.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 265
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Хора всякакви... Не мога да съдя никого и не мога да не харесвам някого без основателна причина. Ако има някой, който да ме дразни и отврашава, то би бил заради самия себе си, а не заради сексуалната му ориентация.

Аз обичам лесбосите! Всеки мъж ги обича!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    " И какво като са около теб?! Въпроса не се отнася само за теб,а за всички "стига да не са около мен" "

Ми дразнят и ми е противно да ми дишат въздуха. Що тебе някои хора не те ли дразнят или обичаш всички на тая прекрасна земя ?
    Oпределено и един от тях е популиста Волен и всичките 200 и косур депутатища от А до Я във великата сграда - парламента!

И за кво те дразнят?! Всички ли трябва да са еднакви и монотомни!?
    Кво да не те е ебал случайно ?
    Айде недей да пишеш, при това неграмотно, за неща които не разбираш и от които си много далеч. Пък и не е това мястото, ако имаш нещо да казваш по темата го кажи, иначе сега да седнем да си обсъждаме аватарите , никовете и други странични работи не е това темата.

И не не трябва всички да са еднакви - даже напротив не съм комунист ^^ Ама толкова нямаш с какво да изпъкнеш, интелектуални данни или таланти с които да си различен, че трябва да ходиш с чеп в задника ?
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от h4x0r
    Лизбийките ме радват, ама гейовете...

ДА СИ НАВРАТ АТОМНА БОМБА ОТЗАД, ДА СИ ПРЪСНАТ ШИБАНИТЕ ГЛАВИ С ПУШКА-ПОМПА, ДА ГОРЯТ В НАПАЛМ!

EDIT: СТАНИ СКИНАР, НАБИЙ ГЕЙ!
    +1

Град
    isperih
    Нямам абсолютно нищо против, дайе бих предпочел най-добрият ми приятел да е гей, понеже нямаше да има вероятност да се натиска с приятелката ми или да си развалим взаимоотношенията заради някаква женка!
    Любовта се изгася само с куршум! \m/

" И какво като са около теб?! Въпроса не се отнася само за теб,а за всички "стига да не са около мен" "

Ми дразнят и ми е противно да ми дишат въздуха. Що тебе някои хора не те ли дразнят или обичаш всички на тая прекрасна земя ?
    Oпределено и един от тях е популиста Волен и всичките 200 и косур депутатища от А до Я във великата сграда - парламента!

Кво да не те е е*** случайно ?
    Айде недей да пишеш, при това неграмотно, за неща които не разбираш и от които си много далеч. Пък и не е това мястото, ако имаш нещо да казваш по темата го кажи, иначе сега да седнем да си обсъждаме аватарите , никовете и други странични работи не е това темата.

И не не трябва всички да са еднакви - даже напротив не съм комунист ^^ Ама толкова нямаш с какво да изпъкнеш, интелектуални данни или таланти с които да си различен, че трябва да ходиш с чеп в задника ?
    Oйййй,да не засегнах интелектуалното ти самочувствие...аз може да ходя с чеп,ама поне ходя,докато ти си постоянно одупеният на задна...айде със здраве
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

...

Не...
    Go go go...
    Да живее "Великолепната петорка" :P

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    ОК , против лесбийките нямам нищо против , даже мн ме радват , НО гейовете вече са ми супер гнусни ...

Град
    в мечтите ти
    Не ми пречат нито гейовете, нито лесбийките.Не се интересувам кой с кого си ляга, а в друго отношение не мисля, че се различават от другите.Дразнят ме хората, които се правят на обратни без да са, само за да привличат внимание(като това обикновено са момичета).
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Нямам нищо против гейовете стига да не са около мене,нямам нищо против лезбийките стига да са около мене

на мен за сега ми е безразлично
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

нали сме модерно общество .. не трябва ли да ги приемаме ..

Град
    София

Кво да не те е е*** случайно ?

Oйййй,да не засегнах интелектуалното ти самочувствие...аз може да ходя с чеп,ама поне ходя,докато ти си постоянно одупеният на задна...айде със здраве
    Не нищо не си засегнало.
    Иначе изключително интелектуален отговор, просто трябва да замълча
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Аз ,че съм момиче,което почти през целия си живот се е влюбвало в други момичета не приемам хомосексуалността чак се учудвам,че има толкова хора,които приемат това
    Смятам,че хора като мен не бива да се раждат ,не е важно какво пишете тук дали ни приемате или не важното е,че да си такъв не е в твоя полза или предимство,вечно да се криеш,за да не си подиграван,та дори и убит.
    Един човек да разбере,че си гей ,без да си му демонстрира,просто е разбрал случайно и го раздухва из целия град от дума на дума. Цитирам една позната :

В нашата държава хората все още мислят, че изразявайки себе си или своето различие - без значение в каква сфера на личността им е то - нарушават мира на някой друг. А всъщност, потискайки себе си, те нарушават своя. Както го нарушават и онези, които не им позволяват да бъдат себе си. Има изключително брутални случаи, като моя приятелка, която е с друго вероизповедание и е държана от родителите си като заложник - заключена, без документи, без телефон. Добре, че някак е успяла да повика полиция, за да си тръгне.

Цитирай Първоначално написано от Ravage Виж мнението
    абсолютен хомофоб съм . не мога да понасям лезбиики , а още повече гейове . Те са едно от много малкото неща, които ме докарват до агресия само с присъствието си
    Що бе?
    Ако някое момиче седи до теб,без да знаеш,че е лесбийка и не и личи едва ли бе се подразнила,защо да те дразнят или пък някой гей се държи мъжки ,има много хетеро-мъже,които приличат на женчовци и правят педерастки номера.

Цитирай Първоначално написано от clever Виж мнението
    нямам нищо против
    нека хората си живеят;както искат
    +1

Аз лично нямам нищо напротив. Различни хора с различни идеали. Всеки има право да живее както си иска. Не познавам никой който да е гей/лесбийка.
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Ами, малко съм двулична на таз тема...Как до го кажа..давам направо ПРОТИВ гейовете, ЗА лезбииките....

Повече от фен
    Лесбото си е ОКей ! Обаче гейовете.....Не мога да ги търпя.

Нищо против , но за лезбийките .. ГУБИТЕ МНОГОО !

Нямам нищо против, и те са хора

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз нямам нищо против.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Нямам, не ме вълнува кой с кого спи.

Не,нямам нищо против тях.Човек не може да върви срещу природата,а и това,че са с други наклонности и предпочитания не ги прави и ни най-малко по-различни от нас.
    Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!

Мега фен Аватара на draid
    Нямам, ако си седят на задниците и не го демонстрират.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си