакъв език с бал около 30 да кажем, който съм сигурна че ще изкараш
    ПП: Изобщо не ми се решават задачи, тъй че не мога да ти помогна xD

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Зависи коя езикова искаш..Едно е ИЕГ, друго е ПГИЧЕ.Ако започваш чак сега, не очаквай нещо много добро.С повече потенциал можеш НТБГ да хванеш. но ти казваш, че искаш езикова, тогава 7 СОУ при благоприятни условия и късмет.Съветът ми е да наблегнеш на БЕЛ, но и да не забравяш математика.Ако си ходил/а на курсове и си учил/а здраво сега е момента да си дадеш яко газ и по двете и да изкараш един бал 33.Ако обаче сега започваш подготовката, си избий от главата идеите за 73, ФЕГ, АЕГ и ИЕГ, за НЕГ да не говорим.Дай всичко от себе си, в този момент не е важно какво ще ти кажем ние.Това, което е учено, е научено.Последния месец е борба за десети.Ако досега си учил/а за 30 дори да се скъсаш от зубрене, повече от 31 няма да изкараш.В мнението ти обаче пише "по-здрава", което ме кара да си мисля, че и досега не си спал/а .Ако е така, решавай по възможно най-много тестове по БЕЛ седмично (дори това да значи 10-12) и по 2-3 по математика.Ако досега не ти се е отдала, за един месец нищо няма да промениш.Просто не трябва да губиш тренинг.

П.П.:Хайде да ми решите една задачка
    Даден е квадратът ABCD с лице 1 кв.см.Точките М и Р са среди съответно на страните AB и CD.Колко кв.см. е лицето на четириъгълника MNPQ?Свододен отговор.Ето чертеж --> http://prikachi.com/files/823551G.jpg
    Отг:0.25

Поуки, http://test7.hit.bg/index.html .
    Теста от 2007 с отговори и още някви глупости
    Ами честно казано Ани - мойто решение не е от най - лесните - но се надявам да го схванеш...

Свързваш П със М ...
    Триъгълник PQD e ednakyv na AQM ->AQ =PQ i DQ= MQ
    -> DQ i MQ - Mediani ; No nie znaem (pone az) 4e medianata razdelq 1 triygylnik na 2 RAVNOLICEVI!!! - AMPD - e kvadrat v koito ima 4 RAVNOLICEVI triygylnika ; No tozi pravoygylnik e polovinata ot ABCD -> S= 0,5
    Triygylnika S na MPQ - e 1/4 x 0.5 = 0,125 sm na kvadrat

Po sy6tiq na4in otdqsno i - > 0.125 x 2 = 0,25 sm na kvadrat...

Сори за латиница ама ме мързеше да сменям нон стоп езиците..

Цитирай Първоначално написано от Pooky
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    Значи и аз тази година ще кандидатствам и от утре започвам по-здрава подготовка.. По бг г/д съм добре, но по математика Според вас като уча на кое да наблегна на силната ми страна (бг-то) или на математиката ??

п.п. Искам в езикова.
    Имам същия проблем.Математиката ми е най-ужасния кошмар, а пък българския е добре.
    Значи аз наблегнах тази година зверски на математика (слабата ми страна) и тотално зарязах бг.. Но напоследък все повече стигам до извода, че колкото и задачи да реша никога няма да стана експерт по математика и няма да изкарам забележителна оценка на изпита..Затова мисля сега да наблегна на силната ми страна- българския (или по-скоро лит) и той да ми компенсира оценката по математика
    Затова моя съвет е- наблегни на българския (но това не значи тотално да зарежеш математиката)
    И на мен българският ми е силната страна, затова наблягам на него и в училище, и в курсовете, на които ходя. А относно математиката: учи по нея в училище и се подготвяй за контролните, за които ,предполагам, ви предупреждават. 'Ако ходиш на уроци, си пиши домашните редовно и съвестно. Няма начин старанието ти да не проличи.

П.П.: Леле, колко ми се иска да вляза във френската. Някой може ли да ми каже максималния и минималния бал от миналата година? Предварително се извинявам, ако тази молба ви се отправя за n-ти път.

Град
    ^ Не знам за максималния, но минималния е 32.500.. Така пише в справочника на Веди, но мисля, че има и грешки в него защото някои неща не отговарят.Дано да НЕ е вярно, защото ми се вижда множко

^ Не знам за максималния, но минималния е 32.500.. Така пише в справочника на Веди, но мисля, че има и грешки в него защото някои неща не отговарят.Дано да НЕ е вярно, защото ми се вижда множко
    В моя справочник на Веди пише бал френската- 30.984

Лелелелеле! Един приятел, който също се кандидатства там, ми каза, че негова позната била приета с бал 29 на втроро класиране. За миналата година става дума.
    Напоследък мама ме успокоява, че 95-та и 96-та са годините с най-малка раждаемост ще кандидатстват малко деца . Освен това има повече свободни места и влизането в елитните гимназии ще е по-лесно. Дано да е така.

Град
    Да и аз го чух това.. Пишеха още, че щяло да се влиза с 3ки в езиковите, защото увеличавали и местата ..

