- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за коса с обем
Искам да ви попитам дали знаете нещо ефекасно за предаване на обем,което сте използвали.Косата ми напоследък е супер сплескана,когато я измия е обемна то4но за 1 4ас...(без топиране)
p.s.Извинявам се ако има такава тема...потърсих,но нищо не намерих.
Благодаря предварително![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Топиране, големи ролки или издухване на долу.. Сега за това се сещам : )
Stay up all night with the stars *
офф, всички се чудят как да си направят обем, аз пък се боря с това да го намалям...![]()
![]()
![]()
Вафлички на пресаПървоначално написано от LittlePrincess
ама не го препоръчвам, че от това косата ми изгоря адски много.
![]()
имам впредвид шампоан,маска,балсам,спрей нещо такова ....
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Еми да можеш да използваш шампоаните и балсамите на Wash&Go аз сега съм с тях и съм доволна![]()
![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
аз със тия ролки нищо не постигам пък саво дето се скубяПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
i az sum takaПървоначално написано от fluffka1
![]()
P.S. izvinqvam se che pisha na latinica, no kirilicata mi se precaka neshto
Let's get drunk tonight!
И аз имам същия проблем.........,но явно никой не знае
топирване е решението аз така си го решавам с топинг
wash and GO
Има хора (като мен), при който с тУпиРАне няма никакъв резултат, освен ако преди това не са се правили с вафлички..Първоначално написано от nebrejnata
![]()
При мен е такаПървоначално написано от InnchetO
или става обем,но пада мн бързо
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Да и при мен не се получава...явно не умея да се топирам или косата ми е прекалено тъпаааааааааааааПървоначално написано от InnchetO
,но без това доколкото знам косата се изтощава
![]()
Еми не е само при вас. Ето, че три се събрахме![]()
Ако нямам вафлички преди това - няма обем. Колкото и да тупирам най-много за половин час да имам обем и спада (ако въобще нещо стане).
Изправяте ли си косата? (може да е понеже е много права)
аз я изправям понеже в крайщата е чуплива![]()
и аз съм такаПървоначално написано от InnchetO
ако нямам вафлички на косата обема издържа максимум 1час а ако сложа лак няма споменавам
![]()
![]()
а моята коса е права само краищата са непоносими
мисля че Wash And Gо ще ти помогне
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
s golqma kr1gla 4etka sy6i6. kak da ti obqsnq zemar zaviva6 i sy6i6 izpraveno dokat e.off izrazix se yjasno no mislq 4e se se6ta6 kak.ako go napravi6 dobre se poly4ava syper
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
^Абе аз съм почти фризиор бесериозно, покрай тая коса толкова съм заразбирала тея неща, че ми е повече от ясно.
Като казвам, че няма начин - няма начин. Аз не искам обем.. искам СУПЕРобем.. в смисъл не искам да е някакъв естествен. Е, не и да е някав... ;д но да е големичък. И няма начин без вафлички и тупиране. ;[