.
Затворена тема
Страница 19 от 20 ПървиПърви ... 9151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 492
    Цитирай Първоначално написано от Pooky
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Добър вечер! Не мога да заспя, защото си мисля само за тези изпити. Ами, ако не се справя? Ами, ако не вляза, където искам? Как да преодолея този страх от неизвестното? Ходя редовно на пробни изпити и резултатите ми са задоволяващи, но се чувствам стресирана. Това чувство при мен води до мързел, а не трябва да се отпускам. Може ли някой да ме посъветва какво да правя (освен да си легна )? Благодаря предварително.
    Същото.. Но замисли се - ти нямаш проблем.Хората които имат някакъв физически дефект, това е проблем.Ти си щастлива, само с това,че си здрава.Замисли се над това поне при мен помага.Винаги като се почувствам зле се сещам за това и си казвам- ако не вляза какво? Няма да умра
    Това и написаното от Аничка ме успокои до някъде, но още си мисля за изпита, а не искам. Благодаря много!

Голям фен Аватара на melinor
    днес имам класно по БЕЛ пожелайте ми късмет

Ще пиша чак вечерта:]

Цитирай Първоначално написано от melinor
    me2

Мойто е утре по БЕЛ - Тест около 20тина въпроса ще ни дадат - като нашта госпожа е печена и каза че няма да са въобще трудни - но критериите направо ме убиха: Ако ни даде 28 въпроса примерно - 16 - 3йката

Кумчо не знам къде е ама като дойде време ако още не си го намерил ще пусна линк на БГмапс да го видим
    Силно се надявам на изпита да не се падна с никой който познавам - че почвам да правя простотии най-често и да искам да изляза по рано....

така че ако някой ме види да не се чуди защо се правя че не го виждам

Това за снимките ме заинтригува..... Но смятам да се пиша "нефотогеничен" и да пропусна...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Успех на всички по български Ще се справите ей Вие сте ми умни

А аз утре ще имам много нужда от успех на класното по английски

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз днес имах класно по математика, но не реших последната задача и ще имам в най-добрия случай 5.Всъщност, реално ще имам 5, защото си реших всичко останало.Успех на Веси
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Аз днес имах класно по математика, но не реших последната задача и ще имам в най-добрия случай 5.Всъщност, реално ще имам 5, защото си реших всичко останало.Успех на Веси
    Хехе мерси А иначе по математика знам какво ти е . Вчера контролно знаех си всичко , обаче времето не ми стигна и то само две задачи , като втората писах , колкото да има нещо написано , но не е ясно ..... Ох как се дразня

Град
    Where streets have no name
    Аз съм от Бургас. Някой, който е от Раковски да споделя как е там. Говоря по-специално за италианската и френската. На последния пробен изпит по математика имах 4.821, а по БЕЛ-само 2 задачи ми бяха грешни и на преразказа 24 точки(мисля, че съм имала кум 95 точки) та...стига ли за там?
    Мерси предварително

Абе, моите задачи не бяха трудни, ама на едната си подсказахме.
    Абе, важното е, че я схванах, де...
    Лошото е, че нашият даскал по БЕЛ не иска да ни даде темите за класното и ще стане лошо...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Аз се справих надявам се....написах колкото можах :]

Днес е мойто по БЕЛ - стискайте палци, че нали знаете "къф сам силяк"

Стискаме,стискаме Ванка.Ама ти колкото и да се оплакваш,че не ти върви-ще успееш.Ако пък сгафиш малко,нали каза,че госпожата ви била много добра и пишела високи оценки. Ама няма.. ще си я заслужиш.

В ума ми постоянно се въртят някаки балове,планове,притеснения за изпитите.. направо шаш. Много е гадно.
    Аз,дори и да съм от малкък град.. всички искат във въпросното училище и конкуренцията е голяма.
    Ама както казва Габи-щом цяла година сме се подготвяли,знаем си всичко..няма как да не успеем. (мерси,че ни вдъхваш кураж,защото и Ани много се е спекла ;D )

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    me2
    me3

Успех, Ванка... то ти сигурно в момента си правиш класното, ама нейсе.
    Криси, няма проблем, то аз не знам защо не съм притеснена...
    Ще се справим, както каза веднъж Ани - "Много са кандидатстващите, малко са умните!".
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Коя смяна сте?

Edit:Днес пък имам по МАТ... :]

melinor - успех и на теб.
    Аз съм първа смяна,но тази седмица,заради изпитите на четвъртокласниците съм втора.Като е втора много бавно минава времето,бе.Габи,не знам как издържаш.Според мен много по-добре е първа.Аз тази седмица докато се събудя,докато се оправя,докато се наканя да реша по някой тест ии тоо.. оп 12 часа-време за тръгване.

И аз съм втора. Ставаш в 8 оправяаш се за 10 мин и сядаш да учиш

Може,може,но аз не съм свикнала явно.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Коя смяна сте?

Edit:Днес пък имам по МАТ... :]
    Втора смяна съм.

И аз имам днес класно по математика седми час..

