.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Няколко въпроса относно противозачатъчните таблетки

Здравейте. Лекарят ми предписа "Ясмин", но искам да ви задам няколко въпроса относно тези таблетки.

1.Колко време след приема на първата таблетка е безопасно да свършва в мен?
    2.Мога ли да пия алкохол, при положение, че взимам таблетки? Влияе ли по някакъв начин?
    3. Всеки месец ли трябва да ходя до лекарския кабинет за рецепта?
    4.При вас появиха ли се странични ефекти след като започнахте да приемате контрацептивите (гадене, световъртеж, напълняване) и след колко време изчезнаха ?
    5.Ако правите секс през 7-те дни, когато не приемате хапчето как се пазите? Прекъснат полов акт дали е добра идея (досега така сме се пазили)?

Благодаря.

Град
    в света на приключенията ..

Re: Няколко въпроса относно противозачатъчните таблетки

Цитирай Първоначално написано от avril_lavigne
    Здравейте. Лекарят ми предписа "Ясмин", но искам да ви задам няколко въпроса относно тези таблетки.

1.Колко време след приема на първата таблетка е безопасно да свършва в мен?
    2.Мога ли да пия алкохол, при положение, че взимам таблетки? Влияе ли по някакъв начин?
    3. Всеки месец ли трябва да ходя до лекарския кабинет за рецепта?
    4.При вас появиха ли се странични ефекти след като започнахте да приемате контрацептивите (гадене, световъртеж, напълняване) и след колко време изчезнаха ?
    5.Ако правите секс през 7-те дни, когато не приемате хапчето как се пазите? Прекъснат полов акт дали е добра идея (досега така сме се пазили)?

Благодаря.
    защо не попита лекаря си за тези неща?!

Град
    In the middle of nowhere
    1. Още от първия ден, но нали знаеш, че противозачатъчните не ти дават 100 % сигурност...

2. Моята гинеколожка твърди, че алкохола не влияе... за цигарите нещо ми спомена, но аз си правя оглушки

3. Не е нужно да ходиш, противозачатъчните се купуват без рецепта

4. Всеки организъм е различен и при някой може да има някой странични ефекти, въпреки че специално за "Ясмин" не съм чувала

5. Възможността за нежелана бременност е малка, но за всеки случай по-добре презерватив
    Come out, come out wherever you are...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa

Вече са само с рецепта.
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    1.Колко време след приема на първата таблетка е безопасно да свършва в мен? - Пише, че при първа опаковка трябва да минат няколко дни, колко точно бяха - не помня, пише си го в опаковката
    2.Мога ли да пия алкохол, при положение, че взимам таблетки? Влияе ли по някакъв начин? - да, може, алкохолът не влияе на противозачатъчните, но цигарите им указват влияние..
    3. Всеки месец ли трябва да ходя до лекарския кабинет за рецепта? - чувала съм, че има рецепти, които важат за няколко месеца
    4.При вас появиха ли се странични ефекти след като започнахте да приемате контрацептивите (гадене, световъртеж, напълняване) и след колко време изчезнаха ? - аз напълнях, лекарката ми твърди, че не е от това, но аз си знам, че е от хапчетата...
    5.Ако правите секс през 7-те дни, когато не приемате хапчето как се пазите? Прекъснат полов акт дали е добра идея (досега така сме се пазили)? - не се пазим, хапчетата пазят и през тези 7 дни
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova

Вече са само с рецепта.
    Хм, ми аз си ги взимам без рецепта
    Аптекарката явно не е в час

Иначе и аз съм чувала за рецепта, която важи май 6 месеца /но не съм сигурна/
    Come out, come out wherever you are...

Да, важат 6 месеца рецептите
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

1.Колко време след приема на първата таблетка е безопасно да свършва в мен? -Ако приемеи хапчето в първия ден от менструацията си защитена от първото хапче.
    2.Мога ли да пия алкохол, при положение, че взимам таблетки? Влияе ли по някакъв начин? -Може да пиеш алкохол, но самите таблетки не е препоръчително да ги взимаш с алкохол.
    3. Всеки месец ли трябва да ходя до лекарския кабинет за рецепта? -Не
    4.При вас появиха ли се странични ефекти след като започнахте да приемате контрацептивите (гадене, световъртеж, напълняване) и след колко време изчезнаха ? -Да в началото ми се гадеше и ми избиха пъпки, но при теб може да няма странични ификти. Всичко си е индивидуално.
    5.Ако правите секс през 7-те дни, когато не приемате хапчето как се пазите? Прекъснат полов акт дали е добра идея (досега така сме се пазили)? -Хапчетата пазят и тогава.

Град
    ВаРнАаАа
    На поне 6 от тези въпроса щеше да знаеш отговора,ако си беше направила труда да погледнеш листовката !!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova

Вече са само с рецепта.

Ами ако на рецептата не мише датата на издаване? Ще си я взимам и всеки месец ще си ходя с нея ако е такава работата. На мен миналия месец майка ми ми ги взе и не са й искали рецепта...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си