- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм на 18, а приятелката ми на 23
Приблема ми е следният: аз съм момче на 18 години от София, в момента нямам приятелка, с бившата се разделиь преди 3 седмици защото се оказа, че е била с мене само заради парите които уж съм имал.
Преди една седмица се запознах с едно момиче на 23 години, тя не е от София, студентка е тук, от провинцията е. Изключително привлекателна, висока, руса с прекрасно тяло и божествени гърди. Излезнахме 3 пъти на кафе, още на първата среща се целунахме, а вчера тя бе толкова настъпателна, че по всичко личи, че следващият път ще правил секс.
А същинският проблем се състои в това, че ако тръгнел се притеснявам какво ще кажат приятели и познати. Възрастовата разлика все пак е 5 години.
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Аз мисля че разликате не е голяма а и важното е не какво ще помислят приятелите ви а какво ще означава тази стапка за вас самите
Живеи живота си,така че да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво,когато си спомняш
Възраста няма значение.. ако се обичате не трябва да ви пука какво ще кажат приятели и познати!..
оха.. какикча якооо![]()
Е чак пък да се обичаме... Просто ме привлича и както изглежда аз привличам нея. Целува се добре, страшно е красива.. с две думи е едно сериозно момиче, в смисъм че е истинска жена, а не като курвичките на по 15-16 години които нямат и капка женственност (според мен).Първоначално написано от Rofl4e
Абе ще се опитам да направя нещо с нея пък каквото сабя покаже!
Абе май се хвалиш, а.Не виждам какъв е проблема, щом се обичате.
Хваля се. Хваля се защото се чувствам късметлия за дето имам този късмет да излезна с 23 годишна която да е навита да направи нещо с мене.Първоначално написано от unlimited
П.С: стига с това "обичате се". Аз не вярвам в любовта....
Разликата не е голяма и няма значение какво ще кажат другите важното е ти какво искаш![]()
Първо-хайде да не слагаш всички момичета на по 15-16-17 под общ знаменател а?Не съм съгласна че не са женствени.Аз ако ти кажа, че на 18 не си ми мъжествен какво?Да,ама не.То годините затова ги има и затова човешкия индивид се развива през тези години.15-16 годишните като станат колкото какичката ти и те ще са женствени и тогава друго ще мислиш...но сега по темата: за мен лично такава връзка не ми е много сериозна и нормална.Винаги подобна комбинация момче+по-голяма ми се е струвала странна.Сега си й интересен,а ти си хлътнал...и все пак ти какво продължение очакваш и защо ни питаш като и без това НЕ ВЯРВАШ В ЛЮБОВТА ? За секс-връзка ли говориш или...?
Ами предимно секс връзка и просто да си прекарваме добре. Без сантименталности и мелодрами.Първоначално написано от LiPs_of_an_AnGeL
Не виждам кое им е лошо на 15 16 годишнитеПървоначално написано от Love_Boy
![]()
Абе просто си се изчукайте и толкова пак ако нещата потрагнат добре дошло а и помеждодругото и аз не вярвам в любовта
Живеи живота си,така че да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво,когато си спомняш
На мене лично не ми харесват особено защото не знаят що искат, търсят без да знаят на къде са се запътили. Аз предпочитам по зрелите жени, по големите от мене с една две години. Едниственната по-малка от мене с която съм бил през последните 2 години е бившата ми приятелка която се оказа голема лигла.Първоначално написано от jambo_bs
абе с две думи 15-16 годишните не му пускат на момчето щото не знаят кво искат пък в същото време са курвичкиПървоначално написано от Love_Boy
кат не мислиш за сериозна връзка кво си се затревожил?? на мен честно казано не ми харесва като видя някоя на 25 да ходи с някой на 19 (примерно) земат ни хубавите батковци
(то пък някои не с аголяма загуба..) но пък предполагам че за момчетата е яко..
Cruel Intentions
Автора би ли бил така добър да пише грамотно ?![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
След няколко години тя ще иска вече дете и семейство, нали
Не се впрягай много много в тая връзка
Smile!?
emi nz ama 6tom e e grija pove4e zatova kakvo si mislqt poznatite vi a ne za tova kak se 4ustva6 ti za kvo govorime izob6to...ako slu6a6 vsi4ki okolo tebe i se suobrazqva6 s tqh kvo 6te si s neq 1 sed. nqkoi 6te ti kaje abe tq e mn golqma ili ne6to drugo i vednaga 6te mu se vurje6 i ste do tam.Mi tupo e ako ti se 4ustva6 dobre s neq evalata budi s neq bez zna4enie kakvo 6te kajat okolonite se pak ti 6te spi6 s neq i 6te si prekarva6 vremeto s neq kvo ti puka za mnenieto na okolonite![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
не всички на 15-16 са курвички..!!!!Първоначално написано от Love_Boy
Ако си попадал на такива твои проблем..
Добра възрастова комбинация,но не вярвам да се получи нещо повече от страстен и вълнуващ секс.На различни години сте,мислите за различни неща,а и както на всички им е ясно момчетата съзряват на по-късен етап от момичетата.Чукайте се и не се вкарвай в любовни филми,силно се съмнявам да се получи.
ае момче като е руса,висока и строийнна,и като е кака кво чакаш еби я![]()
![]()
Жестоко жестоко жестоко ... нямам думи ... някой май се хвали че е забил кака....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Стига да се обичате няма поблеми,възръстта не е чак от толкова голямо значение...
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Ми лошо няма, к'во?Първоначално написано от ubuntureload
Walk with me now, fly with me later...