Успех и от мен на всички с класни и контролни днес!
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Град
    София
    Абе, вие как ще ходите на училище ?При нас в събота е присъствен ден, демек никой няма да отиде, 18 и 19 има матури, 20 трябва да учим, ама аз няма да ходя, 21 е почивен (не разбрах защо) и на 22 ще засаждме дръвчета, и мисля да отида, харесва ми каузата .После си имаме една редовна седмица и класната каза, че след 30 тези, които са оформени и мислят да кандидатстват, могат да си останат у дома, за да се готвят. Накратко имаме още една седмица .Аааа, да, на първи ще отида да се запиша за изпитите и до 15 няма да се вясна
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    София
    Ако на някой му се занимава, нека да предположи.На колко точки бихте оценили следните упражнения:

1.В кое изречение е допусната граматична грешка?
    А) Миризма на пелин и окосена трева се носеха отвред.
    Б)Зад него стърчеше грамада вършини.
    В)Но близостта на кокошките я примами и лисицата се промуши в дупката.
    Г)Светлината на фенерите мина като голяма жълта пеперуда над воловете.

2.В каква последователност изреченията образуват смислово и логически свързан текст?
    1) Днес те лежаха в горичката далеч един от друг и се гледаха с тежки, горещи погледи. 2) Сега белезникавият беше нащрек. 3) Двата стари вълка се дебнеха, а гладната, нетърпелива вълчица се опитваше да накара цяла глутница да вие. 4)Все по-често вълците се зъбеха помежду си и все повече настръхваше тъмната козина по гърбовете им.
    А)3,1,2,4
    Б)2,4,1,3
    В)4,3,1,2
    Г)1,3,4,2

3.Колко определения са употребени в изречението?
    В пазвите на заспалите гори се чуваше тихият рев на пролетните води.

4.В кое от изреченията НЕ е допусната пунктуационна грешка?
    А) Като се влюби във Войка той заряза всичко, прибра се, стана селски пъдар и почна да се върти по цял ден покрай воденицата.
    Б)Старият човек се отби от пътеката, която водеше към селото, и тръгна право през гората, за да стигне преди мръкване.
    В)Каза тия думи без да се обръща, доакто гледаше през леко потъмнялото стъкло.
    Г)Докато пиеха чая смълчани и стоплени сирената изрева глухо, параходът потрепера, отдели се от кея и извърна нос по течението.

5.Какво изразно средство е
    бащино ми огнище ?
    А)метонимия
    Б)метафора
    В)епитет
    Г)сравнение

Сори Ани нема време ама така като гледам грубо
    1 - 2 т
    2 - 1 т
    3 - 2
    4 - 3
    5 - 3

Гледайте. Има вест от РИО

Tакси за конкурсните изпити след 7-ми кл.:

Български език, математика – 4 лв.

Изобразително изкуство,спорт,

хореография –6 лв.

Таксите се плащат по сметка:
    BG57UBBS80023106075808
    BIC КОДЪТ НА БАНКАТА Е:
    UBBSBGSF
    ОББ, КЛОН „КНЯГИНЯ МАРИЯ ЛУИЗА”

Таксата се внася за всеки отделен изпит или проверка на спо-собностите (може на една вносна бележка) преди подаване на за-явлението за допускане до конкурс в избраната от родителите банка или чрез превод по пощата.

ВНИМАНИЕ! Таксата за спорт се внася в самото училище, организиращо изпит по спорт.
    В случай, че канди-датът не се яви на посочените в за-явлението му изпити или проверка на способностите, таксите не се връщат.

Учениците без един ро-дител не заплащат такси за изпитите и провер-ката на способностите.

При попълване на вносната бележка се записва ЕГН и името на ученика, а не на родителя.

Абе направих го класното, ама не съм сигурен за 2 въпроса (24 бяха общо)
    1диния е там един за текста преди въпросите..
    2рия беше : Обяснете какво е синтактичен паралелизъм

Като ми го дадоха и само както си седя и всички са тихи и пишат, аз почнах спонтанно да се хиля....

Госпожата ни е пловдивчанка и на теста е написала : Обяснете какво е синтактичен паралиелизъм...
    Като почне да говори на миеко направо се чуда как да се сдържам

а тфа по мат ми е на 21 или 22

А по иврит имам изпит на 27ми..

А наште вчета казаха накратко с мнооого изречения : АК - Не; Сядай си на задника щот влизаш в НЕГ!!

Абе това синтактичен паралелизъм не беше ли две еднакви синтактични конструкции,противоположн по смисъл???

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Абе, вие как ще ходите на училище ?При нас в събота е присъствен ден, демек никой няма да отиде, 18 и 19 има матури, 20 трябва да учим, ама аз няма да ходя, 21 е почивен (не разбрах защо) и на 22 ще засаждме дръвчета, и мисля да отида, харесва ми каузата .После си имаме една редовна седмица и класната каза, че след 30 тези, които са оформени и мислят да кандидатстват, могат да си останат у дома, за да се готвят. Накратко имаме още една седмица .Аааа, да, на първи ще отида да се запиша за изпитите и до 15 няма да се вясна
    Йейй..Ани,ваще учители много пекани,бе.
    При мен още има мъки,мъкии...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си