.
Затворена тема
Страница 17 от 20 ПървиПърви ... 71314151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 492
    Пф,нищо не намирам.

Дааа.. Габито ми го даде..
    http://www2.mon.bg/e-students/index.html
    ето,за този който иска.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Дааа.. Габито ми го даде..
    http://www2.mon.bg/e-students/index.html
    ето,за този който иска.
    Точно този - мерси

YouCantStopMe , мерси много за линка. Търсех подобно нещо
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Голям фен Аватара на melinor
    ^ Мерси :P

Днес имам 5,50 по математика, защото на едно от неравенствата при умножение с -1 съм забравила да обърна знака. И съм объркала още едно нещо-трябваше д се намери най-голямото цяло число за отговор, а след като съм объркала знака съм написала 1, а отг. е -1

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от melinor
    Днес имам 5,50 по математика, защото на едно от неравенствата при умножение с -1 съм забравила да обърна знака. И съм объркала още едно нещо-трябваше д се намери най-голямото цяло число за отговор, а след като съм объркала знака съм написала 1, а отг. е -1
    Бравос, моето класно е в сряда
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Някой може ли на бързо да каже формулата за лице на успоредник...Май съм ги забравила

Мерси

Добър вечер! Не мога да заспя, защото си мисля само за тези изпити. Ами, ако не се справя? Ами, ако не вляза, където искам? Как да преодолея този страх от неизвестното? Ходя редовно на пробни изпити и резултатите ми са задоволяващи, но се чувствам стресирана. Това чувство при мен води до мързел, а не трябва да се отпускам. Може ли някой да ме посъветва какво да правя (освен да си легна )? Благодаря предварително.

Учи - Учи - Учи..... ;на пробните (ако ходиш на такива) - гледай да изкарваш поне 70 тина... 80 най-добре
    Ако на едното си добре, ама нещо ти куца - наваксай.... и така
    Вчера и аз седях до към 1:30 ама после ми писна

Моето класно по математика е днес, стискайте ми палци.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Стискаме,стискаме.Ще успееш.
    Мойто е утре,а по математика има ощее време. :P

Моето пък по литература.... Успех на всички

Град
    In your pink dreams.. :]
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Добър вечер! Не мога да заспя, защото си мисля само за тези изпити. Ами, ако не се справя? Ами, ако не вляза, където искам? Как да преодолея този страх от неизвестното? Ходя редовно на пробни изпити и резултатите ми са задоволяващи, но се чувствам стресирана. Това чувство при мен води до мързел, а не трябва да се отпускам. Може ли някой да ме посъветва какво да правя (освен да си легна )? Благодаря предварително.
    Същото.. Но замисли се - ти нямаш проблем.Хората които имат някакъв физически дефект, това е проблем.Ти си щастлива, само с това,че си здрава.Замисли се над това поне при мен помага.Винаги като се почувствам зле се сещам за това и си казвам- ако не вляза какво? Няма да умра

Град
    София
    Поки, не си права.Никога не трябва да се държим сякаш се примиряваме .Няма вариант "Няма да вляза".Не сме учили цяла година, за да се успокояваме сега.Девизът е "Видях, предприех, победих"!Изпитът е формалност, която само ще изтъкне колко сме добри .Не се съмнявайте в себе си !Отивате на изпита с високо вдигната глава, спокойни и уверени, защото отивате да получите това, което сте заслужили.Да получите в замяна на няколко верни отговора.Няма да ви е трудност, защото знаете.Дали сте всичко от себе си, а всеки труд се възнаграждава. Каквото и да се случи е за добро, заслужено е и може да носи само щастие и късмет, в живота няма случайни неща.Няма да се предавате, няма да се ангажирате с лоши мисли!Чели ли сте "Подсъзнанието може всичко"?Ако не, голям пропуск.Ще ви извадя есенцията като съвет-представяйте си, че вече сте там, на купона, сред хората, в класната стая.Хем ще се чувствате много по-добре, уверени и щастливи, хем обещавам ви дори не в бленуваното училище, пак ще го изживеете и ще се радвате, че сте приети там, където сте.Уверявам ви, няма да бъдете нещастни където и да отидете.Лош вариант няма!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    In your pink dreams.. :]
    Права си, няма спор.Просто казвам, че когато ти е кофти е хубаво да си кажеш- Защо ми е кофти?Здрав съм прав съм какво не ми е наред?Човек трябва да се радва на малките неща, защото те са важни
    Иначе разбира се, трудил си се цяла година, естествено че ще отидеш с високо дигната глава,ще си сигурен във възможностите си и ще се представиш отлично.

Мега фен
    Град
    София
    Здравейте, сладури. Не се плашете от това, което учите сега- като станете 12 клас ще видите тогава за какъв обем става въпрос. Приемът в гимназия( която и да е тя) не определя живота ви. Важно е разбира се на каква среда попадате, но всичко си зависи от вас по- нататък. Успех!

Цитирай Първоначално написано от vercheto
    Така аз пък ти фразеологизми ги схващам горе-долу обаче.... Та да знаете някой речник online или да си сваля от някъде
    Никой ли не знае?
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Айде, почна се...
    Излезе списъка с гнездата

http://rio-sofia-grad.com/web_folder...es/appl_7.html

Град
    София
    Kum40Val40, ти сериозно ли?Не не е така!!Леле идват смотаните изпити..Страх ме е..Не, досега учих, няма от какво ..Спекох се..Отивам да уча..

AnIcHkAtA, споко. И на мене ми трепереха лапите, докато пишех поста си.

УESSS Най накрая почна се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си