- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво бихте казали на вашия клас като за последно
"Чао идиоти,мендили и курви.Събраха ни отайките тука,но при вас на излизане решетото не ви помогна.
Да ва блъсне циганска каручка.
Яж те ми мандарините"
Сега съм 11 клас,като ги видях тез за пръв път в 8-ми клас си мислих,че сме готин клас разбираме се,сериозна са повечето.Сега тея същите ги гледам и се чуда от къде са ги взели,от селата около Пловдив повече други от асеновград,ебати олигофрените.Говорят без да мислят,принуждават ме да ги затапвам и гавря постоянно защото и те правят така.Смеят се винаги на чужд гръб.Мислят се за голями,но умствения багаж и държанието им е за 5 клас.Няма такива малоумници баце.
Има точно 1-2 човека дето стават за нещо в тоя клас,т.е. стават за приятели и са свястни.Всички други трагедия макар и да не го осъзнават![]()
абсолютно същата работа,с изключение на т'ва,че съм 9-ти класПървоначално написано от remix1912
![]()
![]()
Сбогом ретардиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
стария ми клас (сега съм 8 кл. ) беше пълна трагедия.. надути олигофрени с ОГРОМНО самочуствие, нямат грам мозък, мамини синчета - имат се за всичко щото са богаташчета а момичетата бяха пълна скръб... Ъмм всъщност свестните хора бяха точнооо около 4-5 човека от 30 от които една ми е близка фр а другите просто свестни хора само за тях ми беше жал.. сега като си гледам новия клас съм си отдъхнала леко от ония ретарди.. общо взето новия ми клас по ме кефи но ще видим
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ми чао,няма да ми липсвате всички
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
амии...чао .. много ви здраве.. но тфа е само за някои хора ..
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Засега съм в седми клас и раздялата с класа ми е достатъчно гадна.
Със всички от класа се познаваме от седем години.
Макар че често се оплаквам от тях, всички са наистина страхотни. Раздялата за мен наистина ще бъде тежка, и за всички ни е така, макар че някои го отричат. Като се замисля, че с повечето от тях повече няма да се видим повече...Изключително много ще ми липсват:
* Всички от класа без НИКАКВИ изключения
* часовете по физическо, в които целият клас играем волейбол
* часовете по трудово, където всички се тъпчем със сладкиши, които сме приготвили
Мнее, всички от класа са пълни идиоти, но въпреки това се познаваме от цяла вечност, не мога да ги мразя. Та, това бих им казала.![]()
...
pff...от 3 год съм в тоя клас и нямам търпение да се преместя..Нищо няма да им кажа
нищо няма какво да им казвам ...
нямам търпение да дойде този момент![]()
Чаооо!С хората, които искам да продължа да общувам така или иначе няма да е за последно довиждане, а за дръгите едно чао им стига.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Първоначално написано от NoContinuation
ахаахаххаха, т'ва ме разби направо![]()
Какво ще кажа на моите ли ?! - Само едно - Купонът продължава в Студентски град, много Ви обичам ! Още доста дълго години ще се търпим![]()
Сега ще свършвам 7 клас .. за класа си мога да каже, че има най-висок успех в училището, но хората въобще не са единни .. Не, няма да ми липсват - някои от тях са просто ужасно отвратителни
.. Други гледат само себе си и ако им потрябваш за нещо те повикват колкото да им свършиш работата
Да не говорим, че още 5 години ще им виждам лицата (на половината), защото най-вероятно ще сме в едно училище, ако успеят да влязат .. От този клас ще ми останат хубави спомени, но се надявам, че до година ще съм в много по-добър клас ..
![]()