- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сериозно вече ... Предложения за драстична диета?
Стига вече с подигравките.
Положението става сериозно при мен... ОТ най- малкото надебелявам.
Вие сами виждате, знаете, сигурни сте, подозирате, мислите, обсъждате и п.р. , че си имам бая голяма нужда от диета.
Имам си я волята, извоювах я най- накрая, просто се мотивирах ей така, сега ми трябва една драстична диета и това е .
Та темата е предимно за тези от вас, които разбират наистина от диети и знаят коя е най- ефикасната .. искам да ми помогнете, бе хора, жестока нужда имам!
Така, за утре мисля това да направя ( понеже с глад нищо не с епостига, не можеш цял живот да гладуваш, нали?) :
Закуска: Сварено яйце и чай с мед.
Вечеря: Сок по избор
Обяда го пропускам, понеже ми става мн тежко на корема...
Трябва да се стопя до лятото , с околко 20-30 кила.
Да ви осведомя само; От Диетата на Дюкан само надебелях още повече, това е пълен абсурт.
Мога да издържа и на солети, ама нз... давайте съвети.
debelanata shishkolanata
Офф как пък вече не ви писна с тия теми за диети .. ОЯДОХТЕ СЕ !! Всяка втора тема вече е за диети , и какво му е сериозното ващто !! Прекалявате , нищо ново не пускате във сайта само едно и също мелете ..!!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
нали знайш приказката за лъжливото овчарче![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Никой от вашите не е с наднормено тегло и ти е мн лесно на тебе...Първоначално написано от sladkish_14
debelanata shishkolanata
сладурче пробвай диетата на Дюкан ще има многоооо голям ефект
сигурна ли си че не ти действа
Да, да. К'во става с 90дневния ти режим, харесва ми като цяло тая диета, ама има мн ядене ... Не ми се вярва че ще отслабна 30 килаПървоначално написано от galu6a
Ти колко ги направи?
debelanata shishkolanata
Много еНамали храната още!
![]()
Cruel Intentions
Да, радвам се че с еопитваш да помогнеш, ама аз от белтъчините ги трупам килцата.Първоначално написано от miss_headstrong
Искам 30 кг да сваля!!!
debelanata shishkolanata
ъхъъъмм успех ти желая
знам какво е да си дебела и без самочувствие дано да ги свалиш тези килограми аз искам да сваля поне 15кг =]
Днес нищо не вкусих до вечерта, е преди малко, ядох- сладолед, половин Линдор чоклет, 1/2 мляко с какао, 6 сандвича с чушки иии..... ем т'ва беше. Ужас ...Първоначално написано от mysterious93
Бая ще трябва да я намаля, ама тая вечер мисля да потанцувам малко бели денс, па да смакна нещичко ..![]()
debelanata shishkolanata
Да, бе, много мразя да си давам парите на празно.Първоначално написано от t1n4e7o
Нямам никакви стомашни проблеми, няма как да имам, никой от семейството ми няма.
Просто са много дебели, защото много ядат.
Аз пък имам воля и даже 2007 за малко да хвърля топа, бях станала 52кг. ( а това е страшно голямо постижение за мен, и то с такива едри кокали, че аз си бях кожа и кости, нищо че бях толкоз кг. )
Ама рязко ги качих, почнах да ям месо и така... А тогава смао диня и сирене, ябълки, домати и череши + джанки. Ама пак ми се струва мн ядене, от утре си минавам на по- горе посоченият режим, ама ми се иска още някой съвет от вас ,,
ПС: от спорта само мускулна маса трупам, хич не отслабвам ..
debelanata shishkolanata
Да, бе да, при липоскуцията само средният слой маз ти взимат, пак си оставаш свинче. А иначе пръстена е мега скъпа операция и няма смисъл мога да сттана или 20 или 120 кг.
debelanata shishkolanata
zuzimuzi колко тежиш.
колко си висока ????
просто искам много да ти помогна нещо си ми много симпатична
Първоначално написано от zuzimuzi
Значи слушай сега.
Закуска - кисело или прясно нискомаслено мляко с овесени трици и 1 медче ако искаш за вкус.
Обяд - пилешка или телешка пържола на скара или риба (не тлъста) пак на скара
След обяд - грейпфурт или ананас
Вечеря - салата от домати и краставици
Никакво сладко, газирано, пържено, свинско, картофи, ориз и такива дето съдържат някакъв вид тесто. Ако огладнееш много по някоето време пак може да хапнеш 1/2 грейпфурт. СОЛТА на МИНИМУМ, докато свикнеш да караш без. Може да си овкусяваш с лимон.
и след обяд НЕ ФИТНЕС, а яко бягане на стадиона. Ще започваш от по- къси растояния докато не свикнеш и ще ги увеличаваш с вемето. Мисля че ще има ефелкт.
Като си с наднормено тегло иди на диетолог !!! И аз имам проблеми с кожата ама не съм седнала да пиша 2000 теми за кожата ми , написах една и достатъчно !! Ходя на дерматолог и той се занимава с мене не е нужно да занимаваш всички ,, От седенето на компютъра да отваряте по 20 теми на ден за диети , няма да отслабнете иди се разходи малко !!Първоначално написано от zuzimuzi
П.С - Не се заяждам , само се ядосвам .. Не е лично към тебе .. И друга тема да се отвори пак същото ще напиша ! .. Наистина не е приятен вашия проблем , но чак до такова драматизиране не трябва да се стига .. Пъпките не се махат с това , което се пише тука във форума , а чрез лекар и ти няма да отслабнеш , като слушаш тука всеки каква пумия ти предлага да ядеш за да отслабнеш , а ще стане ако идеш при специализирания за тези неща лекар !! Не знам защо ги нямате тези хора за нищо !! Като те боли зъб тука ли питаш какво да правиш , отиваш на зъболер !!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ми 170 съм, 68кгПървоначално написано от miss_headstrong
, напълно симетрична, от всякъде по много , след 1-2 дена глад талията ми става 53, а иначе е 62, бедрото ми е 50см, ханша 93 .. Е не точно 30 кг де .. ама все пак да си отслабна там, до 40-45 искам да стана , тцтц... знам че мога а ама все нещо ми пречи
.. иначе мс за ентусиазма
debelanata shishkolanata
Ок, заемам се сериозно мн ще тичам, обешавам си го, знам че мн помага..Първоначално написано от t1n4e7o
Ама обяда не ми харесва , казвам ти страшно дебелея от меса и п.р .. значи излиза- бягане и чай, + яйца за закуска..
debelanata shishkolanata
олееее аз пък си помислих че си някъде към 90кг
идеалното ти тегло е между 50-60 според мен =]
ТИ ЛУДА ЛИ СИ БЕ ЖиНАПървоначално написано от zuzimuzi
![]()
![]()
Ебаси ще ме разцепите...
![]()
![]()
АЗ СЪМ ТОЛКОВА.ТИ АКО СИ ТОЛКОВА ДЕБЕЛА КОЛКОТО СЕ ОПИСВАШ, ТО АЗ СЪМ 230
![]()
Аз си викам ся момичето ще каже тука нещо от сорта - 1.75 и 100+, пък той ква било работата.. Комплексарска
И си мислиш че 45 кг ще ти отиват... по- скоро ще погрознееш още повече![]()
Не съм комплексарка, даже обичам да се подигравам с теглото си, ако сте забелязали и др-те теми. Ама може да ви изглежда нормално, но въпроса налие да се харесваш ти?! Аз не се чувствам удобно в тялото си ..
debelanata shishkolanata