- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко време може да издаржите без комп?
Ако съм с приятели или съм много заета мога да издържам много.Иначе не съм пристрастена,че да не мога да живея без него![]()
Аа без комп не става.Не е ли да се прибера и да пусна музичката да включа скаип не става.![]()
+1 и аз съм такаПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
На няколко пъти нашите са ми спирали интернета и в такъв случай компютъра просто не ми трябва,така че съм издържала по 3 месеца без.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
.......
Сега лятото го използвам само когато ми е ужасно скучно (като сега) или вечер,за да си чатя с фр...
Еми щом тв-то ми е под ръка мога много време..![]()
Keep Smiling (sun)
еми аз лично мога и без компда де ако имам какво да правя .. даже няма и да се сетя за него .. ама там е проблема че по цял ден скучая и си вися в скайпа
просто няма друг начин да убия скуката ;xx ..
![]()
ох еми не знам ..ама сега ще ходя на село за една седмица и ще видим дали се издърържа толкова време ;дд![]()
Въпросът е много относителен... Едни не могат без компютър от чиста нужда. Пристрастени са. Други не могат без комп, защото работата им е свързана с компютър. Трети не могат, защото си комуникират с много хора чрез тях. Аз лично се занимавам с уеб сериозно и ми се налага по цял ден всеки ден да съм на компютър. Умирам за моментите, в които съм извън София без комп и мобилен и просто съм навън...
Ами незнам ако имам някво занимание или работа, изобщо не мисля за компютър, но редовно си сядамможе би не бих издържал много незнам и аз
![]()
Предполагам доста. Но зависи.
Ако правя нещо друго - приятно и което ми харесва,ако пътувам например мога да издържа мноого. ^_^ Не съм пристрастена ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ако имам каквво да правя може и месец без него
но ако ми е скучно, просто не мога без него![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
мога да не сядам на него много време .. ноо знам ли че няма нет или че е развален изтрещявам ...![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Ако ми е скучно не се издържа.Супер съм пристрастена.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Щом имам ТВ и всякакви източници на музика , мога да издържа вечно![]()
I`m NOT strange , I`m just Different
въпреки, че го ползвам редовно, определно не бих казал, че съм пристрастен
бих издържал колкото е нужно
Абе много време мога да издържа много време без комп,но ми променя психиката![]()
Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"
Ако имам интересно занимание, развлечение или просто има какво да правя извън вкъщи мога да издържа много време. Седя на компа от тъпотия..![]()
Не съм пристрастена към компютъра и не изперквам, когато примерно две - три или повече седмици не съм сядала пред компютъра. Така че - доста време. :P
I do what I want, I do what I please
There ain’t a soul who will stop me
I take what I want, get whatever I need
There ain’t a soul who will stop me
kolkoto si iskam vreme![]()
no sq druga e rautata ako mi zemat telefona
Амии,1 месец съм издържала,но друго си е с комп сега ,каквото и да си говорим.Прибираш се ,сядаш,чатиш,музика слушаш,добре е добре![]()
![]()
Summer (h)