.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Червени петна по главичката на пениса

Имам някакви червени петна по главичката на пениса,засега нито болят,нито сърбят ама ги имам от доста време.Искам да попитам от какво може да са преди да се консултирам с лекари.Не сам имал полови контакти досега.Ето снимки prikachi . com /files/ 754211G. jpg prikachi . com /files/ 754233V. jpg За да ги видите махнете интервалите,защото нямам право да слагам линкове.

Дори без полови контакти пак може да пипнеш някоя бакретийка... най-вероятно си получил възпаление! Задължително се консултирай с лекар!

Цитирай Първоначално написано от emily33
    Дори без полови контакти пак може да пипнеш някоя бакретийка... най-вероятно си получил възпаление! Задължително се консултирай с лекар!
    A възможно ли е да е някоя по-сериозна болест или някоя венерическа болест?

Ами не знам... има вероятност! Иди на лекар, за да разбереш какво е!

Знам,че трябва да отида на лекар,но много ме е срам да говоря с нашите и затова написах една тема тук,за да разбера евентуално какво е.А относно дали е венерическа болест съм чел,че може да се заразиш само ако си имал полови контакти със заразени или ти е предадена от маиката,но изках просто още 1 мнение.И също поне според мен и засега нямам симптоми и тези петна ги имам от доста време ама все изчаквах да видя дали ще изчезнат сами.......Дано не е венерическа болест .......

Цитирай Първоначално написано от hahaaa
    Знам,че трябва да отида на лекар,но много ме е срам да говоря с нашите и затова написах една тема тук,за да разбера евентуално какво е.А относно дали е венерическа болест съм чел,че може да се заразиш само ако си имал полови контакти със заразени или ти е предадена от маиката,но изках просто още 1 мнение.И също поне според мен и засега нямам симптоми и тези петна ги имам от доста време ама все изчаквах да видя дали ще изчезнат сами.......Дано не е венерическа болест .......
    Срам тее да говориш с ваще а си показваш патката на снимки тука...

Ама тука нито ме виждат, нито ме познават, нито нищо!!!Напълно анонимно!!!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    лекар тук никой няма да може да ти помогне по компетентен начин

Цитирай Първоначално написано от hahaaa
    Ама тука нито ме виждат, нито ме познават, нито нищо!!!Напълно анонимно!!!!
    точно за това трябва да идеш на лекар... щото тука никой не те познава и на никой не му пука и едва ли някой ще ти даде компетентен отговор

Град
    София
    Щом не си правил секс няма от какво да се притесняваш говори с родителите си и отиди на лекар вазможно е и ако много често се самозадоволяваш да си се протрил
    Живеи живота си,така че да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво,когато си спомняш

ще тряя да ти го ампурат , мойте съболезнования за теб и малкия ти приятел. Абе момче ти луд ли си да губиш време да пишеш из разни форуми вместо да ходиш на лекар ... колко по-изпростели може да станете незнам ..

Може ли да ми кажете при какъв лекар трябва да отида?

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Уролог
    Всъщност отиваш първо при GP-то за направление
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

+1

Не разбирам какво толкова те е страх от лекар !? Аз като ходих за апандисита при хирург, знаех че ще ми гледа патлака и дори и майка ми беше в стаята ама все пак се съгласих ... Няма страшно

щом не си имал полови контакти , не е венерическа болест спокойно . . . според мен ти е от кожата . . . (нали там е по-нежна) . . . може и да си се протъркал . . . но се посъветвай с лекар . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си