- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм на 18, а приятелката ми на 23
[quote="Vichko0o"][quote="galenata"][quote="Vichko0o"]Ti kazvash mnogo istini, dori i da me zasegna v nekolko posta, ne moga da ne ti go priznaq. Povecheto ot ideite koito izpovqdvash sa 100% pravilni i sum sklonen da te podkrepq.Първоначално написано от galenata
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Олееее тука се заформи много креативен спор,и двамата отговаряте умно и на мен ми е много много интересно(малко сиерджия се изкарах)!
Като цяло до сега,мисля,че подкрепям тезата на момчето!![]()
айде нащеПървоначално написано от Trumi
![]()
тва момче каза такива истини, че "галената" сигурно се крие някъде![]()
Full Respect!!![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Господи.. за какво е цялата тема ... направи като един "истински мъж" еби и заебаваи![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
em az sam na 14 a hodeh s mom4e na 23..smisal adski sme6no zvy4ii no ni be6e priqtno zaedno..taka4e va6ta razlika izob6to spored men ne e golqma..![]()
![]()
Поддържащи се и неподдържащи се момичета именно-това казах,че кифлите са поддържащи се момичета,а ти не харесваш такива,следователно харесваш неподдържащи се(такива който са станали от леглото визирах по-горе).Не се опитвай да ме изкарваш глупава,проста и т.н.В 4-те ми поста съм изказала доста различни неща,които просто не искаш да приемаш.А и не те карам.Не съм пропуснала нито един коментар,ти сам казваш "Ненавиждам кифли".Ти самият си предубеден и каквото и да ти говоря няма да го приемеш.много хора са материалисти-факт.Може да изглеждам такава,а може и наистина да стана мутреса,това само времето ще го покаже.Да,получавала съм много предложения,но нито едно не съм приела.Не смятам и да ги приемам за в бъдеще.И понеже сегашният ми приятел има хубава кола айдее ... аз съм толкова пропаднала,такава материалистка,само парите гледам...Ще кажеш и че спя с него заради парите.Не давай много прогнози,не се знае след време и ти къде и с кой ще си.Не съм тръгнала да лъжа,просто съм тръгнала да убеждавам предубедени хора,в неща които действително са така.И да различна съм-всеки човек е различен сам по себе си.Отвори си очите малко,можеш и да го разбреш.Не съм се изкарала нито първата,нито последната,нито най-великата.Нито пък се смятам за такава.Ти дори не ме познаваш-нямаш никакво право да ме оценяваш,камо ли да се заяждаш.Ако бях толкова проста нямаше да ти отговарям на вулгаризмите културно,а щях да почна да те обиждам.Ако искаш спами,има си модератори,които ще преценят дали темата е за ключ.Не смятам да разговарям на лични съобщения с човек като теб.
galenata - момиче мечта! Точно такъв тип момичета харесвам - интелигентни, красиви и същевременно земни. Приятелят ти е късметлия!![]()
Ох толкова банално написано .... Защо ли го има в още няколко поста... Дам пак в твои постове .... Добре защо смяташ, че ти си различна ? А не си поредната ку*вентия ? Защо като смяташ, че си различна не си сложиш няква нормална снимка на авата, а задължително трябва да си периш циците ? Защо като не ти се занимава с хора като "мен" продължаваш да ми отговаряш? И кое е вулгарното в моите постове ? Истината ли ? Извинявай, че истината е нещо вулгарно за теб ! Хваща те яд, че някъв дришльо те направи на 2 стотинки пред форума ? Че доказа без да те познава ква си и що си и ти не можеш да се защитиш ? С такива като тебе "уникални" съм израстнал..... Само факта, че си го направила пърия път без чувства и то на няква детска възраст ми дава абсолютното право да ти кажа, че еволюцията те е подминала ЗДРАВАТА !!! И като имаш хубави оценки в училище, защо не даваш компетентни отговори във форума ? Като чета твое мнение, или припадам от смях, или ми иде да те псувам до 9-то коляно... Обясни ми де с кое си въобразяваш, че си различна и си нещо "развито".... Така и не ми обясни много от въпросите, които ти зададох .... Ето "Хичнемипука" ти обесни какво значи КИФЛА, но ти продължаваш да ми говориш за "поддържани и неподдържани" момичета - което няма нищо общо с кифлите, и аз ти го казах с ЕДНА дума какво значи с надеждата да разбереш, но то в тая херметически затворена кутия, която ти наричаш глава нищо не може да влезе ... Ти си типичната "Кели Бънди" в реалния живот обаче !!! Ще седне да ми обеснява каква е и що е без ЕДНО доказателство за това нещо .... И пак ти отговарям НЕ ме кефят КИФЛИТЕ, поддъжащите се и неподдържащите се момичета са друга работа запиши си го на едната ръка да правиш разликата !!! Как да не се опитам да те изкарам глупава ? Прочети ми постовете и прочети своите постове и направи съотношението на разговора, той звучи като "Как си?"Първоначално написано от galenata
"Ми нищо" ....