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Лелелелеле! Един приятел, който също се кандидатства там, ми каза, че негова позната била приета с бал 29 на втроро класиране. За миналата година става дума.
    Напоследък мама ме успокоява, че 95-та и 96-та са годините с най-малка раждаемост ще кандидатстват малко деца . Освен това има повече свободни места и влизането в елитните гимназии ще е по-лесно. Дано да е така.
    Няма да е така... точно 95 и 96 е началото на раждаемоста - края на кризата...
    93 и 94 - те са били късметлиите ...

Цитирай Първоначално написано от webprng
    В моя справочник на Веди пише бал френската- 30.984
    Тфа е за нас момчетата - те женската конкуренция обсъждат..

Цитирай Първоначално написано от john95
    Няма да е така... точно 95 и 96 е началото на раждаемоста - края на кризата...
    93 и 94 - те са били късметлиите ...
    Мойто успокоение е - че ТОЧНО нашия випуск е най-новия вид идиоти... казвам ти че със сигурност тази година изпитите ще са по лесни, а ако пак има мноо 2йки - и критериите ще паднат...

Даниел Вълчев каза, че трудността на изпита тази година щяла да бъде същата като тази на миналия. И все пак за идиотите си прав.

Даниел Вълчев каза, че трудността на изпита тази година щяла да бъде същата като тази на миналия. И все пак за идиотите си прав.
    Даниел Вълчев ако иска да седи още на тоя пост ще трябва да нагоди така нещата че да има не повече от 10 % (даже по малко) 2йки - А за да направи това - трябва или да даде лесен изпит или да направи 60 точки 5тицата...

Може ли да ми кажете в теци стправочници само баловете за училищата в София ли пише? Ако ги има и за другите градове някой може ли да ми каже колко е балът за езикавата в Стара Дагора? Пълното и име е Гимназия с преподаване на чужди езици(ГПЧЕ) Ромен Ролан.

За Стара 'Дагора' едва ли има но за Стара Загора - потърси ли в Нета ?

http://www.romainrolland.org/school/...=236&Itemid=43 - Ето ти - може да ме благотвориш наполовина - защото не пише нищо за баловете....

Питай някой познат от квартала който учи там - с колко е влязъл, но не вярвам минималния да е повече от 28 - 29 .... Което е към 4ки на изпитите и 6тици по БЕЛ и Мат за края на годината...

90% от обстоятелствата зависят от нас. Никой не е длъжен да променя изпита, защото 2 000 кифли са си развявали байрака по кафенета.

90% от обстоятелствата зависят от нас. Никой не е длъжен да променя изпита, защото 2 000 кифли са си развявали байрака по кафенета.
    Да 1вото отпада -> Вълчев ще наглася критериите

А те ако бяха само кифли.... има такива дето и на кроасани се правят...

john95 да за Стара Загора, объркала съм . Иначе мерси, но и аз там гледах, ама питам тук, защото пише само как се образува балът... Ако някой знае все пак...

Еми... чакай да питам Чичко Гугъл може още нещо да изтърси...

Нищо за теб - сори - Намери някого който е 8ми клас сега и го питай колко е имал на изпитите...

Нищо, мерси все пак. А в справочниците дали ще има?

Здравейте,хора!
    Та.. аз да ви попитам за някакви онлайн тестове по БЕЛ.По математика си решавам от книжки,ала-бала,ама по БЕЛ няма от къде вече.Всичко е решено,или пък ми се струва тъпо. Само да не е помагало-там също съм ги минала всичките.
    За тази,която каза,че от сега почва сериозна подготовка.
    -Ако не си се старала тези месеци,едва ли ще можеш да се стегнеш за г/д 30 дни.Не започвай да зубриш като машина,просто намали излизанията по кафенца,купони и пр. успех!

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Здравейте,хора!
    Та.. аз да ви попитам за някакви онлайн тестове по БЕЛ.По математика си решавам от книжки,ала-бала,ама по БЕЛ няма от къде вече.Всичко е решено,или пък ми се струва тъпо. Само да не е помагало-там също съм ги минала всичките.
    -Ако не си се старала тези месеци,едва ли ще можеш да се стегнеш за г/д 30 дни.Не започвай да зубриш като машина,просто намали излизанията по кафенца,купони и пр. успех!
    Аз преди бях намерил едни онлайн по БЕЛ и по Мат. (един сайт беше ) като бях 6ти клас и там като напишеш отговора ти казва веднага дали е верен или грешен и накрая ти казва оценка и си беше там нали 50 въпроса ама сега не мога да го намеря...

Да 1вото отпада -> Вълчев ще наглася критериите

А те ако бяха само кифли.... има такива дето и на кроасани се правят...
    Както и да е. Не трябва да се оповаваме на съмнителни статистики. Просто трябва да се учи здраво.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Здравейте,хора!
    Аз преди бях намерил едни онлайн по БЕЛ и по Мат. (един сайт беше ) като бях 6ти клас и там като напишеш отговора ти казва веднага дали е верен или грешен и накрая ти казва оценка и си беше там нали 50 въпроса ама сега не мога да го намеря...
    Aa.. този сайт и Габито го беше намерила и го прати,обаче в общ чат..ама мнооого,мноого отдавна. Айде,търси сега. Явно ще трябва да се поровя още из нета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си