- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво бихте казали на вашия клас като за последно
Здравейте на всички! Темата е главно за дванадесетокласниците, но няма проблем и други да пишат по нея. Та- Какво бихте казали на вашия клас в деня на изпращането, на последния учебен ден заедно?
Повечето от тях не заслужават нищо!!!Много ще се радвам когато дойде този момент,напрово нямам търпение вече,жалко само,че ми остава още цяла година....
и аз такаПървоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Ще им кажа само "чао", защото сме се търпяли 5 години. С тези, които трябва ще се виждам, с другите - не.
Don't tell me what I can or can't do !
Ще им кажа, че ми е било приятно да прекарам последните 5 години ( примерно ) с тях и, че се надявам да поддържаме връзка.
" Кълна сееее, никога да не забравям тееееб. С коготоооо, 5 години всичко съм делиил"
Ми казахме си ''чао'',а с тези ,които не се движех не поддържам контакт,но с тези които движех си поддържам още контакт.
Аз съм 8 кас и тази година се запознахме.няма скоро да се разделя ме!още 5 години
Но може да кажеш на изпращането им:Колко години прекарахме заедно,колко неща преживяхме,колко сълзи изляхме.Днес е ден за раздяла,но не трябва да сме тъжни,защото животът ни започва да се развива в нова посока.Всички ние потегляме по дългия път на отговорния живот.Ще се срещнем след години олегнели и отговорни хора.Срещнали препятствия,житейски несполуки и разочарования.
На добър път,приятели!
Нека направим тази вечер незабравима!
Наздраве!
блаблбала
некви такива неща и ние тази година трябва да изпраще ме 12класниците!(това за разочарованията не е добра идея
0)
УСПЕХ! :P
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ебете се в гъза!
Първоначално написано от AnincetoSexy
Горките копелета.Това е най-тъпия и смотан клас,в който съм бил.Просто не искам да си спомням за тях,както и те за мен.
Бих им казала просто "довиждане" А на хората, на които държа, няма да им казвам нищо 'за последно', защото се надявам, че ще поддържаме връзка![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от ReBeL
i azZZZz![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Чесно казано...класът ми беше повече от отвартителенноо ..ще им кажа "чао и успех"... колкото и гаден да беше този клас ..5 години бяхме заедно
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами ще им кажа "На добър път в живота!", ще им пожелая успех и сбъднати мечти.![]()
и аз. тия боклуци нищо не заслужават. даже да си отворя устата за тях. а иначе с тия които движа ще си поддържам връзка.Първоначално написано от XceSS
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Даже не заслужават и да ги погледна в очите при сбогуването.![]()
![]()
Live now, this is your time!
чао дано никога поиче не ви видя малумници такива....
просто са уникално тъпи същества![]()
АЗ БЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ!!!!Евала за който се сеща за филма!
Бира от мене
![]()
![]()
Въпреки всички лоши неща, които сме си казвали един на друг, всички караници и всички глупости, аз се радвам, че бях с тези хора в един клас... с някои от тях сме заедно от детската градина, така че това си един доста сериозен период от време...
Ще им кажа, че ще ми липсват и се надявам да поддържаме връзка, ще им пожелая успех на всички, а с най-близкото ми момиче ще сме заедно цяло лято... и надявам се и след това.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ще им кажа, че колкото и да е имало скандали в класа, сме прекарали 5 хубави години заедно
.Ще им кажа, че ще ми липсва времето с тях и често ще си спомням забавните моменти, които не са малко.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
на добър час и чао
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()