А и аз от къде ще знам приятеля ти каква кола кара ? Но въпреки това отгатнах ... На вас малоумните кифлички ви е ВРОДЕНО подсъзнателно(тъй като съзнанието ви липсва) да избирате "любовта" по дрехите и колата ... Аз съм си намерил мястото в света и знам къде съм и колко мога и как го мога, ти си тази която все още не знае защо е на тоя свят...Когато ми отговаряш на "вулгаризмите" културно поне гледай отговора да е компетентен, а не просто да надраскаш 2 реда (след като изрично те помолих да не спамиме темата и да не ни четат всички простотиите) ти все пак реши, че трябва да пишеш тука за да се покажеш колко си умна, как ще направиш на "гъз" някакъв си от форума .... Точно за това не искаш да ми пишеш на лично, а не щото "не ти се пишело с такива хора". Аман от простащина и високомерност... Ти си жалка и ограничена и щом искаш така ок !! С твойте камъни по твойта глава ! Ще спамим в темата докато не я локнат!!! Щом ти изнася целия форум да ни гледа сеира няма проблем ! Мен ми е се тая, които от форума ме познава, знае, че не си поплювам и не съм поредния дечко дето не може да направи 1 цяло изречение .... Ае ше ти се не знае и селската .... До вчера даваше на трамвая сено да не те ухапе, от днеска вече си въобразяваш, че света се върти около тебе .... Щом не ти изнася да се заяждам потъни в малоумния си измислен свят и не се занимавай с мене бе ! Но щом смяташ, че си "умна" давай изтъкни го да видим колко си умна !!!!!
De-Phazz - Anchorless
Ти па си толкова повърхностен !!! Видя и циците, видя и сладкото личице омазано с грим, прочете 2 реда от нейните постове нищо от мойте и вече разправяш, че си харесвал такива момичета .... Колко жалко и типично за дечорлигаПървоначално написано от nikemilov
![]()
De-Phazz - Anchorless
Повърхностен е почти колкото теб.Ако считаш спирала и гланц за много грим,значи можеш да говориш,че имам доста.Фон дио тен ползвам веднъж на доста време.И не,не се мажа по 2-3 часа преди да изляза ако това си мислиш.За мен това е напълно нормална снимка,нито е извън границите,нито е вулгарна,нито е прекалено разголена.А вулгарни за мен са думите ти-тъпа си,проста си.Обяснила съм ти каквото съм сметнала за редно,не съм длъжна да разкривам подробности от личния си живот.Отстоявай си позицията,твое право си е.Отговарям ти не заради самият теб,а заради това,че имам какво да кажа.Това,че ти смяташ мненията ми за некомпетентни не значи,че всички останали разсъждават така.И не зависимо кое е банално и кое не,важното е че е вярно.Курвентия не съм,защото правя секс само и единствено с приятеля ми,не съм тръгнала да го правя за пари,нито спя с него заради колата му.Какви доказателства очакваш да ти дам?!Сега пък съм и високомерна.Момко,усещаш ли как си избиваш комплексите (да,това може и наистина да е банално,но няма друга причина да го правиш) и за жалост не аз се повтарям,а ти.И точно ти започна и продължаваш да правиш този сеир.Много си заинтересован нещо,щом ми прочете всичките коментари.Не желая да се занимавам повече,все пак мога да се уча как да стна мутреса,вместо да си пиша с някакви недореализирали се човечета.Първоначално написано от Vichko0o
![]()
И ти смяташ, че с това мнение се изкарваш невинната жертвичка на комплексирания Вичко от форумчето ? Ох миличкото то сигурно в момента се чувстваш много горда с това което си написала ? Как си нахранила един КОМПЛЕКСАР, как си го затапила и колко силни думи си казала ! Виж не става въпрос за теб за мен или за този там дето го защитаваш. Говорех и малко по глобално но ти това не можа да го разбереш ....... Какво разбираш под норми за снимка ? Факта, че още 3 сантиметра настрани презрамкте на рокличката и хоп зрънцата са навън ? Както и да е слабо ме вълнува снимката ти и начина ти на живот, просто ми е смешно как вместо да си замълчиш и да се замислиш за някои неща, които казах и да се запиташ някой и друг въпрос, ти реши да ме изкараш вългарен, че съм те нарекъл "тъпа", това е далече от истински вулгаризъм ... Все тая, но защо не се замислиш защо се заядох с тебе ? Защо не разгледаш снимките в разните