- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко време може да издаржите без комп?
Компа много често ми трябва и за информация, и за забавление, но мисля, че мога и без него. Стига да има какво друго да правя, не съм на него.![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Компа много често ми трябва и за информация, и за забавление, но мисля, че мога и без него. Стига да има какво друго да правя, не съм на него.![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
mного
Ми зависи,колко време няма да съм си в насЗа сега рекорда ми (за последните 4-5 години) е 15 дена и то само,защото бяхме с компанията на море и планина и въобще нямахме време за подобни неща
![]()
Иначе в нас 95% от времето си го прекарвам пред компаПускам си телевизора за да имам к'во да слушам (в случай,че не ми се слуша музика) и айдее в нета
Редовно си пиша с 7 човека (с тях си пишем нон-стоп ако сме на комповете,а иначе има и още 5-6 човека,с които си пиша през ден-два) ... Постоянно се занимавам с четенето на разни интересни глупости в нета,писане на и-мейли,пращане на картички,сваляне на инфо по Аналитична химия и Микробиология ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
+1 Ползвам го за скайп, макар, че отговарям много рядко на съобщение. Скайпа ми е включен, ако ми трябва някой иначе не го пипам (но си стои включен). Влизам teenproblem, impulse, y8 и научни сайтове. Предимно за животни ---> вълци. Даже открих най-големия резерват в Европа /Полша/ , мисля да го посетя, някъде към октомври, септември. : ) Написах си телефоните номера, града улица и т.н. да знам всичко!Първоначално написано от bobo_kaulitz
Мога да издържа дълго без комп, не съм зависим!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Всеки ден сядам за по нещо пред компа, но последния път издържах седмица, 3 дена, 15 часа и 68 минути без компютър, защото му изпуши дъното![]()
Live now, this is your time!
^Искаш да кажеш 3 дни,16 часа и 8 минути(1 час е 60мин хаххах).Иначе незнам аз сядам на компа от скука.Не съм пристрастена и мога и без него,но като няма какво да правя стоя пред компа...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
И аз съм такаПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Не знам... но доста. Случвало ми се е като съм някъде извън града или е счупен. Не е кой знае какво![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
от ден на ден сядам по-рядко на компа...![]()
"People die but legends live forever"
много : )
разходката с приятели е много по-приятно занимание например![]()
компа-като съм вкъщи и нямам какво да правя или когато имам нужда от нещо свързаноо с него :P
Първоначално написано от snufff
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Повече от два часа не мога![]()
The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova
1-2-3 дена максимум.
Много време мога да издържа. Ако съм ангажирана и ходя насам-натам нямам никакъв проблем с компютъра - не съм пристрастена.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
да и след първото ненаписано домашно
глей как не само без комп оставам
точноПървоначално написано от Iviqna
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Няколко часа.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Зависи от случеят.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и аз така. Ако съм с компанията мога и една година![]()
Ами мога и без него . Миналата година нямах комп за около 8 месеца .. не ми попречи . xD