- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане първият път
Да ще можеш и е супер яко на мен ми харесва уникално много....
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Първоначално написано от BigFakeSmile
Нз, мен лично не ме кефи особенно![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
На 14 години по-добре лижи сладолед..
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Първоначално написано от kosder
![]()
![]()
!!! Evala
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
хах брато давай с теб съм духом пиеш 1 за отскок да нему мислиш ама 1 ! че нема можеш го дигниш послеи действаш лизането е част от любовната игра както каза 1 от колегите тий че немаш никъв проблем нема начин в това да се изложиш на нея се ще и хареса :P :P
хехе и азПървоначално написано от FuckLove
![]()
Що-страх те е да не пусне зъбки отдолу и да ти отхапе езика ли?Първоначално написано от ZoXaZ
Само гледай да не я отвориш с език![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
бройте ме и мен :PПървоначално написано от NaNa_SladuRana
ПИША КРАТКО!
ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!
хмм .. мен също ме лизаха даже предишния ден .. преди първия път .. и беше нещо като подготовка .. ммного сладка подготовка .. ще й хареса на 100% :P :P :P
Абе лижи няма страшно, само че... лижи преди да я чукаш.. освен ако не си вампир де![]()
![]()
Има една много луда техника, казва се тайфун лижиш в кръг и в същото време навътре навън, Така може да я побъркаш![]()
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
по точното определение е торнадо с език мислячеПървоначално написано от wersa4e
![]()
ПИША КРАТКО!
ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!
няма да ти даде ... по скоро свирка ще ти направи. Ако ти даде значи не е девственаама щом питаш такива въпроси както казаха по горе ходи лижи някоя близалка.
-- -- --
Защо да не можеш? Да не би химена да е невидима преграда в/у срамните устни и да има вкус на найлон?.. Можеш, стига тя да иска, разбира се.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
По 1 отговор в такива теми.Оттам нататък всичко се повтаря..
Първоначално написано от angellove
Ми почти e задължително...част от любовната игра ии по-лесно за нея после![]()
opredeleno mn 6te i haresa moje d aima i malko smu6tenie no ako se pritesni ili se drupne prosto q uspokoi kajii nqkolko ne6ta i taka no ne se tkazvai vednaga prosto i kaji 2-3 dumi 4e nqq stra6no i 4e 6e se razmaje ot kef i tva e i i pokaji 4e ti naistina go iska6 za6toto opredeleno 6te i e stranno purviq az purviq put umrqh ot sram![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Първоначално написано от Byboleche
+1![]()
Ако е девствена ще я е малко срам, но това не означава, че не го иска. Сигурен съм, че ще й хареса много.![]()
пробвайПървоначално написано от ZoXaZ
Определено ако си знаеш работата ще и хареса!1-во ще я предразположиш и 2-ро ще е много по-лесно проникването!може да я е малко срам,но не се притеснявай!Само не я насилвай!И ако много я боли след разкъсването може да продължиш с език!Успех!
![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Давай смело , но все пак тя може да не иска![]()
Просто опитай и й попитай дали й е приятно все пак .. Аз например НЕ ОБИЧАМ.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii