- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имате ли нещо против гейовете и лезбийките?
Хора всякакви... Не мога да съдя никого и не мога да не харесвам някого без основателна причина. Ако има някой, който да ме дразни и отврашава, то би бил заради самия себе си, а не заради сексуалната му ориентация.
Кво да не те е ебал случайно ?Първоначално написано от MrUndaztood
Айде недей да пишеш, при това неграмотно, за неща които не разбираш и от които си много далеч. Пък и не е това мястото, ако имаш нещо да казваш по темата го кажи, иначе сега да седнем да си обсъждаме аватарите , никовете и други странични работи не е това темата.
И не не трябва всички да са еднакви - даже напротив не съм комунист ^^ Ама толкова нямаш с какво да изпъкнеш, интелектуални данни или таланти с които да си различен, че трябва да ходиш с чеп в задника ?
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
+1Първоначално написано от h4x0r
Нямам абсолютно нищо против, дайе бих предпочел най-добрият ми приятел да е гей, понеже нямаше да има вероятност да се натиска с приятелката ми или да си развалим взаимоотношенията заради някаква женка!
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Oйййй,да не засегнах интелектуалното ти самочувствие...аз може да ходя с чеп,ама поне ходя,докато ти си постоянно одупеният на задна...айде със здравеПървоначално написано от Sevt
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Не...![]()
Go go go...![]()
![]()
![]()
Да живее "Великолепната петорка":P
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/wateran
http://www.ross90.aha.bg/
http://zoom.bg/potter
- II - Ru - loves - Gu - II -
ОК , против лесбийките нямам нищо против , даже мн ме радват , НО гейовете вече са ми супер гнусни ...![]()
Не ми пречат нито гейовете, нито лесбийките.Не се интересувам кой с кого си ляга, а в друго отношение не мисля, че се различават от другите.Дразнят ме хората, които се правят на обратни без да са, само за да привличат внимание(като това обикновено са момичета).
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Нямам нищо против гейовете стига да не са около мене,нямам нищо против лезбийките стига да са около мене![]()
![]()
на мен за сега ми е безразлично
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
нали сме модерно общество .. не трябва ли да ги приемаме ..
Не нищо не си засегнало.Първоначално написано от MrUndaztood
Иначе изключително интелектуален отговор, просто трябва да замълча![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Аз ,че съм момиче,което почти през целия си живот се е влюбвало в други момичета не приемам хомосексуалността чак се учудвам,че има толкова хора,които приемат това
Смятам,че хора като мен не бива да се раждат ,не е важно какво пишете тук дали ни приемате или не важното е,че да си такъв не е в твоя полза или предимство,вечно да се криеш,за да не си подиграван,та дори и убит.
Един човек да разбере,че си гей ,без да си му демонстрира,просто е разбрал случайно и го раздухва из целия град от дума на дума. Цитирам една позната :
В нашата държава хората все още мислят, че изразявайки себе си или своето различие - без значение в каква сфера на личността им е то - нарушават мира на някой друг. А всъщност, потискайки себе си, те нарушават своя. Както го нарушават и онези, които не им позволяват да бъдат себе си. Има изключително брутални случаи, като моя приятелка, която е с друго вероизповедание и е държана от родителите си като заложник - заключена, без документи, без телефон. Добре, че някак е успяла да повика полиция, за да си тръгне.
Аз лично нямам нищо напротив. Различни хора с различни идеали. Всеки има право да живее както си иска. Не познавам никой който да е гей/лесбийка.
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Ами, малко съм двулична на таз тема...Как до го кажа..давам направо ПРОТИВ гейовете, ЗА лезбииките....![]()
Лесбото си е ОКей ! Обаче гейовете.....Не мога да ги търпя.
Нищо против , но за лезбийките .. ГУБИТЕ МНОГОО !![]()
Не,нямам нищо против тях.Човек не може да върви срещу природата,а и това,че са с други наклонности и предпочитания не ги прави и ни най-малко по-различни от нас.
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
Нямам, ако си седят на задниците и не го демонстрират.