сайтове за запознанства, и ще видиш защо те нападнах ! Бас ловя, че имаш профил поне в 1 сайт и снимки разголени има 101% !!! Защо ви въобразяваш, че само теб нападам ? Нападам в общи линии всяка кифладжиика в тоя форум ! Щото те нямат брой и за това. Виж, че ти дори не можеш да се защитиш като хората, ами си хванала да защитаваш някой си, който ти каза, че си мацка мечта, без дори да се опита да ме опрекне ... Не случайно въртя 10 неща в 5 мнения с надеждата да се замислиш върху едно от тях и да си кажеш "брех ма той може да е прав бе..." но не ти реши, че съм комплексиран вулгарен "недореализирал се" (което не схванах точно с кое не съм се реализирал но както и да е ) дебил, който си търси само да се храни с някой... Ти приемаш всичко твърде буквално и за това ти се струват банални вулгарщини, които се чудиш как да разбереш, ако се опиташ да прочетеш между редовете може и да схванеш какво ти НАМЕКВАМ !!! Поне ако имаше 1/1000 от акъла, за който говориш поне щеше да си направиш труда да си сложиш някакъв тотално различен аватар за да не го намесваме, да видя, че имаш нещо в главата и че си струва цялото това писане... Но не, ти си бъркаш в ушите, четеш с едно око и то от където ти скимне и пишеш колкото да не замре темата .... Няма да се занимавам повече с тебе не се притеснявай ! С този пост ти доказвам, че ти си просто ПОРЕДНАТА !!!! Успех за напред дано греша за теб, дано нищо да не се сбъдне от това което каза, ще съм много щастлив !Първоначално написано от galenata
De-Phazz - Anchorless
Да си сменя аватара,заради тва,че на тебе не ти харесва?!Ти полудя ли?Ако искаш го намесвай,на мен изобщо не ми пречи,говори си.Изказвай си голямото възмущение.Понеже ти си различен от всички,за това ги говориш тези неща.Каква полза имам аз от това дали ще замре темата или не?Разбирам,че говориш глобално-това ми е пределно ясно.Но аз не мога да защитя всички глобално и в частност "кифлите".Аз говоря за себе си.Лови си басовете,мога да ти кажа,че може да имма разголени снимки,но нямам регистрация в нито един сайт.Единствено във Facebook,но него не го броя за сайт за запознанства.
Абе човек, става въпрос, че тази потребителка за мен е хармония между отличен външен вид, както и притежанието на маниери, висока култура и интелигентност - неща, които липсват не повечето от момичетата на тази възраст. А за вашия спор - нямам намерение да обсъждам.Първоначално написано от Vichko0o
Mdaaaa spora e ojesto4en.Az vse o6te sam na mnenieto na mom4eto,kato iskam da kaja 4e nqmam ni6to protiv momi4eto,az gledam ne6tata ne mejduli4nostno,a kak toi misli za edin tip momi4eta koito sa s dosta trup4iv vkus.
Ina4e za momi4eto,nqmam mnenie,no kato cqlo 4eta s interes kakvo si pi6ete i moga da kaja 4e v nqkoi slu4ai ne e prava,a mom4eto puk e dosta kraino,no vse pak mislq 4e spora e kreativen.![]()
а ти си като някой футболен коментатор
"и иначе този тоооолковааа симпатичен младеж..."
![]()
haha 'i eto sega toi goni topkata,i ti4a li ti4a li ti4aaaaa'Първоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
Prosto sa mi mnogo zabavni dvamata i dvamata govorqt umno i gledam seir malko..aide se edno ti ne go sledi6 toq ma4 i ti
![]()
аз съм пристрастнаПървоначално написано от Trumi
пък и дамата ми е леко антипатична
и възгледите ѝ не ми допадат
neee i v neinite dumi ima logika.6to ti e antipati4na malkata!? :PПървоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
![]()
![]()
Ако продължавате така от сайта може да излезе още една книга![]()
"Диагноза кифла"
![]()
хххххххххаааааа ... а бе брато какво ти пука като е по-голяма от тебе... хората са го казали....даже трябва да се радваш, че си забил толкова голяма мацкаПървоначално написано от Love_Boy
... дори и да ебават не трее ти пука... важното на тебе да ти е кеф и да ти харесва...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
IMENNO!!!!Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
![]()
в твоя случей тази разлика от 5 години, не трябва да те тревожи изобщо, да же трябва да си доволен...Първоначално написано от Love_Boy
![]()
<N>