- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко време може да издаржите без комп?
Не мога без комп тфа е единственото хубаво нещо в живота ми![]()
1 седмица макс... после полудявам![]()
Everything it`s possible !
5-6 месеца..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Около 1 месец.Единствено ми трябва поне на седмица да гледам по 1 от ново излезлите филми.![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
ако имам възможност да съм навънка с приятели, не я пропилявам... и компа мога да го забравя моментално... ако ми омръзне плейлиста на мп3ката само ше седна да си го сменя.. ама уви постоянно кисна у нас, на никой не му се излиза...
Миналата година издържах един месецТая обаче ще си запълня времето само с излизане , без компютър писна ми от него
![]()
Когато съм на почивка въобще не мисля за компа, или пък лятото - почти не бутвам! По цял ден съм навън. Зимата обаче не мога да издържа повече от 1 седмица. =)
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
нито една секунда![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
На море бях 1 месец без комп, мисля че бих издържала и още![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Без комп мога,но без интернет въобще,ако мога да влизам през тела или през конзолата през нета закво ми е комп.Цялата работа е до интернет не до колко си пристрастен до комп.
Абе ако мога да пътувам цяла година из различни страни,за интернет вобще няма и да помисля!Миналата година бях 2 месеца без комп,защото ми го поправяха.Мога да го спра когато си поискам,стига да имам други забавления.
Още MuffDiver е прав/а.Може и полувината от вас нямаше да стоят пред компютъра,ако нямаха нет.Ако нямах нет,сега нямаше да съм пред компютъра
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Бях на почивка 1 месец и издържах.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ако брат ми не ме тормози мога да не докосна комп сигурно и 1 месец
е ще седна 1-2 пъти да си видя фейсбука![]()
Има-няма 2-3 минути ... повече от това няма да издържа - слагам си бесилката.
Не много - няколко часа като през това време си гледам iPhone доста често за нови email - и .
90 дена иначе ще ми махнат ацц-то от Близард![]()
Keep It Real !!!
колкото е нужно,стигат ми 2-3ма авери + кола+пари друго не ми трябва.
ми не много![]()
![]()
![]()
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Предполагам доста, не ми се е налагало. Все ще си измисля някакво занимание, но гадното е, че няма да мога да гледам никакви филми или да си чета книгите (обикновено го правя на компа).
Първоначално написано от xxmexx
седмица![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.