- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да убедя майка ми за обица?!?!
Сега знам че е много тъп въпроса ми обаче ми трябва съвет от някой.. Значи от известно време искам да си направа обица на езика .. всимъл харесва ми , но имам един проблем . майка ми не ми разрешава . Точните й думи бяха че не иска детето й с желязо в устата си... а аз много се нерва на това й мнение защото все пак това съм си аз и би трябвало сама да отговарям за действията си. Ако питате на колко съм на 14 съм . Та така бих искала съвет как да я обедя ..но ми трябват сериозни аргументи за да успея.
ПП съжалявам за тъпата тема и ако нямате какво сериозно да кажете , по добре да си замълчите .. МЕРСИ !!!![]()
Малка си още изчакай поне до 16-17 до тогава може и да си промениш решението сега тепърва навлизаш в пубертета и ще ти се приискат още милион неща....
"Колкото повече, толкова повече..!"
И моята не ми даваше.И аз бях или на 14 или на 15 не помня ,преди 2-3 години беше това.И аз и казах по-добре се съгласи иначе ще го направя без разрешението ти.Тя каза не съм съгласна.Излезнах взех си парите отидох в студиото казаха ми нямаш години майка ти трябва да дойде.Аз казах не може ли да й се обадим по телефона ми, защото наистина няма да дойде.Казаха ми "добре".Звъннах и казах "Мамо жената иска да говори с теб" и й връчих телефона.Жената пита, знаете ли , че дъщеря Ви иска да си пробие езика, майка ми казала да и там жената и обеснила, че ще ми е подут езика тва онва и след това ето ме вече 3 години с това "желязо в устата"![]()
споко жълтурко кажи на майкати че ще се гръмнеш![]()
![]()
или че няма стъпиш в училище нз неква простотия трябва да измисли.......
не можеш да я убедишПървоначално написано от lenito_sf
моята майка е много строга и като не ми дава нещо почти няма как да я убедя![]()
спри да мислиш за това
намери си други интереси![]()
Щом толкова много искаш я постави пред всършен факт...Няма да ти извади езика яНо аз го намирам за грозно и неестествено..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
и мойта ми мрънкаше че искам да си дупча веждата.. вече мина тоя период даже и тя ще ми даде парите за да ида в студиото да си я пробия.... но ще изчакам до лятото аз че по лесно зарастват обици тогава
хаха ем аз мойта си я напрайх без разрешение такаче може да пробваш![]()
Поизчакай още малко, на 14 ти е раничко още. В никакъв случай не се пробивай без нейно съгласие. Не мрънкай постоянно щото ще се ядоса още повече. Издебни подходящ момент, някой празник, добра оценка и тн.
С моята съм нямала проблеми но аз бях на 16 като си дупчих езика. Майка даже дойде с мен в студиото![]()
ПП. пише се обЕца![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
мерси за правописа![]()
а колкото до това тя да дойде с мене в студиото.. в никакъв случай
![]()
![]()
Не мисля, че е рано, все пак това желязо може да се махне по всяко време, ако и дойде друг акъл. Щом го иска, нека да си прави.
Ако толкова държиш да го направиш, го правиш и не искаш разрешение. Всъщност ако не й го покажеш, даже няма да се усети. Пък и да се усети, какво, ще се развика и ще й мине.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
и аз й казвам че мога да я махна когато се поискам ма тя не ...![]()
![]()
обЕца и обИца са дублетни форми.Първоначално написано от Madn3s5
Envoi moi ! ;]
абе дупчи .... после ако решиш да я махаш за супер малко време зараства ... такаче какво ти пука ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако имаш скоро рожден ден поискай да е за рожденния ти ден. Аз така направих с обицата на пъпа. Наще 2 седмици го умуваха, ама ми разрешиха, и се пак местата на пиърсинга са различни.. Аз мисля да не го правиш без да знае, защото ще изгубиш доверието й, кажи й "Мамо, отивам да си пробия езика", изчезваш бързо от вас, майка ти може да реши, че се базикаш и се връщаш с обица![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..