- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко време може да издаржите без комп?
Лудите движат света!
Не съм пристрастена , така че .. много време![]()
Envoi moi ! ;]
Мога и без него.Единственото нещо заради което ми трябва е за да си пиша по скайп с един много важен за мен човек,защото за сега друг начин за комуникация нямаме. (освен телефона)![]()
Аз го ползвам рядко,защото ми е много натоварен графика,защото ръководя балет ''Сатен'',Галя нали роди и го повери на мен.
xaxaxax
ако имам с какво да се занимавам и да съм в приятна компанияя компютъра изобщо не ми трябва![]()
Не съм зависим от него..Така че ако отидем на почивка не ми е нужен,но смея да кажа ,че когато съм в нас или уча или съм на него..Казват ми че съм имал добре развити пръсти само от компютъра..![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
и аз такаПървоначално написано от shell
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
последно време съм зависима и то до голяма степен...просто не мога да издържа без комп повече от седмица![]()
Колкото се наложи по принцип
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Без комп мога да издържа макс 5-6 дни, ако има с какво да се занимавам, но доскучае ли ми веднага сядам на него :P
` ЪпСуРт....
Същата работа съм и азПървоначално написано от shell
Стига да има какво да правя, такава "джаджа" не ми трябва
![]()
Зависи.На периоди съм, понякога много ми се стои, понякога изобщо.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ако има какво да правя.. въобще не се сещам за него..
по принцип сядам само вечер .. през деня много рядко и то може само скайпа да ми е пуснат даже без да съм на компа овен ако няма с кой да си пиша..![]()
ами.. мисля че доста щото аз го ползвам само за скайп някви сайтове да разгледам.. да погледна в форумите к'во става иии за даскало нещо ако ми трябва... а лятото почни нямам време за компа излизам сутринта и може и другата сутрин да се прибера иии труп![]()
... no comment ...
Колкото е нужно.Т'ва е просто машина не е живота ми.![]()
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
1-2 часа![]()
![]()
![]()
Аз всяка вечер сядам смисъл сядам само вечер ама един път стария ми беше изгорял и един месец нямах компютър ама не ми пречи изобщо, а и аз го изпозвам най-вече за да си пиша по скайпа вечер като всички са на линия иначе компа като го нямаше ходех си на тренировки всеки ден излизах навънка и гледах телевизия малко
поне месец![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами ако махнат компютъра от нас, ще си издържа без него ако трябва и годините..
Но ако тук има компютър и аз не мога да седна пред него, има доста да се мъча![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И без тва нямам кинти да си плащам нета всеки месец![]()
Така че мога да издържа , бахти а-социалните идиоти !
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !